Mirwir 2086 Napisano 16 Lutego 2018 http://bleacherreport.com/articles/2759858-game-of-zones-2018-nba-all-star-special-kyries-farewell?share=other Nowy odcinek Game of zones Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jervwis 7 Napisano 16 Lutego 2018 http://bleacherreport.com/articles/2759858-game-of-zones-2018-nba-all-star-special-kyries-farewell?share=other Nowy odcinek Game of zones WOJ Bomb! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9011 Napisano 16 Lutego 2018 Najlepsze z ASG za nami dzięki bleacherreport, można zamykać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2552 Napisano 16 Lutego 2018 Bleh. Mój Team Lebron przegrał z Curry 168-169 Widzę mam najniższy wynik ze wszystkich. Dobry difens był grany 160 - 157 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 16 Lutego 2018 zbudowalem team wokol stepha wygralem +4 zbudowalem team wokol lebrona +33 hm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7517 Napisano 16 Lutego 2018 zbudowalem team wokol stepha wygralem +4 zbudowalem team wokol lebrona +33 hm... Logiczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 17 Lutego 2018 Całkiem przyjemnie sie ogląda. Nie grają na sto procent, ale totalnego odpuszczania też nie ma. Zwłaszcza prince sie stara w obronie, chociaz dunki odpuszcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1702 Napisano 17 Lutego 2018 Kurde ale Bogdanovic ma łatwość rzutową, do tego jak chce to potrafi bronić. Czyżby nowy Klay nam zawitał w NBA? Myślałem, że Simmons choć w ASW się wyluzuje i za 3 odda rzut... a był jedynym obok Collinsa (który w lidze normalnie odpala) który nawet nie spróbował. Szkoda... to już chyba większa bariera psychiczna w jego głowie siedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 17 Lutego 2018 Kurde ale Bogdanovic ma łatwość rzutową, do tego jak chce to potrafi bronić. Czyżby nowy Klay nam zawitał w NBA? Bogdanovića i Klaya dzielą dwa lata. Bogdan to już ukształtowany koszykarz, 26 lat, jest właściwie w prime, na tle 20-latków zawsze powinien się wyróżniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1702 Napisano 17 Lutego 2018 Bogdanovića i Klaya dzielą dwa lata. Bogdan to już ukształtowany koszykarz, 26 lat, jest właściwie w prime, na tle 20-latków zawsze powinien się wyróżniać.To ja wiem że nie jest nastolatkiem (choć 26 to na przyszły sezon będzie miał), po prostu meczów SAC jakoś nie oglądam więc nie widziałem że ma, aż taką łatwość rzutową. Jak się zaadoptuje do NBA (a widać progres z mca na mc) to będzie ciekawym graczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obi 41 Napisano 18 Lutego 2018 Zdaję sobie sprawę, że absolutnie ma się czym przejmować, ale Embiid jako pierwszy chyba obczaił, że można mieć wywalone na podanie i po pierwszej próbie w półfinale drugą i trzecią piłkę zwyczajnie wyjebał, żeby się ich pozbyć i pobiec dalej. It ain't right Process... Powinien siedzieć przy tym podaniu do jutra... wkurwił mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1154 Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Booker o.O E: Łeee... Poor man's Vince Carter :/ Edytowane 18 Lutego 2018 przez Hoolifan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 18 Lutego 2018 Publiczność w L.A jest tak żałosna, że aż brak słów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Publiczność w L.A jest tak żałosna, że aż brak słów...Absolutnie beznadziejna... Chociaz to chyba bardziej problem ASW niż LA. Edytowane 18 Lutego 2018 przez fluber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 18 Lutego 2018 Podsumuję SDC: kiedyś Nate Robinson wycierał swoje jaja o tył głowy Dwighta Howarda, a teraz ludzie skaczą nad kucającymi karłami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 18 Lutego 2018 Podsumuję SDC: kiedyś Nate Robinson wycierał swoje jaja o tył głowy Dwighta Howarda, a teraz ludzie skaczą nad kucającymi karłami. Nie było zle i ja juz naprawde wole to co robili mitchel nance i smith niz przebieranki za supermana czy inna czarna pantere. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1500 Napisano 18 Lutego 2018 Zwykły power dunk z odbiciem od tablicy? 50 punktów! Stworzenie czegoś kreatywnego? Nie ma opcji, nie dostaniesz 50 punktów! Tyle w temacie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 18 Lutego 2018 Booker o.O E: Łeee... Poor man's Vince Carter :/ Booker zlapal ogien, nie ma co:) Poor man's vince carter to i tak gwarancja swietnych dunkow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1154 Napisano 18 Lutego 2018 Mitchell za to powinien pisać listy do Cartera i go przepraszać, bo jeśli zakładasz koszulkę GOAT Dunkera, to zrób coś co urwie dupę, nie wiem, alley oop z free throw dunkiem, cokolwiek co jest sexy, a nie odgrzewasz dunk Cartera i to na pół gwizdka, a potem biegasz i krzyczsz it's over. O to to! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10122 Napisano 18 Lutego 2018 Oj Panowie, starzejecie się W finale wsady wchodzily w max 2 probie. Im trudniejsze wsady tym rzadziej wychodza za pierwszym razem. Tutaj juz niewiele da sie wymyslic. Tysiace konkursow wsadow w historii swiata. Czego wy sie spodziewacie? Laczenia wszystkich poprzednich wsadow do kupy? Nie da sie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach