Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, P_M napisał(a):

@julekstepusuń swój głos w swojej parze. @Kubbas @The Game 85@ignazz @lorak @MarcusCamby @airmax @Sylvinho. poglosuje ktoś z Was w parach qcin Pablo i LBs Julek?

zaglosowalem

pablo za duzo dziur w obronie Nash plus undersized SG

julek lbs rowna seria

ale lbs ma 2 sezony all time playoff performerow hali i jimmy

julek lepsza lawke

ale lbs lepszy sklad

moj glos lbs

Edytowane przez Kubbas

W dniu 1.07.2026 o 12:30, P_M napisał(a):

Ok moi drodzy.

Oficjalne wyniki i drabinki:

drabinka.png

ej, zjebane to jest

skoro meczem o 3cie miejsce jest przegrany W7 vs wygrany L13...to kto ma drugie miejsce? xD

jak teraz wygram a LBS przegra to zgodnie z tym bracketem....znów się z nim spotkam (to powinno być bardziej wymieszane chyba?)

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

ej, zjebane to jest

skoro meczem o 3cie miejsce jest przegrany W7 vs wygrany L13...to kto ma drugie miejsce? xD

jak teraz wygram a LBS przegra to zgodnie z tym bracketem....znów się z nim spotkam (to powinno być bardziej wymieszane chyba?)

A ja się spotykam znowu z Gregoriusem

Poprawimy, grafika była poglądowa, żeby schemat tylko pokazać. Faktycznie bez sensu, żeby były ponownie te same pary, nie zwracałem uwagi na to przy drabince przegranych.
Co do trzeciego miejsca, może po prostu finał LB to trzecie miejsce, a drugie miejsce to przegrany z finału WB. Przegrani półfinalisci wpadają do LB, więc nie ma potrzeby robić tego małego finału przegranego z finału z drabinki zwycięzców.

image.thumb.png.a7f71c5575f262c2a14e8934701d2ee2.png
Wstępnie wychodzi coś takiego przy obecnych wynikach. Sorry, za brak wynikó w pierwszej rundzie, ale po edycjach GPT troche sie sypie, a nie chce mi sie marnować tokenów :D 

Jak jest jakiś błąd dajcie znać :) 

14 godzin temu, P_M napisał(a):

Co do trzeciego miejsca, może po prostu finał LB to trzecie miejsce, a drugie miejsce to przegrany z finału WB. Przegrani półfinalisci wpadają do LB, więc nie ma potrzeby robić tego małego finału przegranego z finału z drabinki zwycięzców.

coś mi się to nie spina ale może zamiast kombinować to przegrany z finału WB zagra o 2 miejsce z wygranym z finałów LB. Nie widzę na rozpisce gdzie przegrani półfinaliści mieli by grać vs LB.

7 godzin temu, Gregorius napisał(a):

coś mi się to nie spina ale może zamiast kombinować to przegrany z finału WB zagra o 2 miejsce z wygranym z finałów LB. Nie widzę na rozpisce gdzie przegrani półfinaliści mieli by grać vs LB.

Powołał bym Radę by się nad tym problemem pochyliła. Mogę być jej założycielem i honorowym pierwszym członkiem, jakby dwuznacznie by nie zabrzmiało.

image.thumb.png.dbe9174f1630bb7adc0165b4647bf275.png

Z
robiłem w koncu ręcznie to na podstawie @BMeFowej grafiki. Czyli wychodzi na to teraz, że po rozwiązaniach będziemy mieli szybką rundę w samej losers bracket i potem dojdą pólfinalisci z wygranej drabinki do seri SF2 a następnie finał w Losers bracket o trzecie miejsce, a po drugiej stronie wygrany zwycieskiej drabinki i finalista ma drugie miejsce. 

Różnica dwóch rund, dla finalisty LB, względem finalistów WB trochę psuje tempo całego ATF'a, trzeba będzie jakoś to przemyśleć na przyszłość.