Pablo81 1745 Napisano 1 Stycznia 4 minuty temu, fluber napisał: Mój "kompan" nie jest religijny z tego co wiem, tym bardziej nie wiem w czym rzecz. Napisałem jednego posta w Wigilię wieczorem na forum, robisz z tego cała ideologię. Nie wiem po co. No widzisz, to jak dorabianie ideologii do czyjegos powrotu do kraju. Prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 1 Stycznia 7 minut temu, Pablo81 napisał: No widzisz, to jak dorabianie ideologii do czyjegos powrotu do kraju. Prawda? Jakiej ideologii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1745 Napisano 1 Stycznia 3 minuty temu, fluber napisał: Jakiej ideologii? Poczytaj, co tam piszecie z kolegami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 1 Stycznia 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Poczytaj, co tam piszecie z kolegami. W jaki sposób ja jestem odpowiedzialny za to co pisze ktoś inny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 1 Stycznia Pamiętam jak słuchałem jakiś wywiad z posłem PiSu i prowadząca cały czas zamiast rozmawiać mówiła, a Jarosław Kaczyński powiedział, ale Jarosław Kaczyński. Gość zamiast mówić swoje zdanie musiał się cały czas odnosić do słów kogoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1745 Napisano 1 Stycznia 2 minuty temu, fluber napisał: W jaki sposób ja jestem odpowiedzialny za to co pisze ktoś inny? Ale jestes odpowiedzialny za to, co sam piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 1 Stycznia 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale jestes odpowiedzialny za to, co sam piszesz. Stąd pytam jaka ideologię dorabiam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1745 Napisano 1 Stycznia 2 minuty temu, fluber napisał: Stąd pytam jaka ideologię dorabiam? Tu pierwsza z brzegu, a byly tez inne, ale nie chce mi sie szukac. 4 godziny temu, fluber napisał: Wrócili bo znaleźli tu wartość której nie znaleźli tam. Mayor wrócił do Polski bo tu mu z różnych powodów lepiej tylko nie wiedzieć czemu brnie w zupełnie przeciwna narrację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 1 Stycznia 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Tu pierwsza z brzegu, a byly tez inne, ale nie chce mi sie szukac. No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 1 Stycznia 22 minuty temu, fluber napisał: No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. A to zdrajca. pewnie jeszcze potajemnie głosuje na Tuska. Fajnopolak, jak PiS dojdzie do władzy, to się z takimi rozliczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1832 Napisano 1 Stycznia 2 godziny temu, RappaR napisał: No i chciał napisać posta, a Ty musiałeś się do niego przyjebać. Forumowa Maja Staśko Rappar czy Ty w ogóle czytasz swoje posty przed wysłaniem ? Nie wiem, nie rozumiem tego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 1 Stycznia 6 minut temu, Sebastian napisał: Nie wiem, nie rozumiem tego.. Norma u Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 2 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, fluber napisał: No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. Tak dorabiasz ideologię i nieudolnie manipulujesz swoimi , a co gorsze cudzymi wpisami .,Napisałeś :" Mayor wrócił do Polski bo mu tu z różnych powodów lepiej " a takie stwierdzenie to manipulacja i dorabianie ideologii, gdyż niestety ale nigdzie tego nie twierdziłem., Przeciwnie moim zdaniem jakość życia jest w Polsce dużo gorsza , a na dodatek pod rządami Złajdaczonej Prawicy kraj zapierdala na wstecznym i jest rok do roku coraz gorzej.,Żeby wymienić pozytywne rzeczy ,które są lepsze w PL niż w US wystarczyło by palców jednej ręki - tańsze fajki poniżej 20 zł za paczkę, a tam $15 (chociaż kiedy byłem w West Virginii fajki kosztowały $3 za paczkę czyli lepiej niż w PL), druga rzecz to League Pass w PL jest trzy razy tańszy, a sto razy lepszy niż w US- tam kosztuje $200 i nie masz możliwości obejrzenia meczów lokalnych teamów, All Star Game, Playoffów ani finałów ,możliwe że jest jeszcze coś, ale nie chce nad tym myśleć bo oglądam 4Q Celtics@Nuggets Edytowane 2 Stycznia przez mayor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 2 Stycznia 47 minut temu, mayor napisał: Tak dorabiasz ideologię i nieudolnie manipulujesz swoimi , a co gorsze cudzymi wpisami .,Napisałeś :" Mayor wrócił do Polski bo mu tu z różnych powodów lepiej " a takie stwierdzenie to manipulacja i dorabianie ideologii, gdyż niestety ale nigdzie tego nie twierdziłem., Przeciwnie moim zdaniem jakość życia jest w Polsce dużo gorsza , a na dodatek pod rządami Złajdaczonej Prawicy kraj zapierdala na wstecznym i jest rok do roku coraz gorzej.,Żeby wymienić pozytywne rzeczy ,które są lepsze w PL niż w US wystarczyło by palców jednej ręki - tańsze fajki poniżej 20 zł za paczkę, a tam $15 (chociaż kiedy byłem w West Virginii fajki kosztowały $3 za paczkę czyli lepiej niż w PL), druga rzecz to League Pass w PL jest trzy razy tańszy, a sto razy lepszy niż w US- tam kosztuje $200 i nie masz możliwości obejrzenia meczów lokalnych teamów, All Star Game, Playoffów ani finałów ,możliwe że jest jeszcze coś, ale nie chce nad tym myśleć bo oglądam 4Q Celtics@Nuggets Ale przynajmniej tutaj możesz poniżać gejów bezkarnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 2 Stycznia 24 minuty temu, RappaR napisał: Ale przynajmniej tutaj możesz poniżać gejów bezkarnie Nie wszystkich.,Tych w czarnych sukienkach nie wolno ,bo są paragrafy za obrazę uczuć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 2 Stycznia 1 minutę temu, mayor napisał: Nie wszystkich.,Tych w czarnych sukienkach nie wolno ,bo są paragrafy za obrazę uczuć Faktycznie, w Polsce niestety pozwalają Ci tylko być homofobem, już rasistą niestety nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 2 Stycznia Godzinę temu, mayor napisał: Tak dorabiasz ideologię i nieudolnie manipulujesz swoimi , a co gorsze cudzymi wpisami .,Napisałeś :" Mayor wrócił do Polski bo mu tu z różnych powodów lepiej " a takie stwierdzenie to manipulacja i dorabianie ideologii, gdyż niestety ale nigdzie tego nie twierdziłem. Jedyna alternatywą byłoby że Cię serio z tych Stanów wyjebali wbrew własnej woli, więc to co napisałem to była zwykła oczywistość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 2 Stycznia 1 minutę temu, fluber napisał: Jedyna alternatywą byłoby że Cię serio z tych Stanów wyjebali wbrew własnej woli, więc to co napisałem to była zwykła oczywistość. Niestety muszę Cię zmartwić -Nie wyjebali mnie z tych Stanów .,Napisałem wcześniej że powód mojego powrotu do Polski jest zbyt skomplikowany dla ludzi bezdzietnych ,dla których oczkiem w głowie i powodem do dumy jest bieżnia za 20 tysi i to w zasadzie powinno wystarczyć .Jeżeli mało i dalej masz problem ,to dawaj pisz następny donos do moderacji, żeby mnie zbanowali i będziesz mógł dalej spokojnie orać ten pisowski ugór propagandowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 2 Stycznia Teraz, mayor napisał: Niestety muszę Cię zmartwić -Nie wyjebali mnie z tych Stanów No przecież wiem, wyżej napisałem że to oczywiste, że tego nie zrobiono. 1 minutę temu, mayor napisał: ,Napisałem wcześniej że powód mojego powrotu do Polski jest zbyt skomplikowany dla ludzi bezdzietnych ,dla których oczkiem w głowie i powodem do dumy jest bieżnia za 20 tysi i to w zasadzie powinno wystarczyć .Jeżeli mało i dalej masz problem ,to dawaj pisz następny donos do moderacji, żeby mnie zbanowali i będziesz mógł dalej spokojnie orać ten pisowski ugór propagandowy Alez nie jest. Twoje potomstwo chce mieszkać tutaj a Ty chcesz na stare lata mieszkać z nimi. To jest dość oczywiste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 2 Stycznia 15 minut temu, fluber napisał: No przecież wiem, wyżej napisałem że to oczywiste, że tego nie zrobiono. Alez nie jest. Twoje potomstwo chce mieszkać tutaj a Ty chcesz na stare lata mieszkać z nimi. To jest dość oczywiste. Trzeba być samolubnym c***em , żeby na stare lata wpi*****ić się dzieciom na chatę i mieszkać z nimi., Zresztą stare lata to może już dopadły Dziadosława ,ja jeszcze jak mam czas to na dziewczyny wyskoczę ,a jemu już chyba korniszonek całkiem usechł ,sądząc po tym jak typ nienawidzi kobiet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach