Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na opis Julka w ATF, dla mnie używanie AI do takich gier jest nie do zaakceptowania w takiej formie i to wyrażam

Nie można wrzucać wrzutek z LLM z adnotacją że wrzucane jest to 'jako ciekawostka'?

dalej nie rozumiem tego xD

szukanie contentu czy to na X'ie czy to staty na nba.com czy cokolwiek innego wymaga twojej własnej ingerencji, przez 8 lat większość spisywała statystyki ręcznie, jeśli wydruk z promtu, którego wygenerowanie trwa 3 minuty razem z wklejeniem tego w post jest tym samym, to gratuluję, zresztą patrząc na to jakie opisy robił Chomik, to kompletne nie zrozumienie tematu jakoś nie dziwi

Okno Overtona z czasem wchłonie wszystko i za jakiś czas te opisy AI będą standardem, wtedy osoby, którym nie chcą być choć trochę kreatywne, ale bardzo chciałby wygrać będą w 7mym niebie

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

szukanie contentu czy to na X'ie czy to staty na nba.com czy cokolwiek innego wymaga twojej własnej ingerencji, przez 8 lat większość spisywała statystyki ręcznie, jeśli wydruk z promtu, którego wygenerowanie trwa 3 minuty razem z wklejeniem tego w post jest tym samym, to gratuluję, zresztą patrząc na to jakie opisy robił Chomik, to kompletne nie zrozumienie tematu jakoś nie dziwi

Okno Overtona z czasem wchłonie wszystko i za jakiś czas te opisy AI będą standardem, wtedy osoby, którym nie chcą być choć trochę kreatywne, ale bardzo chciałby wygrać będą w 7mym niebie

Możesz mi zarzucać wiele różnych rzeczy i mogą się Tobie moje opisy nie podobać ale zarzucać im braku kreatywności czy co tam chcesz to już wyższa szkoła jazdy.

To kiedy odchodzisz? Czy wszystkich 3 kolegów wymusiło zmianę decyzji?😂😂🤣🤣

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nastepnym razem opis napisze na maszynie do pisania i rozesle poczta!

aha

w sensie, że jesteś kreatywny, bo sam tak uważasz?

a ten opis z ATF LM, który sam się usunął mógłbyś pokazać? myślę, że takie cacuszko nie powinno być chowane, a i sam mógłbyś się pochwalić i obalić wszystko o czym tu pisze

przypomnę, że jednym z Twoich objawów kreatywności było wklejanie płatnych tekstów bez podania nawet żródła

odejdę niebawem z perspektywy forum, ważne, że ty tu zostaniesz i będziesz innych raczył wyśmienitym warsztatem

Teraz, julekstep napisał(a):

nie kłam

13 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

zy wszystkich 3 kolegów wymusiło zmianę decyzji!

Poznałem spokojnie z 30 osób z tego forum, organizując z 7 zlotów

czym ty się możesz pochwalić? 

16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

aha

w sensie, że jesteś kreatywny, bo sam tak uważasz?

a ten opis z ATF LM, który sam się usunął mógłbyś pokazać? myślę, że takie cacuszko nie powinno być chowane, a i sam mógłbyś się pochwalić i obalić wszystko o czym tu pisze

przypomnę, że jednym z Twoich objawów kreatywności było wklejanie płatnych tekstów bez podania nawet żródła

odejdę niebawem z perspektywy forum, ważne, że ty tu zostaniesz i będziesz innych raczył wyśmienitym warsztatem

nie kłam

Przeczytaj sobie opis ATF ekstraklasa np :) ciągle wisi.

Jak mylisz dzielenie się jakimkolwiek kontentem z opisami do ATFow, to cóż mogę powiedzieć, szerokiej drogi.

nie kłam

Jak poruszamy tylko temat forum to choćby tym że się nie kompromituje pixoko że 3 razy dziennie. O rl chyba nie ma co rozmawiać.

"Odchodzę, niebawem, wkrótce" błagam oznacz mnie w tym ostatnim poście (jakkolwiek xD)

21 minut temu, julekstep napisał(a):

Ile masz słów na minutę 🤣

Edytowane przez agresywnychomik

nigdzie nie odejdziesz , lubisz taplac sie w kupie a lepszego miejsca do tego nie znajdziesz, odpocznij troche od forum, wroc silniejszy bo christian braun cie potrzebuje, forumowa tluszcza znowu go zaczyna obrazac ze niby ten kocur nie jest wart  25 baniek za sezon. 

Teraz, mistrzBeatka napisał(a):

nigdzie nie odejdziesz , lubisz taplac sie w kupie a lepszego miejsca do tego nie znajdziesz, odpocznij troche od forum, wroc silniejszy bo christian braun cie potrzebuje, forumowa tluszcza znowu go zaczyna obrazac ze niby ten kocur nie jest wart  25 baniek za sezon. 

miałem przez spory okres syndrom sztokholmski ale cudownie udało się z tego wyleczyć

nie napiszę już nic w innym dziale, tutaj siedzę jedynie by nie przegapić fali chętnych na to by być częścią beAlonzo, niezwykle dynamiczny to jest prroces

12 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jak poruszamy tylko temat forum to choćby tym że się nie kompromituje pixoko że 3 razy dziennie

Tbh to akurat ta nagonka, którą od wczoraj tu robisz to jest mega słaba.

Mnie się takie coś nie podoba, jak ktoś próbuje kopać serią postów kogoś, kto akurat jest w dołku.

Przecież fali nie będzie. Nie udało się pozyskać ostatnio nikogo bez dramy to teraz z drama w tle tym bardziej. A sam wiesz jakby ktoś miał przyłączyć się do gry bo widzi potencjał większych dram to nie jest to dobre. 

To tak jakbyś siedział na kamieniu w Tatrach wysoko w górach i czekał na potwierdzenie słów że nie przyjedzie taxi ;) no nie przyjedzie.  A Wy jeszcze kamieniami rzucacie w dół ;) 

Edytowane przez ignazz

6 minut temu, january napisał(a):

Mnie się takie coś nie podoba, jak ktoś próbuje kopać serią postów kogoś, kto akurat jest w dołku.

Przeciez on jest w permanentnym dołku :)

I please, nie rób double standards on może w niego nie wolno.

Ekhm? Bo co?

+

Wszyscy wiemy że nienodejdzie i tyle z tego honoru zostanie 🙃

Edytowane przez agresywnychomik

4 minuty temu, january napisał(a):

ezy Jasiek, jaki to dołek, opadły maski, to raczej dobrze, że się pożegnamy niż kolejne lata udawać, że to ma sens

wiadomo, że szkoda, ale no trzeba się szanować

Chomik to taki połączenie Zagulskiej z Domaradzką, jeśli kojarzy się uniwersum Perseusza

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Przecież fali nie będzie. Nie udało się pozyskać ostatnio nikogo bez dramy to teraz z drama w tle tym bardziej. A sam wiesz jakby ktoś miał przyłączyć się do gry bo widzi potencjał większych dram to nie jest to dobre. 

Jak Qcin ostatnio zgłosił chęć udziału to samozwańczy premier Alonzo go zbanował. Jak serio chcesz pacers to idź już tam pucować tam berło królowi. 

Edytowane przez RonnieArtestics