Skocz do zawartości

Sezon 2026/27 Liga III North

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie mamy zgodności co do terminu draftu.

Na ten moment 8 glosow maja 19 i 15 października. Julek pisal ze obojętnie wiec zakładam ze  jest 9 glosow finalnie.

Prosze o zrewidowanie swoich glosow, moze uda sie jakos dojść do porozumienia. 

Thu, Oct 15 at 21:00–21:30

8 people

--

Mon, Oct 19 at 21:00–21:30

8 people

Moze jednak jakas wczesniejsza data? Kolega @pabloboar pisal ze nie moze po 15.10.

@karl @kuba2419 @Pablo81 @FC Wrocław @gizior

@MTH @julekstep @DrunX @Gawron24 @jordan20

godzina wstepnie 21, jednak do negocjacji - ale pamietajmy ze licytacja to zwykle 2h 30min 

8 godzin temu, gizior napisał(a):

Jakby co to ja się mogę dostosować do kolegi i może to być 14.10, uzupełniłem ankietę o głos na ten dzień.

Na 14.10. jest tylko 6 głosów

Panowie zacznijmy rozmawiać i szukać rozwiązania, bo stanie na 15.10. albo 19.10. 

@pabloboar @karl @kuba2419 @Pablo81 @FC Wrocław @gizior @MTH @julekstep @DrunX @Gawron24 @jordan20

18 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Na 14.10. jest tylko 6 głosów

Panowie zacznijmy rozmawiać i szukać rozwiązania, bo stanie na 15.10. albo 19.10. 

@pabloboar @karl @kuba2419 @Pablo81 @FC Wrocław @gizior @MTH @julekstep @DrunX @Gawron24 @jordan20

ja się dostosuję

W dniu 3.10.2026 o 17:02, pabloboar napisał(a):

Właśnie dołączyłem. Niestety, dla mnie wszelkie drafty od 15.10 są niemożliwe.

Nie znajdziesz jakichś 2h lub mniej po 21:00 przez 5 dni z rzędu? Może na telefonie w apce byś mógł draftować jeżeli masz jakiś wyjazd. Bo wiesz odpadają Ci wszystkie terminy na 5 dni do startu sezonu NBA, gdzie z reguły drafty odbywają się właśnie wokół startu NBA... :)  No i dwa drafty z największą liczbą głosów innych graczy w ankiecie przez co rodzi się lekki problem z dopasowaniem teraz.

W dniu 5.10.2026 o 11:07, 24kobe8 napisał(a):

Niestety nie mamy zgodności co do terminu draftu.

Na ten moment 8 glosow maja 19 i 15 października. Julek pisal ze obojętnie wiec zakładam ze  jest 9 glosow finalnie.

Prosze o zrewidowanie swoich glosow, moze uda sie jakos dojść do porozumienia. 

Pełnego dopasowania raczej nigdy nie będzie, więc trzeba brać to co będzie mieć najwięcej głosów, wtedy myślę że te kilka magicznych glosów więcej samo się dopasuje jak już będzie na sztywno ustalone. Póki co ten 19 października widział bym tym bardziej bo jest jakiś zapas na ruchy, że komuś się coś jeszcze zmieni albo będzie jakaś możliwość wymiany między ligami. Każdy wiedział kiedy startuje NBA, więc rozumiem, że zakładał dostępnośc tej daty :) Mogę też dodać datę 14.10 do ankiety jeżeli to strategicznie dużo zmieni w rozrachunku, że ta data wyjdzie na wyraźne prowadzenie zgodności terminu to się dopasuje.

Trochę więcej osób musiałoby się wypowiedzieć w temacie.

Jeśli chodzi o mnie to z 2 terminów 15 i 19 października jestem zdecydowanie za 15.10, jeśli chodzi o 19.10 to głosowałem na "nie" i podtrzymuję ten głos. Na ten dzień mam wstępnie określony inny draft.

Natomiast jeśli mamy się dopasowywać do kolegi, któremu jako jedynemu nie pasują żadne terminy od 15.10 to ja mogę 13 lub 14.10, a 12.10 u mnie raczej odpada.

Oczywiście to wszystko jest na tę chwilę bo trwają ustalenia terminu draftu w jeszcze innej lidze. Kto pierwszy ten lepszy 😉

8 godzin temu, MTH napisał(a):

Mogę też dodać datę 14.10 do ankiety jeżeli to strategicznie dużo zmieni w rozrachunku, że ta data wyjdzie na wyraźne prowadzenie zgodności terminu to się dopasuje.

Jak dodasz 14 to:

14, 15 i 19 maja najwięcej, po równo.

Biorac pod uwage 2 Panów z poza forum 14 i 15 są faworytami. 

Słuchamy jeszcze osób, które sie nie wypowiedziały, ale zakładam ze niewiele moze sie zmienić, bo nikt nic nie pisze 🙃

41 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Jak dodasz 14 to:

14, 15 i 19 maja najwięcej, po równo.

Wiesz co, ja już dzisiaj dodałem tam wcześniej głos, więc to co widzisz jest już z moim, więc jest 7 na ten moment, a 15 i 19ty maja 8 ;)  Może zrób osobną ankiete na trzy same terminy, które przodują teraz z wyborem zaznaczenia jednej opcji i to co wygra zostaje?

Wybieramy między 15 a 19 zgodnie z pierwotnym glosowaniem, gdzie te daty miały najwięcej głosów.

godzina 21 draftu.

Czas ankiety do jutra 08.10., do 10:00

Data z większą ilością glosow wygra, w przypadku remisu ja zdecyduję.

https://tryscheduly.io/event/7b67kluskmx

@pabloboar @Pablo81 @karl @kuba2419 @FC Wrocław @gizior @MTH @DrunX @julekstep @Gawron24 @jordan20 

W dniu 6.10.2026 o 12:36, MTH napisał(a):

Nie znajdziesz jakichś 2h lub mniej po 21:00 przez 5 dni z rzędu? Może na telefonie w apce byś mógł draftować jeżeli masz jakiś wyjazd. Bo wiesz odpadają Ci wszystkie terminy na 5 dni do startu sezonu NBA, gdzie z reguły drafty odbywają się właśnie wokół startu NBA... :)  No i dwa drafty z największą liczbą głosów innych graczy w ankiecie przez co rodzi się lekki problem z dopasowaniem teraz.

No niestety wyjazd i to z niewygodną różnicą czasu. Trudno. Jakoś będę musiał to zaakceptować.

No i gitara, co prawda głosowałem za drugim, ale 15.10 też może być. Pamiętaj, żeby przed draftem zmienić w ustawieniach ligi na 14 zespołów co by ten pusty slot nie namieszał czegoś bo już raczej nikt chyba nie dołączy.