ely3 8834 Napisano 25 Października 2016 jako ze dzis jazz i to z blazers to zakladam. ja pewnie zarwe nocke nawet jesli favors pod znakiem zapytania kto ma ochote niech tu kometuje na zywo kazdy mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 25 Października 2016 Fajnie by było to podpiąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 25 Października 2016 jako ze dzis jazz i to z blazers to zakladam. ja pewnie zarwe nocke nawet jesli favors pod znakiem zapytania kto ma ochote niech tu kometuje na zywo kazdy mecz Jazz@Blazers hmm.No nie wiem czy nie lepsze TNT Sudio J.,Dwie gry Knicks@Cavs o 7.30 i Spurs@Warriors 10.30.,? Mnie dzisiaj dzieciak( wielki fan K-bockers) ,zaprosił na mecze i kolacje ,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 25 Października 2016 (edytowane) jazda, jazda! jedziemy z sezonem! jumperki Melo siedzą, smooth like always Edytowane 25 Października 2016 przez Dnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 25 Października 2016 Jedziemy jedziemy. Bycze nabytki na razie niech nie rzucają bo kiepsko im to idzie. Melo za to w formie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 25 Października 2016 (edytowane) jak to było do przewidzenia w nowym systemie strat to zbieraja jak porąbani a co Quinn odwalił wpadając na Dunly'ego to jakiś żal.., edit: dlaczego Jeff Róże, KP i Melo trzyma razem na ławce? myslałem że przynajmniej jeden będzie grał z 2nd unitem a póki co jest radosne wbijanie pod kosz BJ Edytowane 26 Października 2016 przez Dnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 26 Października 2016 o kurr to wygląda jakby wzięłi ten 2nd unit z łapanki i Rose wszedł z KP, razem? bezsesnu niedlugo będą mieli więcej strat niż pkt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 26 Października 2016 ponarzekałem, weszła s5 i dogonili do przerwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 26 Października 2016 ponarzekałem, weszła s5 i dogonili do przerwy Weszło S5 Cavs i możesz wrócić do narzekania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 26 Października 2016 Cavs to wygląda jak zajebiście naoliwiona maszyna. Każdy wie co robić, miło popatrzeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 26 Października 2016 Cavs to wygląda jak zajebiście naoliwiona maszyna. Każdy wie co robić, miło popatrzeć. Zapiszę to sobie do schowka i będę wrzucał ilekroć Lebron będzie kontuzjowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 26 Października 2016 Weszło S5 Cavs i możesz wrócić do narzekania. wiadomo ze z Cavs szans nie mają ale przynajmniej niech grają jako tako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2552 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) o proszę, jaki fajny wynik w Oakland oby tak dalej Edytowane 26 Października 2016 przez montana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 26 Października 2016 Niezła konsternacja w Oracle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszNBA 4 Napisano 26 Października 2016 GSW w tym meczu nie istnieje,świetny mecz Kawhiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2552 Napisano 26 Października 2016 5 min do końca meczu a połowy ludzi na trybunach już nie było pazie narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barcalover 3462 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Zapiszę to sobie do schowka i będę wrzucał ilekroć Lebron będzie kontuzjowany Po co? Każdy element jest naoliwiony znakomicie, natomiast gdy wypada kluczowa część, to mechanizm oczywiście się psuje. Edytowane 26 Października 2016 przez barcalover Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 26 Października 2016 Refleks szachisty, uwaga, bt.davka nie żyje, jakaś alternatywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 26 Października 2016 Refleks szachisty, uwaga, bt.davka nie żyje, jakaś alternatywa? http://nbahd.net/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 26 Października 2016 Dobra Panowie, czas na ten TEN sezon Paula Georga. Zaczynamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach