Ashigaru Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Prawda... Skoro było puszczone, to powinniśmy przyjąć, że było wszystko legalnie. Ew. Przedłużyć etap do 23... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie wiem czy ten błędny bid o Gianniego nie namieszał tutaj namieszal, to drugie wycofania wyrowananej oferty w to FA, musi byc kara jak swego czasu dla @kahR'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie wiem czy ten błędny bid o Gianniego nie namieszał tutaj i faktycznie lipa bo się rozkręcili chłopaki Nie ma co tym Giannisem zasłaniać się, tam między wycofaniem tego, a pickiem bo było w pytę czasu, chyba z kwadrans? Sam wiem, bo pilnowałem czasu ze względu na Yurtsevena Sorry @Principe to tylko interesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie wiem czy ten błędny bid o Gianniego nie namieszał tutaj ale fakt tez ze ostatnie przebicie bylo po wyfofaniu giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ashigaru napisał(a): Prawda... Skoro było puszczone, to powinniśmy przyjąć, że było wszystko legalnie. Ew. Przedłużyć etap do 23... no puszczone raczej nie było, bo już 22.03 poszło info że błędna oferta a 22.04 info do Rogera że może swoją wywalić (czyli i tak czasu nikt nie stracił bo poszło ważne przebicie o 22.04 od GSW) 1 minutę temu, Cichy napisał(a): ale fakt tez ze ostatnie przebicie bylo po wyfofaniu giannisa yup, tak więc nie można tu na nic zwalić moja wina że się zagapiłem, ale skupiłem się na dokuczaniu Tobie że nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, Ashigaru napisał(a): Prawda... Skoro było puszczone, to powinniśmy przyjąć, że było wszystko legalnie. Ew. Przedłużyć etap do 23... co do przedluzenia do 23, powiedz dlaczego czeklaes do 22:10 na bid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, Cichy napisał(a): co do przedluzenia do 23, powiedz dlaczego czeklaes do 22:10 na bid? 2 czynniki: 1. Byłem przekonany, że etap kończy się jutro. 2. Zajmowałem się dzieckiem i dopiero po 22 znalazłem chwilę by zająć się tym co się dzieje na forum. W obu przypadkach moja wina, wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): no puszczone raczej nie było, bo już 22.03 poszło info że błędna oferta a 22.04 info do Rogera że może swoją wywalić (czyli i tak czasu nikt nie stracił bo poszło ważne przebicie o 22.04 od GSW) yup, tak więc nie można tu na nic zwalić moja wina że się zagapiłem, ale skupiłem się na dokuczaniu Tobie że nie ogarniasz Dużo się Asha spóźnił? Bo czasowo jest ta sama minuta złożenia oferty co Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu A czy był wprowadzany jakiś margines czasowy na poprawienie oferty? CHodzi mi o dopisanie moich 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Dużo się Asha spóźnił? Bo czasowo jest ta sama minuta złożenia oferty co Principe No moja juz jest nieważna chyba. 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie ma co tym Giannisem zasłaniać się, tam między wycofaniem tego, a pickiem bo było w pytę czasu, chyba z kwadrans? Sam wiem, bo pilnowałem czasu ze względu na Yurtsevena Sorry @Principe to tylko interesy Jak Bambiks podpisze to turas mnie nie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, Ashigaru napisał(a): 2 czynniki: 1. Byłem przekonany, że etap kończy się jutro. 2. Zajmowałem się dzieckiem i dopiero po 22 znalazłem chwilę by zająć się tym co się dzieje na forum. W obu przypadkach moja wina, wiem. 1. niezrozumiale 2. brzmi sensownie no ale tak Twoja wina:( czasami dziala odezwanie sie do kogos z prosba o bidy, @MarcusCamby wiele osob zastepowal, paru innych tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Dużo się Asha spóźnił? Bo czasowo jest ta sama minuta złożenia oferty co Principe minutę wg. zegara forumkowego (tak samo jak Principe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Dużo się Asha spóźnił? Bo czasowo jest ta sama minuta złożenia oferty co Principe spoznil sie na pewno od kilkunastu sekund do moze ponad 1 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, Principe napisał(a): No moja juz jest nieważna chyba. Jak Bambiks podpisze to turas mnie nie grzeje. Na bank weźmie MLE w day 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, kahR napisał(a): Na bank weźmie MLE w day 3 Dla jego dobra powinien! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Cichy napisał(a): spoznil sie na pewno od kilkunastu sekund do moze ponad 1 minuty 6 minut temu, Cichy napisał(a): 1. niezrozumiale 2. brzmi sensownie no ale tak Twoja wina:( czasami dziala odezwanie sie do kogos z prosba o bidy, @MarcusCamby wiele osob zastepowal, paru innych tez Czemu niezrozumiałe? Po prostu źle zapamiętałem deadline, a później nie było mnie aż do dzisiaj po 22. Byłbym nawet później, ale przeczytałem wiadomość na WhatsUp od @kuba2419, któremu dziękuję za wsparcie w tym gorącym dla mnie okresie. Takie życie. Ale dziwne to wygląda jak etap kończy się 20 minut po przebiciu, gdy bidowanie trwa w najlepsze. Jeśli tak zostanie... To trudno i gramy dalej. Edytowane 9 godzin temu przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Ashigaru napisał(a): Ale dziwne to wygląda jak etap kończy się 20 minut po przebiciu, gdy bidowanie trwa w najlepsze. Jeśli tak zostanie... To trudno i gramy dalej. moja wina, zagapiłem się (w międzyczasie czyściłem nocnik z gówna, więc wymówkę mam w podobnym tonie xD) i - z perspektywy GMa - też mi się to nie podoba, bo ofc chciałbym żeby wszyscy (poza mną) płacili grajkom jak najwięcej no, ale tutaj niestety nie ma argumentu żeby utrzymać ważność postów po 22.09 (bo zamieszanie z Giannisem miało miejsce i tak przed ostatnim ważnym przebiciem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): no, ale tutaj niestety nie ma argumentu żeby utrzymać ważność postów po 22.09 (bo zamieszanie z Giannisem miało miejsce i tak przed ostatnim ważnym przebiciem) Dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, Ashigaru napisał(a): Dla chcącego nic trudnego Tworzenie precedensow stworzy maaaase trudnosci na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Tworzenie precedensow stworzy maaaase trudnosci na przyszlosc Pewnie jakby spojrzeć na przeszłe decyzję, znaleźlibyśmy takie precedensy. Ale komu by się chciało szukać ^^ @wszyscy place w pickach za każdy znaleziony precedens. Edytowane 9 godzin temu przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi