Skocz do zawartości

ATF Ringless 1/8 Matek vs P_M

P_M

Kto wygrywa   

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygrywa?

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, julekstep napisał(a):

e skoro mamy materiał poglądowy do tego jak ten sam grajek wyglądał w innych warunkach to czemu nie skorzystać (Doncic to zupełnie inny styl prowadzenia ofensywy niż Nash przy którym rolsi mieli mocno cieplarniane warunki)?

Przy Doncicu też mają. Kleber, THJ, DFS, Powell, Gafford. Nawet Brunson świetnie wyglądał przy luce. Paru jeszcze mogę wymienić jak co

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przy Doncicu też mają. Kleber, THJ, DFS, Powell, Gafford. Nawet Brunson świetnie wyglądał przy luce. Paru jeszcze mogę wymienić jak co

Brunson świetnie wyglądał przy Luce

a w ogóle jak dobrze wyglądał już bez Luki 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Brunson świetnie wyglądał przy Luce

a w ogóle jak dobrze wyglądał już bez Luki 

No co ty nie powiesz. Podałem go celowo aby pokazać że nawet gracze co wolą grać z piłką wyglądają przy nim nieźle. Kyrie też fajnie z nim się dogadywał na boisku. A tacy Powell Kleber czy Josh green to już w ogóle zawdzięczają mu swoje kontrakty 

Edytowane przez RonnieArtestics

7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

No co ty nie powiesz. Podałem go celowo aby pokazać że nawet gracze co wolą grać z piłką wyglądają przy nim nieźle. Kyrie też fajnie z nim się dogadywał na boisku. A tacy Powell Kleber czy Josh green to już w ogóle zawdzięczają mu swoje kontrakty 

Jeśli dla Ciebie dobrze oznacza granie roli rolesa przez kogoś, kto w pierwszym sezonie bez Luki staje się superstarem, to naprawdę mamy bardzo rozbieżne definicje 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

Jeśli dla Ciebie dobrze oznacza granie roli rolesa przez kogoś, kto w pierwszym sezonie bez Luki staje się superstarem, to naprawdę mamy bardzo rozbieżne definicje 

Aha. To knicks postawili na niego dlatego że grał źle? To tak jakbyś napisał że Harden wyglądał źle w Thunder.  Jak Harper za dwa lata będzie superstarem to znaczy że teraz nie grał dobrze bo był tylko rolesem? Dla mnie naturalna kolej rzeczy ze zanim został superstarem jakoś musiał sie z bycia drugorundowym wyborem wybić. Dla ciebie rozumiem ten okres bycia rolesem to jakaś skaza na cv. 

Edytowane przez RonnieArtestics