BMF Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ten Howard to dla flubera może być zbawienie, on na te 20-killa minut ma impakt Boguta z Warriors, niesamowita sprawa, nawet jak pogra tak 1,5 trymestru to i tak parę wygranych dzięki niemu dla Hornets, idealnie trafia w największe potrzeby Charlotte. Inna sprawa, że w takim randomowym teamie Howard grałby inaczej (patrz poprzednie sezony), ale to już nie do udowodnienia, bo pewnie fluber napisze, że Dwight ma u niego rolę jak w Lakers. Ale to już tzw. szara strefa beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 jaka szkoda tego Ingrama u nas, taki talent na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 u mnie nikt mu posiadań nie zabiera, ależ mnie wkurwia ten Lonzo no, cały misterny plan wpizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) 9 minut temu, january napisał: lol, przecież problem w Pels polega na tym, że Holiday się wbija po piłkę, a jest z nią słabiutki urwali kurze złote jaja i tyle, wszystko tam stoi na głowie, z zeszłorocznym rosterem bez Davisa mieliby lepszy bilans niż teraz o i już poszedł nakapować! Edytowane 5 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 brak Extension u Ingrama i klepnięcie takowego u Hielda to na 4:36 5.11.2019 najlepsze wybory jakie podjęliśmy podczas free agency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: brak Extension u Ingrama i klepnięcie takowego u Hielda to na 4:36 5.11.2019 najlepsze wybory jakie podjęliśmy podczas free agency Na 5.11.2019 na 4:41 najlepsze wybory podczas free agency to brak jakiejkolwiek oferty od 29 gm-ów dla Isiaiah Thomasa i Dwighta Howarda, dzięki czemu mogłem ich podpisać na minimalnej umowie z team option na kolejny sezon, dziękuję Wam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 z tego IT to bym się tak jeszcze nie cieszył, może być różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Pragne zauwazyc jak swietnym fitem dla Doncica jest Middleton, po cichu gra mega efektywny sezon na niskim usg%. Pasuje przy tym do HCO z Vucem i Luka. Nie byl to moj pierwszy wybor podczas ostatniej free agency, jest troche przeplacony, ale do momentu extension Doncica moge sobie na niego pozwolic. Jeszcze raz, musze podziekowac @Qcin_69 za jego skapstwo btw. Przy obecnej formie Doncica, chocby przecietna gra Oladipo po powrocie chyba winduje mnie na polke Sixers/Bucks/Magic? Mowie o sile zespolu, nie o nabijaniu winow w RS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 2 minuty temu, tangiers napisał: Pragne zauwazyc jak swietnym fitem dla Doncica jest Middleton, po cichu gra mega efektywny sezon na niskim usg%. Pasuje przy tym do HCO z Vucem i Luka. Nie byl to moj pierwszy wybor podczas ostatniej free agency, jest troche przeplacony, ale do momentu extension Doncica moge sobie na niego pozwolic. Jeszcze raz, musze podziekowac @Qcin_69 za jego skapstwo btw. Przy obecnej formie Doncica, chocby przecietna gra Oladipo po powrocie chyba winduje mnie na polke Sixers/Bucks/Magic? Mowie o sile zespolu, nie o nabijaniu winow w RS? Chyba żartujesz. Bardzo słaby Sato, Fatalny Markieff Morris, beznadziejny Terrence Ross, nic specjalnego Vucevic. Grasz ligę niżej. Na poziomie Hornets, Bulls czy Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 5 minut temu, tangiers napisał: Pragne zauwazyc jak swietnym fitem dla Doncica jest Middleton, po cichu gra mega efektywny sezon na niskim usg%. Pasuje przy tym do HCO z Vucem i Luka. Nie byl to moj pierwszy wybor podczas ostatniej free agency, jest troche przeplacony, ale do momentu extension Doncica moge sobie na niego pozwolic. Jeszcze raz, musze podziekowac @Qcin_69 za jego skapstwo btw. Przy obecnej formie Doncica, chocby przecietna gra Oladipo po powrocie chyba winduje mnie na polke Sixers/Bucks/Magic? Mowie o sile zespolu, nie o nabijaniu winow w RS? Proszę bardzo ! moje skąpstwo dało mi Bookera , wiec no cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Grasz ligę niżej. Na poziomie Hornets, Bulls czy Pacers. To juz jest hejt To jest chyba naturalne, ze nawet w mocnych PO teamach, czesc graczy gra lepiej, czesc gorzej. Moj kon pociagowy gra na poziomie superstara, 2 opcja Middleton gra bardzo sezon, a 3 opcja Vucevic jest dalej najlepszym graczem Magic. Kilka rolsow gra u mnie dobrze(Brunson, Holmes) , kilku zle (Markieff, Ross). Satoransky jest u mnie secondary creatorem w S5, ewentualnie z lawki jesli Brunson bedzie dalej gral tak dobrze. Inna rola niz w Bulls. Ja tu nie walcze o +60 winow, gdzie wszystko musi sie idealnie zgrac, tylko o wskoczenie na polke takich Sixers czy Bucks. Edytowane 5 Listopada 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 31 minut temu, tangiers napisał: To juz jest hejt Idź wypłacz się fluberowi w rękaw, a on Tobie z takim sposobem kontrargumentacji Ja ci odpowiadam, więc - nie masz na ten moment zespołu na poziomie Sixers i Bucks. Oni mają większe starpower, a ty tego nie nadrabiasz głębią, która mocno kuleje. A jeszcze jak mnie zdenerwujesz, to przywołam bardzo słabą obronę Doncica o której się nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Grasz ligę niżej. Na poziomie Hornets, Bulls czy Pacers. To ja jestem na poziomie heat czy bulls?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 @ignazz Atlanta forward John Collins has been suspended 25 games for violating NBA's Anti-Drug policy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Patrząc jak w realu meczy się bulls z Markannenem to na razie poziom bulls ( rl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Sezon na problemy z oddawaniem moczu trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: @ignazz Atlanta forward John Collins has been suspended 25 games for violating NBA's Anti-Drug policy. Co oni wykryli w moczu? To co razem jaralismy? Bertans ma zakaz chodzenia w miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Teraz, ignazz napisał: Co oni wykryli w moczu? To co razem jaralismy? Bertans ma zakaz chodzenia w miasto. Collins tested positive for Growth Hormone Releasing Peptide 2, league says. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Teraz, fluber napisał: To ja jestem na poziomie heat czy bulls?:) Podobny poziom. Każdy z tych zespołów ma inne zalety. Bulls są w najgorszej sytuacji, bo ich starpower jest niedoceniany. DeRozan to wiadomo jaką ma prasę, a Love gra znakomicie, ale przez bycie częścią Cavs nie dostanie odpowiedniej atencji. Fajnie wyglądają też Ball czy Whiteside, ale obaj mają czarny PR. Niestety Bulls są bardzo trudni do sprzedania, bo zespół ma sam w sobie ogromny potencjał na czarnego konia Wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dlaczego Wigginsie ty to nie byłeś. On wyglada jakby brał. LMA to się nawet przyznał wiec teraz sika po nogach Teraz, Lucas napisał: Collins tested positive for Growth Hormone Releasing Peptide 2, league says. Aaa. Chce urosnąć. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi