Skocz do zawartości

[2051] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Ashigaru napisał(a):

Ale dziwne to wygląda jak etap kończy się 20 minut po przebiciu, gdy bidowanie trwa w najlepsze. 

Etap sie skonczyl wtedy kiedy powinien 😛

Teoretycznie kazdy zna zasady fa (sa opisane w pierwszym poście i dyskutowane  co roku w temacie fa). Kazdy widzi co tam sie pojawia (jedni lepiej na kompie inni gorzej na komorce) i kazdy powinien sam wiedzieć do której trwa fa. Komisze starają sie jak moga, Camby tez pozwalał sobie kończyć etap jak zauwazyl to w przeszłości, ale tez moze im zaplakac karypel albo zona cos akurat chcieć i przeoczyć bida ktory sprawia ze o 22:10 nie napiszą posta KONIEC.

1 minutę temu, Cichy napisał(a):

Camby tez pozwalał sobie kończyć etap jak zauwazyl to w przeszłości, ale tez moze im zaplakac karypel albo zona cos akurat chcieć i przeoczyć bida ktory sprawia ze o 22:10 nie napiszą posta KONIEC.

Co Camby znowu? :P

Ja już przy każdym poście staram się pisać, że komisze decydują, bo już za chęć pomocy Wam nieraz zostałem skarcony, a dziękuje to nigdy nie usłyszałem :P

3 minuty temu, Cichy napisał(a):

Etap sie skonczyl wtedy kiedy powinien 😛

Teoretycznie kazdy zna zasady fa (sa opisane w pierwszym poście i dyskutowane  co roku w temacie fa). Kazdy widzi co tam sie pojawia (jedni lepiej na kompie inni gorzej na komorce) i kazdy powinien sam wiedzieć do której trwa fa. Komisze starają sie jak moga, Camby tez pozwalał sobie kończyć etap jak zauwazyl to w przeszłości, ale tez moze im zaplakac karypel albo zona cos akurat chcieć i przeoczyć bida ktory sprawia ze o 22:10 nie napiszą posta KONIEC.

Pozostało mi tylko posłużyć się klasykiem...

images?q=tbn:ANd9GcQZDHOHSV5P-3Z4bfuP3_U

31 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ja już przy każdym poście staram się pisać, że komisze decydują, bo już za chęć pomocy Wam nieraz zostałem skarcony, a dziękuje to nigdy nie usłyszałem

No dzieki!:)

Posty w temacie fa komentarze zawsze na propsie. Raz pamiętam sie pospieszyłeś wpisując w temacie fa bidow i wtedy chyba faktycznie to komentowałem:p