Mailman 349 Napisano 24 Sierpnia 2016 TVP zakupila prawa do NHL i pucharu swiata w hokeju i bedzie je pokazywac na antenie TVP SPORT Maja podobno pokazywac 4 mecze tygodniowo 2mecze nocne i 2 mecze afternoon games+magazyn. fajnie ze hokej wraca do Polskiej TV http://satkurier.pl/news/150836/nhl-i-puchar-swiata-w-tvp-sport.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Sierpnia 2016 Szkoda, że nie NFL, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że miałby to jakiś Szpaku albo Szaran komentować to już wolę pikselozę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankrut 344 Napisano 24 Sierpnia 2016 pikselozę. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mecz sezonu zasadniczego NFL oglądać poniżej 720p, często w 60 fps. Większość streamerów teraz tak puszcza. Jedynie teraz mecze preseason lecą w 480p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 349 Napisano 24 Sierpnia 2016 Szkoda, że nie NFL, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że miałby to jakiś Szpaku albo Szaran komentować to już wolę pikselozę. w polsce od zeszlego sezonu prawa do transmisji NFL na wylacznosc posiada ELEVEN SPORTS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Sierpnia 2016 Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mecz sezonu zasadniczego NFL oglądać poniżej 720p, często w 60 fps. Większość streamerów teraz tak puszcza. Jedynie teraz mecze preseason lecą w 480p. Miałem na myśli NFL, tam to niestety standard, bo i oglądalność większa. @Mailman - racja, zapomniałem, że na wyłączność. Pytałem jakiś czas temu i niestety będą robić polski komentarz do tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 24 Sierpnia 2016 Fajnie, że NHL wraca do Polski. Za czasów kiedy leciał bodaj w Polsacie Sport dużo go oglądałem. Od tego czasu raczej okazjonalnie jakieś finały ligi etc. Mam tylko nadzieję, że nie będzie tego komentował ktoś z doskoku (na zasadzie "na kogo padnie na tego bęc") tylko dadzą kogoś co ma jakąś podstawową choćby wiedzę o lidze. Nawet kogoś z obecnych już komentatorów z publicznej, na pewno ktoś się zna choć trochę. Co do NFL to jest chyba taki problem, że wiele osób w Polsce nie ogarnia nawet zasad futbolu. Mecze miałyby raczej słabą oglądalność wśród przeciętnych ludzików nieinteresujących się NFL. Tak mi się przynajmniej wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6504 Napisano 24 Sierpnia 2016 Miałem na myśli NFL, tam to niestety standard, bo i oglądalność większa. No i NFL ma świetnych streamerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Sierpnia 2016 No i NFL ma świetnych streamerów? Są, chociażby na http://arenavision.in/ ale nie zawsze znajdziesz mecz, który Cię interesuje. Chociaż w tym roku bardziej postaram się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macias 166 Napisano 24 Sierpnia 2016 Ino reddit, prawie wszystko w hd się znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 25 Sierpnia 2016 Ino reddit, prawie wszystko w hd się znajdzie. Oczojebu dostaję jak tak wchodzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 25 Sierpnia 2016 Spokojnie skoku zacznie się sezon to dostaniesz instrukcje co do reddit'a i acestreama i pięknego HD bez zacinania - calutkie EURO tak oglądałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 598 Napisano 25 Sierpnia 2016 Bo NFL jest nudne dla 99% Polaków, a hokeja mamy swoją ligę i jakiś poziom reprezentacji. Fajnie z tym NHL. Ja tam mam sentyment do Red Wings, za pochodzenie do Bruins i do całej Kanady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 25 Sierpnia 2016 Bo NFL jest nudne dla 99% Polaków, a hokeja mamy swoją ligę i jakiś poziom reprezentacji. Fajnie z tym NHL. Ja tam mam sentyment do Red Wings, za pochodzenie do Bruins i do całej Kanady. Akurat poziom ligi hokeja jest imo niższy i to o wiele od poziomu ligi futbolu w polsce. A zaintresowanie obiema ligami wśród kibiców jest równie małe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 598 Napisano 25 Sierpnia 2016 ale polska kadra w hokeja wzbudza dużo większe zainteresowanie. średnia kibiców w hokeju to ok 800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 25 Sierpnia 2016 ale polska kadra w hokeja wzbudza dużo większe zainteresowanie. średnia kibiców w hokeju to ok 800 No to prawda, nie ma co negować. Szkoda tylko, że poziom tej kadry jest ( choć ostatnio ciut mniej) żałosny. Jedyną szansą na rozwój naszej kadry są dzieciaki z USA czy Szwecji które tam się rodzą i rozwijają hokejowo ale potem grają u nas w kadrze ze względu na pochodzenie rodziców dla przykładu. Bo jak nasza liga dalej będzie szła w tym kierunku co teraz to prędzej upadnie niż wyda wartościowego młodego reprezentanta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankrut 344 Napisano 26 Sierpnia 2016 Oczojebu dostaję jak tak wchodzę. http://redditenhancementsuite.com/ i życie staje się lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 890 Napisano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) A to dopiero news Rewelacja, lubiłem oglądać mecze NHL jak były pokazywane poprzednio w Polsce. Mam nadzieję, że komentarz nie popsuje widowiska. 4 mecze w tygodniu? Super Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez andy13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 349 Napisano 29 Września 2016 (edytowane) tvp sport pokaze w pazdzierniku 8 spotkan NHL http://sport.interia.pl/nhl/news-nhl-wkracza-do-polski-meczem-ottawa-toronto,nId,2282177 Edytowane 29 Września 2016 przez Mailman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 349 Napisano 12 Października 2016 Dzisiaj pierwsze spotkanie w tvp sport o 1.00 Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs wczesniej o 22.30( 1 czesc) i 23.55 (2czesc) magazyn sportowy NHL On the Fly 12/13 października1:00 Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs; TVP Sport15/16 października1:00 Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks; TVP Sport18/19 października1:00 Washington Capitals – Colorado Avelanche; TVP Sport22/23 października1:00 Boston Bruins – Montreal Canadiens; TVP Sport23 października21:00 Winnipeg Jets – Edmonton Oilers; TVP Sport27/28 października1:30 Montreal Canadiens – Tampa Bay Lighting; TVP Sport29 października19:00 Buffalo Sabres – Florida Panthers; TVP Sport30 października20:00 Winnipeg Jets – Buffalo Sabres; TVP Sport fajnie ze Laskowski bedzie komentował http://satkurier.pl/news/152410/poczatek-sezonu-nhl-w-tvp-sport.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 858 Napisano 13 Października 2016 Dzisiaj pierwsze spotkanie w tvp sport o 1.00 Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs I pierwszy mecz nieźle wybrali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach