Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wybrałeś sporo słabych picków, nie znając podstawowych zasad, które są w ATF od początku

Tak Tak.  Ten "poczatek" jest z Toba w pokoju?

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no na pewno, wszystko to potwierdza, wybitny osąd sytuacji

Chyba masz problem z językiem Polskim. Skoro Pablo81 ma takie zdanie jak ja wiec nie wszyscy. A nawet BMeF wypowiedział sie jak widzi dopasowanie Twojego zespolu.

Teraz, Gregorius napisał(a):

Tak Tak.  Ten "poczatek" jest z Toba w pokoju?

to chyba Ty musisz udowodnić, że zakładka play-by-play na bbef przekreśla całą karierę Butlera w tym mój skład w tej edycji

no, ale cóż widzę, że blamaż w ATF LM niczego Cb nie nauczył i potrzebujesz kolejnej lekcji, proszę się częstować

A już zupelnie na serio to jest właśnie to ze zasady mówią o 1 sezonie a dużo osób chce oceniać po calej karierze.  George w wybranym sezonie przeze mnie jest lepszym obrońca niz Butler. I wskazują na to nagrody, oko jak również DRAPM.  Za całe kariery wybralbym Butlera.

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to chyba Ty musisz udowodnić, że zakładka play-by-play na bbef przekreśla całą karierę Butlera w tym mój skład w tej edycji

no, ale cóż widzę, że blamaż w ATF LM niczego Cb nie nauczył i potrzebujesz kolejnej lekcji, proszę się częstować

Blamaz. Kolejne top4..lol

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

przekreśla całą karierę

Czego nie zrozumiałeś w zasadach wybieramy jeden sezon. I tak nawet patrzeć na ten sezon zeby Butler byl skuteczny potrzebował dobrych strzelcow z dystansu biegających po obwodzie a nie Denga. To ty musisz udowodnić ze Butler z tego sezonu odnalazły by sie w roli jaka mu przypiszesz. 

To ty musisz udowodnić ze Butler z tego sezonu odnalazły by sie w roli jaka mu przypiszesz. 

właśnie tego nie trzeba udowadniać, jakbyś nie był tak zaprogramowany na przylepienie mi czegokolwiek to byś zauważył, że masz poparcie tej wolty jakoś w proporcjach 1:10

Malo blyskotliwa riposta. No ale spodziewałem się tego po Tobie bo nie merytoryki.

oj tak ja wiem

nie zapomniałeś przypadkiem szerzej się odnieść o zasadności wyboru PG przed Butlerem? zapowiadałeś to jakoś koło drugiej rundy, dobrze pamiętam?

35 minut temu, Gregorius napisał(a):

Wiesz tylko ze jakiś kompromis musi byc. Więc nie muszą to być tacy sami ale podobny typ. W miami mial dobrze rzucajacych graczy na pg i sg ( czasem dodatkowo ma sf) zeby to dzialalo.

Benowi Simmonsowi nie zapewniłeś gracza na poziomie Embiida, to z miejsca zakładam jego staty 0/0/0 i tak będę oceniał

20 minut temu, P_M napisał(a):

Rozlosuj mi tylko pary i wklej, z resztą sobie poradzę:)

Wpisz mi jak coś od razu Webbera 01-02, tak będę opisywał go :P *

*sam się machnąłem literówką/zaćmieniem jak coś i nikt mnie za to nie cisnął, tylko sam to znalazłem

7 minut temu, Kubbas napisał(a):

to jest aktualna lista?

Matek
Rappar
24kobe8
julekstep
agresywnychomik
eMeS
DRK
Qcin_69
Pablo81
january
RonnieArtestics
LeweBiodroSmoka
Gregorius
P_M
BMe

@P_M

Matek

Rappar

24kobe8

julekstep

agresywnychomik

eMeS

DRK

Qcin_69

Pablo81

january

RonnieArtestics

LeweBiodroSmoka

Gregorius

P_M

BMeF

mac

Ta jest poprawna.

8 minut temu, january napisał(a):

Wpisz mi jak coś od razu Webbera 01-02, tak będę opisywał go :P *

*sam się machnąłem literówką/zaćmieniem jak coś i nikt mnie za to nie cisnął, tylko sam to znalazłem

Zmienione