vero1897 243 Napisano 15 Kwietnia 2017 Zakładam nowy wątek do komentowania Playoffów na żywo bo nie każdy zagląda do działu inne a warto uniknąć bałaganu w tematach o poszczególnych seriach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcreativo 177 Napisano 15 Kwietnia 2017 Ehh szkoda ciekawiej by było jakby Pacers wygrali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8380 Napisano 16 Kwietnia 2017 No jak taki był pomysł Doca by przy pierwszej zasłonie LMaM uderza w kolano Goberta to ja dziękuje. Jazz bez Rudego bo ten ma chyba uszkodzone kolano w pierwszej akcji meczu nr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8380 Napisano 16 Kwietnia 2017 No jak na razie to sędziowskie gwiżdżą mocno po gospodarsku - No i Boris to jak na razie 7pkt 2 as - twardy mecz szkoda że cholera wie czy nie stracilismy Rudego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 709 Napisano 16 Kwietnia 2017 zaraz lecimy pany :] PLEJOFS TIME !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcreativo 177 Napisano 16 Kwietnia 2017 Na razie widać, że Wizards wrzucili wyższy bieg w obronie na PO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2436 Napisano 16 Kwietnia 2017 Ktoś coś hd ma i się podzieli? Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9415 Napisano 16 Kwietnia 2017 http://kobestreams.comeze.com/nba1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9415 Napisano 16 Kwietnia 2017 te chwile kiedy nie ma Walla i gra Jennings mogą być x-factorem tej serii ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszf 127 Napisano 16 Kwietnia 2017 Calderon... Dobre wjazdy pod kosz XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bloniek 145 Napisano 16 Kwietnia 2017 Poziom strasznie niski w 1 kwarcie Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2436 Napisano 16 Kwietnia 2017 Gortat jest świetny w stawianiu zasłon. Wall i Beal powinni mu za to płacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
havlicek 588 Napisano 16 Kwietnia 2017 pierwsza H wizz hax powinna być ocenzurowana i zawierać tylko akcje pod koszem hax - kiedy atlanta broni, a waszyngton atakuje, bo jak są pod drugim koszem to oczy krwawią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8380 Napisano 16 Kwietnia 2017 Realnie to Atlanta wygląda jakby się skończyła. Wizards robią z nimi co chcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9415 Napisano 16 Kwietnia 2017 to ciągle tylko 10 punktów, Wizz mogą to zjebać w 5 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arctus 36 Napisano 16 Kwietnia 2017 Powiedział ktoś jednym i drugim, że to są już playoffy? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 16 Kwietnia 2017 Wallowi na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9415 Napisano 16 Kwietnia 2017 Powiedział ktoś jednym i drugim, że to są już playoffy? a co prąd po pierwszej połowie Ci zabrało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8380 Napisano 16 Kwietnia 2017 Wizards w końcu broni jak przed ASG..... Ja wiem że Hawks to ostatnio najgorsza ofensywa ligi ale Wizards jest bardzo aktywne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach