Skocz do zawartości
Zaphod

Detroit Pistons 17/18 - In miracle we trust

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zwycięstw przewidujecie na koniec sezonu?

• >36
      0
    • 37-41
      2
    • 42-46
      4
    • 47-51
      3
    • >52
      1

Rekomendowane odpowiedzi

aha: no i oficjalnie nie mamy backup C, Dżon Luj był jechany jak dziwka wczoraj, Boban jest cheerliderką, trochę czarno to wygląda, na miejscu Stana próbowałbym wyszarpać Chandlera z PHX tylko pytanie jak 

Ogólnie ławkę macie przezabawną, bo to co wyprawiał dzisiaj w drugiej kwarcie Ellenson nadaje się w całości do Shaqtina. 3 akcje z rzędu zakończone niepowodzeniem, runem Lakers i wkurvioną miną Rona Jeremiego. 

Do LA dojechało dzisiaj w sumie 3 zawodników, z czego 1 musiał ganiać z bandą głąbów potykających się o własne nogi. Nie ukrywam, że patrząc na skalpy zdjęte z LAC i GSW spodziewałem się czegoś znacznie lepszego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeci wyjazd w cztery dni, jeszcze po dwóch wygranych z silnymi zespołami. Klasyczne trap game. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeci wyjazd w cztery dni, jeszcze po dwóch wygranych z silnymi zespołami. Klasyczne trap game. :smile:

no dokładnie, nie jesteśmy na poziomie Spurs żeby w takich sytuacjach wyciągnąć z dupy literkę "W", no szkoda, bo jednak gdyby to puknęli to pokazali by jajca

brakuje w drugim unicie twardego skurwiela pod kosz jakim był Baynes, serio tęsknie za nim, jego kamiennymi łapskami i brzydką mordą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brakuje w drugim unicie twardego skurwiela pod kosz jakim był Baynes, serio tęsknie za nim, jego kamiennymi łapskami i brzydką mordą

najzabawniejsze,ze w bostonie gra za mniejsze pieniadze; on zrezygnowal z kasy,bo jest 'ambitny',czy sie chlopina przeliczyl?...

Edytowane przez kcp78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najzabawniejsze,ze w bostonie gra za mniejsze pieniadze; on zrezygnowal z kasy,bo jest 'ambitny',czy sie chlopina przeliczyl?...

on jest w CY, jak będzie tak grać dalej to swoje zasłużone $$ dostanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem o tym. u nas tez bylby w cy. tyle,ze za wieksze pieniadze [6,5 melona]...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie uznał, że łatwiej będzie mu się wypromować u Zielonych, no i trafił w dychę, bo boost minut jest spory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Leuer, Boban i Josh Smith to 23 miliony w tej chwili w zasadzie totalnie martwego hajsu, to jest dopiero smutne

więc pewnie jakiś salary dump wisi w powietrzu bo nie będzie z czego zapłacić Bradleyowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The Suns prefer a third team to take on Reggie Jackson in any potential Eric Bledsoe deal with the Pistons, league sources tell ESPN.

Ron Jeremy coś knuje grubego i ton tego tweeta wskazuje, że wstępne ramy deala są dograne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sportowo,to ja wole jaxa. fakt,ze sa prowadzone rozmowy oznacza dla mnie jedno: stan nie ufa,ze jax utrzyma forme fizyczna z poczatku sezonu :(...

to kogo tam mamy,jako '3' do triumwiratu? - bucks? bulls? ny? philly?...

Edytowane przez kcp78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sportowo,to ja wole jaxa. fakt,ze sa prowadzone rozmowy oznacza dla mnie jedno: stan nie ufa,ze jax utrzyma forme fizyczna z poczatku sezonu :(...

to kogo tam mamy,jako '3' do triumwiratu? - bucks? bulls? no? philly?...

Bucks pewnie nie bo sami chcą Bledsoe. Jedyna nadzieja w tym, że włodarze Knicks i Bulls cały czas mają dauna i nie ogarniają o co cho.

Ewentualnie Orlando, jeśli stwierdzą, że z DJ Augiustinem nie ujadą tego sezonu, mogliby Hezonję odpalić do Phx jako flyer, może Okafora uda się dołączyć do deala jakoś?

Eee już w sumie nie wiem, im więcej  scenariuszy przetwarzam to gorzej to wygląda. Skończy się tylko draką, Bobby Schmurda się obrazi, Drummond to samo i mamy po sezonie. 

btw jak już Van Gundiego pogonią to chcę żeby nowy szef zrobił porządki i uszczelnił organizację jak Presti, bo już mnie wkurwiają te upubliczniane hipotetyczne trejdy, które nie wyjdą i tylko rozwalą niezłą atmosferę w teamie

edit: w sumie po tej drace z Fultzem stwierdzam, że Collangelo tez nie jest zbyt mądry, do tego może być napalony na playoffy i im wciśniemy Reggiego bo debil się będzie chciał pozbyć Okafora i może błędnie liczy, że RoCo przedłuży za jakiś mały hajs 

no to chyba tylko Magic albo SIxers mają sens

ew. jako czarny kuń Lakers, bo Reggie to przecież najlepszy kumpel PG13  

Edytowane przez BothTeamsPlayedHurd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bucks pewnie nie bo sami chcą Bledsoe. Jedyna nadzieja w tym, że włodarze Knicks i Bulls cały czas mają dauna i nie ogarniają o co cho.

Ewentualnie Orlando, jeśli stwierdzą, że z DJ Augiustinem nie ujadą tego sezonu, mogliby Hezonję odpalić do Phx jako flyer, może Okafora uda się dołączyć do deala jakoś?

Eee już w sumie nie wiem, im więcej  scenariuszy przetwarzam to gorzej to wygląda. Skończy się tylko draką, Bobby Schmurda się obrazi, Drummond to samo i mamy po sezonie. 

btw jak już Van Gundiego pogonią to chcę żeby nowy szef zrobił porządki i uszczelnił organizację jak Presti, bo już mnie wkurwiają te upubliczniane hipotetyczne trejdy, które nie wyjdą i tylko rozwalą niezłą atmosferę w teamie

ale z perspektywy bucks [nawet] patrzac,to lepszy rydz niz nic [lepiej miec jaxa niz pg na poziomie 2nd unit (delly)]...

czyli,ze jak,magic,twoim zdaniem,juz nie wierza w paytona?! ;)...

eee tam. stan to legitny trener. wygaduje glupoty,czasem podejmuje kompletnie niezrozumiale [dla wszystkich procz niego samego] decyzje,ale nie bardzo widze,kto moglby go zastapic [czyt. kto bedzie co najmniej rownie dobry i niezajety]. a bower to absolutny top 'macherow od trejdow'...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z perspektywy bucks [nawet] patrzac,to lepszy rydz niz nic [lepiej miec jaxa niz pg na poziomie 2nd unit (delly)]...

czyli,ze jak,magic,twoim zdaniem,juz nie wierza w paytona?! ;)...

eee tam. stan to legitny trener. wygaduje glupoty,czasem podejmuje kompletnie niezrozumiale [dla wszystkich procz niego samego] decyzje,ale nie bardzo widze,kto moglby go zastapic [czyt. kto bedzie co najmniej rownie dobry i niezajety]. a bower to absolutny top 'macherow od trejdow'...

Magic tak dobrze zaczęli bo mają wreszcie spacing bez Paytona i przy nienormalnej dyspozycji Vuca, Gordona i Fourniera, Bucks z kolei chyba za bardzo kochają Brogdona

no a SVG faktycznie się nie będę czepiał, ale mam teorię, że Woj ma u nas swoich jakichś szpiegów jeszcze z ekipy Dumarsa (pamiętna historia z  tymi przeciekami, gdy Joe dojebali 1 mln kary za puszczanie poufnego materiału w zamian za co szmatławy Woj pisał chwalebne peany na cześć Bena Gordona i Villanuevy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh. gordon i charlie,k****. potem jeszcze josh. - sroga nauczka,by nie przeplacac [byc moze sportowo calkiem niezlych,ale na pewno,nie liderow mentalnych] grajkow bez 'kregoslupa'...

a ten brogdon to nie gra na pg z koniecznosci?! - skoro bucks chca bledsoe,to z true pg w rosterze malcom wrocilby na swa naturalna pozycje...

swoja droga,dobra kultura gry [dobrze klikajacy system] pistons zacheca' do poszukiwan na rynku wolnych/niechcianych graczy. jak idzie o roster,to zawsze mozna cos poprawic ;)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dla mnie też brogdon jest overrated, fajny solidny roles ale k**** nie róbmy jaj, jeśli Bucks odrzucają deal typu Bledsoe za Brogdona i filler to są jebnięci 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ew. jako czarny kuń Lakers, bo Reggie to przecież najlepszy kumpel PG13  

chyba za Denga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dla mnie też brogdon jest overrated, fajny solidny roles ale k**** nie róbmy jaj, jeśli Bucks odrzucają deal typu Bledsoe za Brogdona i filler to są jebnięci 

Bo może mając Giannisa nie chcą iść drogą NOP czyli mieć samych non 3 shooterów? Malcolm jest jaki jest ale z taką trójką jest niezbędny

Nie jestem pewien gdzie byłby rynek na R,Jacksona ale jak wchodzisz w wymianę gdzie idzie Bledsoe i Jackson to jaki ma sens brać tego drugiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewien gdzie byłby rynek na R,Jacksona ale jak wchodzisz w wymianę gdzie idzie Bledsoe i Jackson to jaki ma sens brać tego drugiego?

nie wiem z kim [z czym] dyskutujesz,ely. przeciez nikt tu nie twierdzi,ze bedzie wymiana pg-pg. 'slonca' szukaja trzeciej opcji,bo nie chca nowego pg. proste...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem z kim [z czym] dyskutujesz,ely. przeciez nikt tu nie twierdzi,ze bedzie wymiana pg-pg. 'slonca' szukaja trzeciej opcji,bo nie chca nowego pg. proste...

No i właśnie jaki ma sens dla tej 3 ekipy brać Jacksona a nie Bledsoe? Jeśli Phoenix nie chcą Jacksona to nie widze kto by trzeci chciał  zamiast zrobić bezpośrednio deal z Phoenix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba za Denga.

nie inaczej, Suns go mogą wchłonąć z dobrym sweetenerem i wylądować powyżej salary floor, nie robi im to jakoś

No i właśnie jaki ma sens dla tej 3 ekipy brać Jacksona a nie Bledsoe? Jeśli Phoenix nie chcą Jacksona to nie widze kto by trzeci chciał  zamiast zrobić bezpośrednio deal z Phoenix

bo Jackson to najlepszy kumpel PG13, wychodzi na to, że jest tak samo toksyczny jak Bledsoe, pod względem levelu sportowego nie am dużej róźnicy imo, jeden i drugi są gdzieś w 3-4 tierze PG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.