Kubbas 2723 Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 312 Napisano 19 Czerwca 2021 2 minuty temu, Kubbas napisał: Najbardziej oryginalny wstęp do tematu jaki widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan A. 235 Napisano 19 Czerwca 2021 9 minut temu, MA23 napisał: Najbardziej oryginalny wstęp do tematu jaki widziałem. Jedno zdjęcie warte więcej niż 1000 słów. Suns! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 19 Czerwca 2021 Napierdalanke czas zaczac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 19 Czerwca 2021 będzie się działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 19 Czerwca 2021 Clipppers bez Leonarda popłyną Dla widowisko byłoby lepiej gdyby jednak to jazz zagrali w wcf Suns w 5ciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_secret 290 Napisano 19 Czerwca 2021 Cytat Kawhi Leonard (knee) is not traveling with the Clippers to Phoenix. Presumably, this means we can confidently rule him out for Games 1 and 2. Kawhi is rehabbing at home and there's still no word of a timetable. Terance Mann is coming off a breakout game and should have a featured role in Kawhi's absence. Cytat Chris Paul remains in health and safety protocols, the Suns said Saturday afternoon, adding that "further updates on his status will be provided as appropriate." Game 1 of the Western Conference Finals between the Clippers and Suns tips off on Sunday afternoon, and it appears unlikely that CP3 will be medically cleared for the start of the series. Paul reportedly tested positive for COVID-19 on Wednesday. On Thursday, ESPN's Adrian Wojnarowski said, "there's hope that he's not going to miss any kind of significant part of the Western Conference Finals, maybe one game, but you're at the mercy of the testing in that protocol." If CP3 is ruled out Sunday, Cameron Payne would likely slide into the starting lineup. Devin Booker could also be asked to handle PG duties for stretches. Cam Johnson and Torrey Craig may soak up additional minutes off the bench, and Jevon Carter could re-enter the rotation for a brief spell Imo Clippers bez Leonarda też mają szansę wziąc tą serie. PG w dobrej formie plus dużo dobrych rolesów, Beverley i wrócił do żywych trochę w serii z Utah, Rondo się zepnie na CP3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbajag 300 Napisano 19 Czerwca 2021 Myślę, że Suns in 6, ale daleki bym był od lekceważenia LAC nawet bez Kawhiego. Utah też pewnie myślała już o Suns jak się o KL dowiedziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Jak Paul wróci to proponuję postawić Oktagon na środku boiska, bo może być ciekawie. Strzelałbym, że Suns w sześciu, ale dużo zależy jak PG zagra. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Pepis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard and Phoenix Suns guard Chris Paul have officially been ruled out for Game 1 of the Western Conference finals, their respective teams announced on Saturday. On Leonard's status moving forward, Clippers coach Tyronn Lue said, "we're not sure about Game 2 yet." Edytowane 20 Czerwca 2021 przez nba2midnight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkonza 1722 Napisano 20 Czerwca 2021 Nigdy nie typuje, ale pozwolę sobie napisać ze się po prostu zdziwię jak Clippers ostatecznie tego nie wygrają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieMy 137 Napisano 20 Czerwca 2021 Rondo w serii z Utah wypadł strasznie słabo, ponoć kontuzja. Stawiam jednak bitkojny przeciw orzechom, że na Paula się stawi. Liczę na ciekawą serię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 20 Czerwca 2021 Jak się Payne stawi jak to czasami mu się zdarzało i uwierzy, że umie, to wcale Clippers łatwo mieć nie będą w tej G1. Mann takiego meczu nie powtórzy, a ja wciąż gdzieś tam w głębi duszy bardziej wierzę w Pandemic P niż Panzer P, ale w tym roku odpali to po prostu później. Phoenix Suns all night long! Trzymam kciuki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano 20 Czerwca 2021 Matchup do oglądania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TryczekSzukarek 154 Napisano 20 Czerwca 2021 Suns w 7 - podobnie jak @Qbajag przestrzegam przed lekceważeniem LAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Saric na C to chyba nie jest najlepszy pomysl dla Suns... Edytowane 20 Czerwca 2021 przez nba2midnight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qooniu 520 Napisano 20 Czerwca 2021 25 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Suns w 7 - podobnie jak @Qbajag przestrzegam przed lekceważeniem LAC Dopiero po pierwszej połowie, ale chyba czas dla mnie żeby skończyć że szkalowaniem LAC za przeszłość. LAC są for real. Niemniej jednak jestem na razie spokojny, Suns są naprawdę silni. Na razie są trochę niepoukładanii, po dłuższej przerwie, można się było tego spodziewać. LAC są w gazie, trzymają rytm meczowy. Im dalej w las powinno się to normować. Zresztą tak czy siak nie jest źle, 3 pt przewagi po pierwszej połowie pomimo paru bezsensownych strat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wodkens 35 Napisano 20 Czerwca 2021 7 godzin temu, Kubbas napisał: Matchup do oglądania Holy smokes, You were right, co za pojedynek, w ogóle super mecz do oglądania, mało przerw, mało osobistych, rewelka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 20 Czerwca 2021 Ktos to musi wygrac. Przy tak wyrownanej grze ciekawe czy przegranym bardzo morale siadzie, bo to naprawde w takim meczu przegrac musi bolec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4765 Napisano 20 Czerwca 2021 44 minuty temu, Qooniu napisał: Dopiero po pierwszej połowie, ale chyba czas dla mnie żeby skończyć że szkalowaniem LAC za przeszłość. LAC są for real. Brawo. Rok temu choke, w tym roku wyszli dwa razy z 0-2, w 3 meczu będąc na starcie sporo w plecy, potem bez Kawhiego awans w kluczowych 2 meczach. Dla mnie jedne z lepszych PO, bo grają dwie drużyny którym kibicuję od początku i dokładnie taki finał konfy chciałem. Co prawda, kibicowałem im ze względu na Kawhiego i cp3 odpowiednio, ale reszta również zyskała moją sympatię. Z obu ekip tylko nie przepadam za Beverlym i MMorrisem, ale w tych PO i tak mało clownują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach