josephnba 3668 Napisano 14 Września 2019 Lakers to nbaowa Legia Niby prestiż tytuły a każdy na to leje bo wiadomo że sukcesy sa okupione wałkami na szczytach i podrkadanymi gwiazdami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 16 Września 2019 smiechlem troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek 166 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Edytowane 16 Września 2019 przez Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 22 Września 2019 Nie wiem czy było: https://youtu.be/K_VBNJoaP98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 22 Września 2019 Godzinę temu, Baptizia napisał: Nie wiem czy było: https://youtu.be/K_VBNJoaP98 Dobre, dobre. Nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 22 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, Eld napisał: Dobre, dobre. Nie działa. Jak sam sobie wkleisz do działa. Ale nie warto oglądać, kompilacja gdzie zmontowano pare podobnych zagrać Jordana i Roziera. Dałoby zmontować coś takiego w konfiguracji dowolnych 2 zawodników NBA co mają wiecej niż poł sezonu gry. Kurrrrła, pokazanie w tej kompilacji rzutu za 3 na wprost kosza bo... obrońcy byli spóźnieni mnie rozjebało Edytowane 22 Września 2019 przez iglo13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 22 Września 2019 14 minut temu, iglo13 napisał: Jak sam sobie wkleisz do działa. Ale nie warto oglądać, kompilacja gdzie zmontowano pare podobnych zagrać Jordana i Roziera. Dałoby zmontować coś takiego w konfiguracji dowolnych 2 zawodników NBA co mają wiecej niż poł sezonu gry. Kurrrrła, pokazanie w tej kompilacji rzutu za 3 na wprost kosza bo... obrońcy byli spóźnieni mnie rozjebało Nawet jak sobie przekopiowałem to nadal nie działa. Ale po tym co piszesz to może nawet i dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 22 Września 2019 Jest offseason, więc nawet @Baptiziama zniżkę formy W połowie października wróci! Mi zadziałało i naprawdę szkoda czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 25 Września 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 29 Września 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 1 Października 2019 wiem, ze to glupie, ale sezon ogorkowy dobiega konca, wiec ten tego: https://streamable.com/izlm6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 2 Października 2019 10 godzin temu, memento1984 napisał: wiem, ze to glupie, ale sezon ogorkowy dobiega konca, wiec ten tego: https://streamable.com/izlm6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 4 Października 2019 tam w tym PiaRze to muszą tęgie łby pracować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 8 Października 2019 idzie nowe ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1581 Napisano 8 Października 2019 Ale przymierzył jebaniutki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 8 Października 2019 Darko dalej w formie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Października 2019 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tristan Thompson przymierzyl wczoraj 2 trojki - czyli nieskonczenie wiecej nizeli we wszystkich jego sezonach rozegranych w Cavs od 2011 roku (3pt_FGA_2011-2019 = 0 !) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szak 340 Napisano 8 Października 2019 Na tym zdjęciu to nie Darko tylko Horczyczak z Polsatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5864 Napisano 9 Października 2019 obczajcie gości w przebraniach, pojawiajo się pierwszy raz koło 20sekundy a potem jeszcze parokrotnie. Sam ten Taco faktycznie jak na swój wzrost nieźle się rusza. To ciągle chyba za mało jednak by sensownie bronić penetrujących niskich. ok, ten filmik wyczerpał mój limit na oglądanie preseason, dozoba w listopadzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunk8 92 Napisano 14 Października 2019 Mamy pierwszego uczestnika SDC 2020, potwierdzone info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach