Skocz do zawartości

Zapisy na sezon 26/27

24kobe8

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisujmy moze kto jest chętny do dalszego grania, bo kątem oka widziałem, ze były jakieś rezygnacje.

Ja jestem chętny oczywiście + mogę wziąć zespół z zachodu jesli będzie to konieczność do dalszego funkcjonowania beGM.

Widząc sporo wad tego formatu, widzę mimo wszystko zdecydanie wiecej pozytywnych aspektów gierki, dlatego jestem chętny by kontynuować rozgrywki.

Warto tez rozmawiać o ewolucji formatu i rozwoju, bo to co udało sie stworzyć do tego momentu docenił nawet chat gpt 🔥

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Spurs i Indiana. 

No ale jak ty weźmiesz Indianę to z góry uprzedzam i zaznaczam, że wykupuje tych hindusów od vice-konte rezerwowe i forum serio wyleci w powietrze ;) 

Bo nie ma i nie będzie mojej zgody na to żeby jakaś totalna miernota wzięła pacers. 😂 Weź se bucks lepiej Ignaś, tam jest jeszcze więcej do spi****lenia xd 

Edytowane przez RonnieArtestics

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

No ale jak ty weźmiesz Indianę to z góry uprzedzam i zaznaczam, że wykupuje tych hindusów od vice-konte rezerwowe i forum serio wyleci w powietrze ;) 

Bo nie ma i nie będzie mojej zgody na to żeby jakaś totalna miernota wzięła pacers. 😂 Weź se bucks lepiej Ignaś, tam jest jeszcze więcej do spi****lenia xd 

Już wybrałem. Dziękuję za uwagę. 

Wiesz co zrobić. Jest tylko jedna osoba mogąca uratować Indianę. 

Co gorsze mając dwie ekipy mamy niepisany kodeks honorowy że nie możemy sobie robić wymian sami ze soba. Więc jak ma się Indiana wzmocnić jak nie zrobi handelku z spurs. A mam coś już na oku. 

Aaron i Brandin praktycznie już poza pacers. 

;) 

Do spurs przejdą przez Orlando. GM jest mi winny przysługę. 

1 minutę temu, antek napisał(a):

Jak będzie coś wolnego mogę wziąć , przyjmuje jako nowy GM pieniądze w każdej formie, mogą być monety, bilety na derby Łada Bilgoraj- Stal Kraśnik, papier do drukarki, subskrypcja na Netflixa.

Jestem wpływowym gościem. Mogę Ci załatwić oponę zapasową do Stara albo choinkę zapachową o smaku kokosowym do Malucha jak zostaniesz w Celtics :)

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Jestem wpływowym gościem. Mogę Ci załatwić oponę zapasową do Stara albo choinkę zapachową o smaku kokosowym do Malucha jak zostaniesz w Celtics :)

KusisZ na razie wybieram gdzie spędzę najbliższy weekend plastikowe Las Vegas, prowincjonalne Tokio czy megalopolis na Kaszubach.

9 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Biorę Nuggets 

2, 3 lata bez Play offow. Jokic i Brunson ze swoimi kontraktami będą muszą być osłodzeni pickami by ktoś ich wziął (np nowy GM Celtics nie odda Foxa za któregos z nich 1 na 1).

Dodatkowo co zrobić z fatalnym kontraktem Peytona Watsona.

Dennis jak Cię szanuję jako człowieka, tutaj potrzeba będzie sprzątania nie jakiejs podstawowej gajówki!

2 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Trzeba sprowadzić któregoś z nich albo kogoś podobnego, nie ukrywam że jednym z pierwszych celów będzie legendarny Shannon Jr

czy w przypadku powtórki z finału będziesz wnioskował byście spotkali się na żywo i tam prezentowali swoje argumenty?