airmax 1457 Napisano 25 Września 2022 Walijczycy wyszli na mega spinie, dużej intensywności, to że udało się przetrzymać początek bez dopuszczenia do groźnej sytuacji to uważam za mały sukcesik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Biorąc pod uwagę że mamy 30 procent posiadania piłki to wynik niezły "mecz walki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6212 Napisano 25 Września 2022 Stary się robią bo nie jestem w stanie już oglądać piłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 Walia musi, my nie, jak przepchniemy to 0-0 to Czesio powie, że zagrane na wynik i jebać styl, mamy czas do MŚ i wrócą kontuzjowani, będzie git. Tylko że k**** nie będzie git, bo dalej gramy 3 ŚO, a nie umiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1780 Napisano 25 Września 2022 Walijski bramkarz mnie natchnął - wiem co pomoże mi oglądać ten mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 Nasi w ataku pozycyjnym. WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1780 Napisano 25 Września 2022 Ja pierdzielę ten Roberst jak Iamspeed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6212 Napisano 25 Września 2022 6 minut temu, Sebastian napisał: Walijski bramkarz mnie natchnął - wiem co pomoże mi oglądać ten mecz. Hehehe propsuje , napój raperów amerykańskich z teledysków P. S. Ron Artest jak grał w Bulls to walił to w przerwach meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1780 Napisano 25 Września 2022 35 minuta i Krycha jak zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6212 Napisano 25 Września 2022 Piłkarska kadra narodowa to jest jedyna drużyna ze wszystkich reprezentacji która nie oddaje cech i charakterów Polaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1457 Napisano 25 Września 2022 Co Krychowiak odwalił przy tym wrzucie z autu XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1780 Napisano 25 Września 2022 Lubię tego uch bramkarza Mocny jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 4 minuty temu, Sebastian napisał: 35 minuta i Krycha jak zawsze. Potem zgubił Bale'a jakby krył jakiegoś Maćka z 5B. #10 w kadrze XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1457 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 802 Napisano 25 Września 2022 41 minut temu, Cardi napisał: Walia musi, my nie, jak przepchniemy to 0-0 to Czesio powie, że zagrane na wynik i jebać styl, mamy czas do MŚ i wrócą kontuzjowani, będzie git. Na dzisiaj powiedział, że taktyka się nie liczy, tylko zrozumienie nowoczesnego futbolu. Jak na mój gust, to akurat zrozumienie nowoczesnego futbolu, ma na najniższym poziomie w całym sztabie, łącznie z boiskiem. Kolejny leśny dziad, który zarobił i nawet nie wie na czym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 Milik by spierdolił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1457 Napisano 25 Września 2022 Noo mówiłem że dobrze to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1724 Napisano 25 Września 2022 Teraz, Cardi napisał: Milik by spierdolił Cpt Obvious Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 25 Września 2022 Kiwior pan piłkarz dzisiaj. Zupełnie inaczej niż z Holandią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1457 Napisano 25 Września 2022 Szczesny dzisiaj klasa światowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach