Skocz do zawarto艣ci

Chicago Bulls 2026/2027

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie otwieram nowy rozdzia艂 w historii klubu.

Ten sezon to b臋dzie co艣 innego, jest spora szansa na jaki艣 prze艂om, nie m贸wi臋 偶e b臋d膮 grali jak z nut, bo pewnie nie b臋d膮, chodzi mi o to, 偶e pojawi艂o i pojawi si臋 sporo nowych twarzy, w zarz膮dzie, na 艂awce i na boisku. Taka rewolucja zawsze jest pewn膮 niewiadom膮, ale mam nadziej臋, 偶e krok po kroku w ko艅cu uda im si臋 wyrwa膰 z tej pu艂apki przeci臋tno艣ci w kt贸rej tkwi膮 od kilku sezon贸w.

Nie wiem jak wy, ale ja ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 pa藕dziernika.

Edytowane przez Thomas
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Mam nadziej臋, 偶e Splitter przede wszystkim ogarnie rotacj臋, momentami wygl膮da艂o to w 2 po艂owie sezonu kuriozalnie. Czekam na draft, wyb贸r Byk贸w poka偶e w kogo wierz膮 z obecnego rosteru. Troch臋 @Thomas聽podziwiam Tw贸j optymizm (serce kibice jak rozumiem), Bulls przypominaj膮 stajni臋 Augiasza. Tak czy siak 偶ycz臋 im jak najlepiej.

Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, balech napisa艂(a):

Mam nadziej臋, 偶e Splitter przede wszystkim ogarnie rotacj臋, momentami wygl膮da艂o to w 2 po艂owie sezonu kuriozalnie. Czekam na draft, wyb贸r Byk贸w poka偶e w kogo wierz膮 z obecnego rosteru. Troch臋 @Thomas聽podziwiam Tw贸j optymizm (serce kibice jak rozumiem), Bulls przypominaj膮 stajni臋 Augiasza. Tak czy siak 偶ycz臋 im jak najlepiej.

W portland Splitter super poradzil sobie z ogarnieciem rosteru, wybrakowanym kontuzjami. Gorzej posz艂o mu zarzadzaniem podczas meczow, zwlaszcza w PO

Odno艣nik do komentarza

5 minut temu, balech napisa艂(a):

Wed艂ug mnie wycisn膮艂 z nich maxa, Tiago wydaje si臋 bardzo dobr膮 decyzj膮 w艂odarzy Chicago.聽

Sam przyznal, ze zabraklo mu pomyslow, zagrywek w PO, ale w ogolnosci zgoda, zrobil z tym skladem bardzo dobry wynik

Odno艣nik do komentarza

S艂ysza艂em plotki ,偶e Bulls chca zaproponowac durenowi maxa bo Pistons mu nie chc膮 takiego dac po PO.

Og贸lnie Bulls maj膮 tafalnie skonstruowany sk艂ad bo on pod koszem nie maj膮 nikgo.Maj膮 nadamir rozgrywaj膮cych wi臋c to ,ze trafili nr 4 to dla nich zbawienie bo wezm膮 Calba i jest to oczywisty wyb贸r. Ewentualnie Boozera gdyby Memphis nie wybiera艂o.聽

Ja wiem ,偶e niby Patrick to PF ale nie do艣膰 ,偶e niski to jeszcze beznadziejny Byki ,偶eby cokolwiek zrobi膰 post臋p to musza si臋 wzmocni膰 zar贸wno na obwodzie jak i pod ksozem . PFA sobie wezm膮 z draftu. Centra pewnie spr贸buj膮 podkupi膰 Durena. Mo偶e Robinsona bo Knicks nie b臋d膮 go przed艂uz膮膰. Na obw贸d b臋dzie trudniej ale Bulls nawet moga tankowa膰 bo nie byli w TOP3 draftu ( cho膰 ju偶 nie pamietam czy nie mo偶na rok do roku wybiera膰 w TOP3 czy TOP4 draftu)聽

Odno艣nik do komentarza

22 godziny temu, balech napisa艂(a):

Mam nadziej臋, 偶e Splitter przede wszystkim ogarnie rotacj臋, momentami wygl膮da艂o to w 2 po艂owie sezonu kuriozalnie.

We藕 mi nie przypominaj drugiej po艂owy sezonu, by艂 taki moment, 偶e zacz膮艂em ogl膮da膰 co kt贸ry艣 mecz bo po prostu mia艂em dosy膰.

8 godzin temu, ely3 napisa艂(a):

S艂ysza艂em plotki ,偶e Bulls chca zaproponowac durenowi maxa bo Pistons mu nie chc膮 takiego dac po PO.

Te偶 bym mu nie da艂. Solidny grajek ale bez przesady, to nie jest typ kt贸ry w pojedynk臋 wygra ci mecz.

Odno艣nik do komentarza

Najwi臋kszym sygna艂em faktycznej zmiany b臋dzie brak grubych ofert dla Duren贸w i innych Kessler贸w.

Co do ewentualnego przesuni臋cia w drafcie to nie wierz臋, 偶e Noa b臋dzie cz臋艣ci膮 ewentualnej wymiany, pr臋dzej widz臋 Gideya w GSW za #11 i kontrakt Butlera, ni偶 odpuszczenie tak m艂odego grajka, kt贸ry jeszcze nie dosta艂 szansy.

Pierwszy raz od dawna podchodz臋 z optymizmem do draftu, bo tym razem nie da si臋 tego zepsu膰, a dodatkowo wydaje si臋, 偶e nareszcie kto艣 z m贸zgiem b臋dzie podejmowa艂 decyzje.聽

Smith Caleb Matas Carr Josh to mo偶e by膰 ca艂kiem ciekawe.聽

Odno艣nik do komentarza

I co pasuje wam Claxton pozyskany praktycznie za darmo?聽

W sumie o ile si臋 nie myle to nadal maj膮 miejsce na maksa ale nie wiem czy to nie sygna艂 ,ze oni raczej b臋d膮 wykorzystywa膰 woln膮 got贸wk臋 by by膰 tym trzecim w r贸偶nych wymianach pozwalaj膮cych zej艣膰 co niekt贸rym z podatku. A jeszcze kilka ekip jest kt贸re b臋da tego potrzebowa膰

Odno艣nik do komentarza

2 godziny temu, ely3 napisa艂(a):

I co pasuje wam Claxton pozyskany praktycznie za darmo?

Dzi臋ki temu, 偶e byki si臋 w to w艂膮czy艂y, Minnesota ma miejsce w salary 偶eby podpisa膰 Ayo, a Brooklyn ma Randle'a na kt贸rym im zale偶a艂o. Chicago dostaje przeci臋tniaka kt贸remu trzeba b臋dzie p艂aci膰 ponad 20 milion贸w przez nast臋pne trzy lata. W聽 trakcie sezonu mo偶e mnie do siebie przekona, ale ten moment nie widzi mi si臋 ta wymiana.

Gdyby ta wymiana wygl膮da艂a tak, to by艂bym zadowolony:

Brooklyn - Randle, oraz 15 i dwa drugorundowe picky od Byk贸w

Chicago - Claxton, 6 pick od Brooklyn'u

Odno艣nik do komentarza

11 minut temu, Thomas napisa艂(a):

Chicago - Claxton, 6 pick od Brooklyn'u

Chyba ponios艂a ci臋 fantazja. 呕e niby Nets mieliby odda膰 wyb贸r w TOp10 draftu za kogo? Randle? I jeszcze by mieli Claxtona dorzuci膰?

Claxton wygl膮da艂 nie藕le kiedy Nets o co艣 grali. Teraz w dysfunkcyjnym systemie wygl膮da 藕le ale on zasadniczo powienien by膰 przydatny Bulls a Byki najwidoczniej dosz艂y do wniosku ,偶e chc膮 w tym sezonie wydawa膰 pieni臋dzy na graczy bo pewnie kosztowa艂oby ich to sporo wi臋cej ni偶 umowa Claxtona a oni nadal nie s膮 gotowi by zako艅czy膰 tankowanie ( kt贸rego nota bene na dobr膮 spraw臋 nie zacz臋li)

Odno艣nik do komentarza

W艂a艣nie o to chodzi, 偶e Chicago nie dosta艂o nic w tej wymianie, teoretycznie jest center, tylko czytaj膮c r贸偶ne opinie mo偶na m贸wi膰 raczej o graczu, kt贸ry to co najlepsze ma ju偶 za sob膮 plus podatno艣膰 na kontuzje. Byki pomog艂y innym dru偶ynom nie zyskuj膮c nic.

Odno艣nik do komentarza

9 minut temu, ely3 napisa艂(a):

Chyba ponios艂a ci臋 fantazja.

Jak to by艂o w tej piosence? Bo fantazja jest od tego, 偶eby bawi膰 si臋 na ca艂ego.

Byki wyci膮gn臋艂y pomocn膮 d艂o艅 do jednych i drugich, a w zamian dostali聽 leszcza na trzyletnim dosy膰 wysokim kontrakcie. Mo偶e zmieni臋 o nim zdanie, ale to sezon poka偶e.

Odno艣nik do komentarza

4 godziny temu, Thomas napisa艂(a):

Jak to by艂o w tej piosence? Bo fantazja jest od tego, 偶eby bawi膰 si臋 na ca艂ego.

Byki wyci膮gn臋艂y pomocn膮 d艂o艅 do jednych i drugich, a w zamian dostali聽 leszcza na trzyletnim dosy膰 wysokim kontrakcie. Mo偶e zmieni臋 o nim zdanie, ale to sezon poka偶e.

No widocznie nasz nowy trener co艣 w nim widzi, pracowa艂 chyba z nim w czasie gdy by艂 przez 4 lata w sztabie trenerskim Nets, wi臋c troch臋 go pozna艂 w tym czasie. I tego si臋 trzymam 馃槣

Odno艣nik do komentarza

Ej, ludziska, poebauo Was?

Dostajemy kolesia na pozycj臋, w kt贸rej jeste艣my w czarnej dupie.

Go艣膰 w dysfunkcyjnej, tankuj膮cej organizacji bez pe艂noprawnego PG wygl膮da艂, jak jeden z ja艣niejszych punkt贸w.

Jest legitnym 7footerem z doskona艂ym atletyzmem.

Trzy sezony temu, kiedy Nets pr贸bowali udawa膰 solidn膮 dru偶yn臋 notowa艂 staty na poziomie 12.5pts/9.2rbs/2ast/1stl/2.5blk w jakie艣 30 minut.

W ostatnim sezonie w 28 minut punkt贸w, zbi贸rek i blok贸w by艂o mniej, ale za to podwoi艂 praktycznie liczb臋 asyst.

Nie oddali艣my za niego absolutnie nic (ten typ z Gleague Gueye, czyli nic).

Kontrakt malej膮cy na dwa lata.

Kasy do wydania mamy tyle, 偶e jak nie b臋dzie takich doskona艂ych ruch贸w, jak ten, to sko艅czymy daj膮c 20+ dla pozosta艂o艣ci po FA Market, typu Sexton, Kennard, czy Clarkson, bo rynek jest ubogi, a przy obecnych przepisach o RFA praktycznie mo偶na zapomnie膰.

Ja si臋 jaram pierwszym ruchem i czekam na dzisiejszy draft.

"Czekam" w cudzys艂owie, bo ogl膮dn臋 full highlights, jak si臋 obudz臋.

Pozdrawiam

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.