Gość (Przemek...) 7047 Napisano 19 Marca 2016 Wiem że to nie Zenek Martyniuk ale jakoś trzeba żyć Wiem że to nie Zenek Martyniuk ale jakoś trzeba żyć Tylko i wyłącznie Amarena Amadeo! https://www.youtube.com/watch?v=xJWrrO3U8S8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 21 Marca 2016 Kupił ja wcześniej bilety na IM. A dzisiaj potwierdzili mi oni, że jako przystawka zagra Anthrax. Zanim ktoś powie, jacy to oni c***owi i jak się skończyli na kill`em all - ja tam będę, ten ktoś będzie freda marszczył pod prysznicem Dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 21 Marca 2016 Kto twierdzi, że Wąglik jest c***owy? Ktoś z c***em w uchu chyba? https://www.youtube.com/watch?v=b03hJw-JNJ0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 27 Marca 2016 CUMite! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7376 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud 722 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boowka 101 Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Całkiem przyjemna wersja klasyku: Edytowane 31 Marca 2016 przez Boowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7549 Napisano 31 Marca 2016 Julia Marcell po polsku... fajne teksty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 31 Marca 2016 Całkiem przyjemna wersja klasyku: Najpierw zgwałcili Genesis a teraz Simona & Garfunkela... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 4 Kwietnia 2016 Nowy Ihsahn nadciąga, jeszcze parę dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 4 Kwietnia 2016 To jest ten co kiedyś pierdział w Emperor? Czy się mylę? Poniżej coś co kasuje wszystkie pandy z Norwegii pod względem klimatu, zła i szatana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 4 Kwietnia 2016 Yep, ten sam. Emperor kiedyś lubiłem, potem mi przeszło. Ihsahn wciąż jest dla mnie fajny. Poza jednym faktem, że wciąż mi się pierdzieli pisownia jego ksywy z "h" xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 13 Kwietnia 2016 Tu walnę bo nie chce mi się tematu zakładać. Może się ktoś skusi: http://olx.pl/oferta/25-lat-listy-przebojow-trojki-CID751-IDf3Io9.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesse James 62 Napisano 21 Maja 2016 theme song playoffów na ESPN, całkiem niezły numer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 21 Maja 2016 REAKTYWUJCIE SIĘ. STEVEN TY LUJU!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach