darkonza 1722 Napisano 18 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=S8yvnG0yqnY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3611 Napisano 18 Lipca 2016 Sound of silence Disturb Od kilku dni nie mogę przestać Rzadko zapętlam pojedyncze utwory, ale ten zasluguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2518 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) kolesie niechętnie opuszczają Hiszpanię, ale jak się zgodzą to zrobimy im koncert spoko kolesie. ich koncert wywołał sporą gównoburzę w środowisku HCpunk Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez ptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 27 Sierpnia 2016 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1727 Napisano 17 Października 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rahu 331 Napisano 17 Października 2016 Jeden z wielu sztosów z Luke Cage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 19 Października 2016 yhym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 8 Listopada 2016 Katuję od dwóch dni dla fragmentu I don't wanna come back down I don't wanna touch the ground Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Wójcik 319 Napisano 20 Listopada 2016 Sorry Boys - Roma (cała płytka) Polska płyta dekady. Piękne, a singiel tak mnie zawiódł a tu cudo jako całość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 22 Listopada 2016 Andain - You Once Told MePo spotkaniu wielu remixów Andain w końcu postanowiłem sprawdzić, co oferuje wersja autorska, świetny wokal, chilloutowe kawałki, które faktycznie idealnie nadają się do mixowania. Polecam mimo że to juz 4 letni album Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter#15 2 Napisano 2 Grudnia 2016 Muse- Psycho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszf 127 Napisano 18 Grudnia 2016 Ktoś słyszał nową płytę KoRna i nową płytę Deftones ? Warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julius 1573 Napisano 21 Grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=24F_DOqoZLw&list=RD24F_DOqoZLw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 9 Stycznia 2017 zawsze się wzruszam jak to słyszę, dlaczemu już takiej muzy nie robio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4982 Napisano 9 Stycznia 2017 Ja z kolei niedawno w radio usłyszałem coś, czego dawno nie słuchałem, a przyjemnie sobie teraz odtworzyć na playliście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 9 Stycznia 2017 Klasyka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 264 Napisano 10 Stycznia 2017 Dopiero niedawno na niego trafiłem, a gość robi niesamowite bity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach