Qcin_69 4118 Napisano 17 Sierpnia 2022 29 minut temu, człowiek...morza napisał: jeden przegrany trade w historii Andrew Wiggins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6212 Napisano 17 Sierpnia 2022 Godzinę temu, january napisał: Skorygujmy od razu - nie jesteś mistrzem;) Aktualnie w beGM to jest tak, liczba mistrzostw wśród aktywnych GMów: january: 2 Reszta: 0 Nie zawsze mistrz oznacza bycie najlepszym. No sorry, Tomek był dwa razy mistrzem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4118 Napisano 17 Sierpnia 2022 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie zawsze mistrz oznacza bycie najlepszym. No sorry, Tomek był dwa razy mistrzem. dziękuje Przyjacielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 915 Napisano 20 Sierpnia 2022 W dniu 16.08.2022 o 23:00, człowiek...morza napisał: Anunonby z bogata historia kontuzji za wagnera który pokazał się z bdb strony i pokutuje w spojrzeniu za jasny kolor skory. Imo są organizacje u nas, jak w realu, które co by się nie działo, dobre czasy nie nadejdą. Pelikans, spurs, hornets, nets. Dziękuję za umieszczenie mnie w tym zacnym gronie świetnych gmow. To zaszczyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2489 Napisano 22 Sierpnia 2022 ten transfer suns jazz jednak przeszedl? gdzie bogdanovic i ball maja podobna wartosc a na dokladke idzie giddey? xddd ja pi****le bys sie wstydzil szulim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Sierpnia 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: ten transfer suns jazz jednak przeszedl? gdzie bogdanovic i ball maja podobna wartosc a na dokladke idzie giddey? xddd ja pi****le bys sie wstydzil szulim Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6212 Napisano 22 Sierpnia 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. Wstrzymaj konie, przyjacielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Wstrzymaj konie, przyjacielu To dostaliście tę wymianę do oceny czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9572 Napisano 22 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Sylvinho. napisał: Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. można dla przyzwoitości przyjrzeć się tej wymianie raz jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1652 Napisano 22 Sierpnia 2022 Zespol od kilku dni pracuje nad rozwiazaniem tej kwestii. Zajelismy sie tym w 1 kolejnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2489 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, tangiers napisał: Zespol od kilku dni pracuje nad rozwiazaniem tej kwestii. Zajelismy sie tym w 1 kolejnosci. brawo. patrze na rece. niemniej tak czy siak pieknie ten deal obnazyl nieskazitelnosc dziadka szulima. na koncie ma ustawianie glosow z evitcare i dymanie nowego. super radny Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1652 Napisano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: brawo. patrze na rece. niemniej tak czy siak pieknie ten deal obnazyl nieskazitelnosc dziadka szulima To nie ma byc polowanie na czarownice (Szulima) tylko proba wypracowania sytuacji, korzystnej dla kazdej ze stron. Gra czesto wywoluje zle emocje, nie zamierzamy ich podsycac. A owszem w ramach poprawy komunikacji moglismy poinformowac, ze juz zajelismy sie tematem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2489 Napisano 3 Września 2022 6 minut temu, ozzy110 napisał: PHI out: Derrick White PHI in: 1st DET 29@Tecu @MarcusCamby @eMeS @fluber zeby gm, ktory gra tu od poczatku oddal pick z 2029 roku bez zastrzezen to grubo. xddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4207 Napisano 3 Września 2022 Całe szczęście, że @ozzy110 już nie ocenia trejdów naszych rookies, bo oddanie unprotected 1st za 7 lat po to, żeby zamienić rezerwowego na nieco lepszego rezerwowego to jest dramat. Za to @Tecu był na musiku, a tu jeszcze zgarnął świetny asset. Dobra robota, mam nadzieję, że nie ostatnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2489 Napisano 3 Września 2022 13 minut temu, karpik napisał: Całe szczęście, że @ozzy110 już nie ocenia trejdów naszych rookies, bo oddanie unprotected 1st za 7 lat po to, żeby zamienić rezerwowego na nieco lepszego rezerwowego to jest dramat. Za to @Tecu był na musiku, a tu jeszcze zgarnął świetny asset. Dobra robota, mam nadzieję, że nie ostatnia w gruncie rzeczy to ozzy oddal dwa picki 1-rundowe, bo zejscie z 13 mln z pewnoscia jest tyle warte xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1315 Napisano 3 Września 2022 Eee tam narzekacie. Mam rolesa/startera, którego chciałem już rok temu podczas FA. A że zapłaciłem Tecu więcej niż powinienem to już moja sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9011 Napisano 3 Września 2022 (edytowane) 2 minuty temu, ozzy110 napisał: A że zapłaciłem Tecu więcej niż powinienem to już moja sprawa No, ale akurat słusznie napisali, że grubo przepłaciłeś;) Jakbyś dał tam lotto protected to by takiej krytyki raczej nie było. Edytowane 3 Września 2022 przez january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9572 Napisano 3 Września 2022 30 minut temu, ozzy110 napisał: Mam rolesa/startera, którego chciałem już rok temu podczas FA raczej rolsa/rolsa, no chyba że kolana i inne podzespoły Malcolma postanowią mi popsuć humor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7826 Napisano 3 Września 2022 Była taka cena za dobrego gracza to trzeba było zapłacić. Co tu komentować. Jak ktoś gra o wynik to musi czasem docisnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1315 Napisano 3 Września 2022 Pick zawsze można odzyskać. A White to gość od brudnej roboty z doświadczeniem w finałach a takich gości potrzebuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach