fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) 23 minuty temu, eF. napisał: Ojojoj ten ranking to jednak będzie złoto. Alex Len, Luke Kennard, Norman Powell, Monte Morris niżej od Tylera Johnsona, Austina Riversa, Patty Millsa czy Dennisa Smitha Jr / Najs Ja tez tego nie rozumiem:) Największy WTF jest na pozycji numer 121 w tym rankingu, ale to dopiero pojutrze zobaczycie:) Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez fluber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
100lare 126 Napisano 6 Sierpnia 2019 18 minut temu, fluber napisał: Największy WTF jest na pozycji numer 121 w tym rankingu, ale to dopiero pojutrze zobaczycie:) Ależ budowanie napięcia, nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 6 Sierpnia 2019 19 minut temu, fluber napisał: Największy WTF jest na pozycji numer 121 w tym rankingu, ale to dopiero pojutrze zobaczycie:) Mam przeczucie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2593 Napisano 6 Sierpnia 2019 Dzięki fluber, świetna robota. 100 osób głosujących to jest spora próbka, więc wyniki powinny faktycznie oddawać spojrzenie forum. Pewnie się nie będziemy zgadzać, ale i tak świetna zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Mam przeczucie Zapewniam, że nie masz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Zapewniam, że nie masz:) dianzelo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 17 minut temu, julekstep napisał: dianzelo? Nie, tutaj nikt nie zaniżał Jaśkowych ulubieńców. No i jest dużo graczy, którzy w moim odczuciu powinni być dużo niżej, ale są młodzi, jest na nich hype i widać, że głosujący widzą w nich jakiś potencjał. Natomiast na 121 miejscu jest koleś, którego nie wsadziłbym do TOP 200 za poprzedni sezon i własnie zacznie 12 sezon w lidze i generalnie nie ma u nas żadnego fanklubu z tego co mi wiadomo:) Podejrzewam jakieś głosy przez pomyłkę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
100lare 126 Napisano 6 Sierpnia 2019 Dżoakim z Francji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, 100lare napisał: Dżoakim z Francji ? A z kim mógłbyś go pomylić głosując?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 6 Sierpnia 2019 5 minut temu, fluber napisał: Nie, tutaj nikt nie zaniżał Jaśkowych ulubieńców. No i jest dużo graczy, którzy w moim odczuciu powinni być dużo niżej, ale są młodzi, jest na nich hype i widać, że głosujący widzą w nich jakiś potencjał. Natomiast na 121 miejscu jest koleś, którego nie wsadziłbym do TOP 200 za poprzedni sezon i własnie zacznie 12 sezon w lidze i generalnie nie ma u nas żadnego fanklubu z tego co mi wiadomo:) Podejrzewam jakieś głosy przez pomyłkę:) Robin Lopez spoko ziomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 6 Sierpnia 2019 52 minuty temu, Lucas napisał: Jabari nad Monte Morrisem xD Raczej nic dziwnego. Grajek z kapelusza, ktory przez 3/4 sezonu - jak malo kto zwracal uwage na Denver - byl najlepszym backup PG w lidze, ale na koncowke RS i PO (kiedy pewnie wiecej osob zaczelo lukac druzyne Wielkiego Joka) mocnoooo zlecial z forma. Mnie z zanizanek najbardziej dziwi taka niska pozycja Cody'ego Zellera. Drugi najlepszy gracz borderline PO teamu (na wschodzie, ale jednak) nie lapie sie do top-150 ligi. Duzy mindfuck. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 3 minuty temu, julekstep napisał: Mnie z zanizanek najbardziej dziwi taka niska pozycja Cody'ego Zellera. Drugi najlepszy gracz borderline PO teamu (na wschodzie, ale jednak) nie lapie sie do top-150 ligi. Duzy mindfuck. 82 mecze łącznie rozegrane przez 2 ostatnie sezony robi swoje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 6 Sierpnia 2019 11 minut temu, fluber napisał: Natomiast na 121 miejscu jest koleś, którego nie wsadziłbym do TOP 200 za poprzedni sezon i własnie zacznie 12 sezon w lidze i generalnie nie ma u nas żadnego fanklubu z tego co mi wiadomo:) Podejrzewam jakieś głosy przez pomyłkę:) Ryan Anderson? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 6 Sierpnia 2019 Jeżeli tajemniczym zawodnikiem jest Robin Lopez, to oczywiście że ma tu fanklub. Tawerna Korsarz. "Lopez > Gortat". Pozdrawiam biesiadników! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 6 Sierpnia 2019 Jabari tak wysoko to chyba naprawdę jakiś błąd matrixa! @fluber sprawdź czy ci arkusz się nie zawiesił na jego nazwisku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6481 Napisano 6 Sierpnia 2019 Ja wiem, że Cody Zeller ma spore problemy z kontuzjami, ale to jest gracz na pierwszą setkę. 2 godziny temu, eF. napisał: Luke Kennard od Tylera Johnsona A co w tym dziwnego? Przecież ocieniamy tu wartość sportową, a nie trade value. Kennard na razie pokazał się tylko jako średni backup. Tyler to solidny starter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8815 Napisano 6 Sierpnia 2019 Zadziwiający brak szacunku dla Royce'a O 'Neale. Na poziomie Hollisa? Podczas gdy jest od niego lepszy w każdym aspekcie? To jeden z lepszych w lidze obrońców na obwodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 6 Sierpnia 2019 14 minut temu, ely3 napisał: Zadziwiający brak szacunku dla Royce'a O 'Neale. Na poziomie Hollisa? Podczas gdy jest od niego lepszy w każdym aspekcie? To jeden z lepszych w lidze obrońców na obwodzie. Jak się to przełoży na opcję w zespole, to nie wychodzi tak dramatycznie: 1-30 1 opcja 31-60 2 opcja 181-210 7 gracz w rotacji. Czyli właśnie Royce O'Neale w Jazz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1577 Napisano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Jak się to przełoży na opcję w zespole, to nie wychodzi tak dramatycznie: 1-30 1 opcja 31-60 2 opcja 181-210 7 gracz w rotacji. Czyli właśnie Royce O'Neale w Jazz:) A zrobisz power ranking by druzyna na koniec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6481 Napisano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Jak się to przełoży na opcję w zespole, to nie wychodzi tak dramatycznie: 1-30 1 opcja 31-60 2 opcja 181-210 7 gracz w rotacji. Czyli właśnie Royce O'Neale w Jazz:) Reggie Jackson to trzecia opcja Pistons, mająca momenty impactu all-star player gracza, mocno chimeryczny, ale też jest zadziwiająco nisko. Takie Royce O'Neale czy Derrick Jones Jr. to pół problemy, chociaż oczywiście są zaniżeni, ale jednak nie ta skala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach