kuba2419 Opublikowano Wtorek o 19:41 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:41 Teraz, Cichy napisał(a): po trejd nie masz juz chyba kasy na mle, o ile dobrze licze juz masz 23.5mln Tak wiem, ale wycofać nie mogę do czasu aż Suns nie przebija. Po trendzie jak dobrze liczę mam jakieś 2.4mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 19:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:44 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Tak wiem, ale wycofać nie mogę do czasu aż Suns nie przebija. Po trendzie jak dobrze liczę mam jakieś 2.4mln moze wykreslic i dodac notke, ze po trejd nie ma kasy w nowym poscie (bez edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 20:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:04 @Principe chyba pomyliłeś przekreślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano Wtorek o 20:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:05 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @Principe chyba pomyliłeś przekreślenia Tak tak już się skapnąłem ale czujny ten nasz Marcus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:08 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:08 @eMeS ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:15 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:15 ide wklepywac bidy, dam znac 10 min przed koncem za jakies 10 min powinno byc disco czyli ok 22:50 juz jestem na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Wtorek o 21:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:20 nie wiem po c*** składać te oferty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:44 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:44 24 minuty temu, Ice23 napisał(a): nie wiem po c*** składać te oferty.... można po prostu składać lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Wtorek o 21:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:47 2 minuty temu, julekstep napisał(a): można po prostu składać lepsze To trzeba mieć pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:48 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:48 Teraz, Ice23 napisał(a): To trzeba mieć pieniądze pieniądze i fantazję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Czy jak moje mle zostało przebite, to mogę je dać graczowi, który ma obecnie ode mnie lle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Czy jak moje mle zostało przebite, to mogę je dać graczowi, który ma obecnie ode mnie lle? Jak na moje to Twoje MLE nie zostało przebite, bo oferta matiwrona jest nieważna. Nie mógł przejść z oferty 5-letniej na roczną. Oczywiście komisze niech potwierdzają, by nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jak na moje to Twoje MLE nie zostało przebite, bo oferta matiwrona jest nieważna. Nie mógł przejść z oferty 5-letniej na roczną. Oczywiście komisze niech potwierdzają, by nie było. Fakt, nie może zmniejszyć oferty w żadnym aspekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 40 minut temu, matiwrona napisał(a): Nets 1. Domantas Sabonis MLE 2. Marcus Smart LLE 3. Sam Hauser - min 4. Payton Pritchard - min 5. Travis Jackson - Davis - 2 mln - 5 lat - przebite 5. travis Jackson Davis - 5 mln - 1 rok tak jak piszą koledzy wyżej, to jest nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu @eMeS hop hop Amen Thompson stygnie! Teraz, eMeS napisał(a): Cavaliers: 1.Cole Anthony - 5.5 mln, 1 rok, 0% 2.Dereck Lively II - 10 mln, 5lat, 0% 3.Victor Oladipo - 10 mln, 1 rok, 0% 4.Cole Anthony 6 mln, 5 lat, 0% 5.Giannis Antetokounmpo 14mln, 5lat, 0% Dipo nie możesz wycofać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @eMeS nie ma przebicia na Oladipo A szkoda, bo wreszcie jakiś kontrakt dla Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @eMeS nielegalne wycofanie Oladipo, wprowadzasz zament. on byl zrownany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, Roger napisał(a): Mavs 1. Giannis Antetokounmpo - 13 000 000, 5 lat, 0% [BR] 2. Bol Bol - 3 000 000, 5 lat, 0% [MLE*] 3. Giannis Antetokounmpo - 15 000 000, 6 lat, 0% [BR] jak chcesz to możesz usunąć tego posta (Giannis nie został poprawnie przebity) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Właśnie miałem to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu sorka, myslalem ze przebity, dodalem poprawna oferte pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi