Gość (Przemek...) 7047 Napisano 12 Lutego 2016 Że też one się rozpadły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 12 Lutego 2016 Że też one się rozpadły Co ty wiesz o zabijaniu... https://www.facebook.com/events/207119712960359/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogo 74 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 25 Lutego 2016 shit fuck, tracklisty co to ją IM właśnie ogłosiło 15 godzin temu eternit speed children red troop power death book hallowed fear IM 666 blood wasted Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 25 Lutego 2016 Zaskakująco. Wasted Years Na minus niestety za dużo kawałków z ostaniej płyty. Widziałem już IM na poprzednich trasach, ale teraz się nie wybieram, koncert jest w bezpośrednim sąsiedztwie pojawienia się mojego potomka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) http://blogs.indiewire.com/theplaylist/soundtrack-for-martin-scorseses-hbo-series-vinyl-includes-otis-redding-the-meters-edgar-winter-foghat-more-20160118 Polecam zarówno serial jak i ścieżkę dźwiękową. Edytowane 25 Lutego 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 25 Lutego 2016 Zaskakująco. Wasted Years Na minus niestety za dużo kawałków z ostaniej płyty. Widziałem już IM na poprzednich trasach, ale teraz się nie wybieram, koncert jest w bezpośrednim sąsiedztwie pojawienia się mojego potomka 5, standardowo jak w przypadku brave i dance. daje radę odnośnie potomka chciałem boratem pojechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9560 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud 722 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 15 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OdpTcvSn8HQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 16 Marca 2016 No i sobie zasrałem gacie z wrażenia... dopłacamy po 32 zeta od łba i Wro nasze od 1.05 czyli dochodzą nam takie oto koncerty: werble... .. . WITHIN TEMPTATION, DragonForce, STATUS QUO, DŻEM, GUANO APES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 16 Marca 2016 scena od 1:51 jest puszczona od tyłu, jakiś błąd pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8573 Napisano 16 Marca 2016 No i sobie zasrałem gacie z wrażenia... dopłacamy po 32 zeta od łba i Wro nasze od 1.05 czyli dochodzą nam takie oto koncerty: werble... .. . WITHIN TEMPTATION, DragonForce, STATUS QUO, DŻEM, GUANO APES No błagam ja Ciebie przecież oni od dawna jadą na jednym dobrym kawałku i nie tworzą nic co wartoby było słuchać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 16 Marca 2016 No błagam ja Ciebie przecież oni od dawna jadą na jednym dobrym kawałku i nie tworzą nic co wartoby było słuchać open your eyes, lord, big in, no speech? który to ten jeden dobry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8573 Napisano 16 Marca 2016 po lord już nie stworzyli niczego dosłownie niczego powiedzmy open your eyes jest ok ale big in japan eee no co Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 16 Marca 2016 Tej, za lord i open to nie ta sama płyta? Wiesz, jak mam za 32 zeta witryn, dżem i nawet guano na 3 utwory to jest to bardziej niż spoko. 8 status quo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jinks 415 Napisano 18 Marca 2016 Wzięło mnie na retro-kilmaty. DLR - frontman stulecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 18 Marca 2016 . WITHIN TEMPTATION, DragonForce, STATUS QUO, DŻEM, GUANO APES Ja z Tobą wódkie piłem? I to z gwinta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 18 Marca 2016 Wiem że to nie Zenek Martyniuk ale jakoś trzeba żyć Wiem że to nie Zenek Martyniuk ale jakoś trzeba żyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach