Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

Dwie łajzy proszę o zupdatowanie sezonu przy tych pickach, jako że draft się skończył. 

13 godzin temu, RappaR napisał(a):

Nene Hilario

W dniu 19.06.2026 o 17:04, mac napisał(a):

Jeff Hornacek 

13 minut temu, P_M napisał(a):

Dwie łajzy proszę o zupdatowanie sezonu przy tych pickach, jako że draft się skończył. 

A u mnie właśnie zacząłem robić opis i nie wiem czy literówkę zrobiłem, czy mi się pisząc wtedy lata porąbały, ale Webber ofk 01/02, z pamiętnego runu PO Kings, a nie jakieś dziwne rok wcześniej.

35 minut temu, Gregorius napisał(a):

Co mam wyjaśniać.  Zobacz na jakich pozycjach graja wybrani przez Ciebie zawodnicy w tych sezonach ktore wybrałeś. Masz 2 pg i 3 sf/pf plus pf i centrów.

nie no nie musisz więcej wyjaśniać, przecież jakimś odklejonym pomysłem jest, że mierzacy 198cm Butler, który zaczynał jako sg i z biegiem kariery stawał się głównym ballhandlerem może w takim formacie grać umowną dwójkę - wiadomix

5 minut temu, january napisał(a):

A u mnie właśnie zacząłem robić opis i nie wiem czy literówkę zrobiłem, czy mi się pisząc wtedy lata porąbały, ale Webber ofk 01/02, z pamiętnego runu PO Kings, a nie jakieś dziwne rok wcześniej.

W dniu 17.06.2026 o 18:14, january napisał(a):

Dobra co by nie wstrzymywać.

Cade '26

Webber '01

Tak wpisaleś, to tak dodałem skoro '26 to 25/26 to '01 to 00/01 :) 

32 minuty temu, julekstep napisał(a):

z 'wielkich' nieobecnych dla mnie nr 1 to Alvin Robertson (przejebany defensor, który miał tendencję do - zupełnie z dupy - ofensywnego odpalania w PO, gdzie nawet trójki rzucał xD

To jest potencjalnie mocno przereklamowany obrońca-statpadder tak na oko tbh, słabo jak na swoją reputację wyglądał gdy oglądałem jego mecze z 80s.

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie no nie musisz więcej wyjaśniać, przecież jakimś odklejonym pomysłem jest, że mierzacy 198cm Butler, który zaczynał jako sg i z biegiem kariery stawał się głównym ballhandlerem może w takim formacie grać umowną dwójkę - wiadomix

Nom, nie przesadzajmy może.

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

G... nie wiadomix. Wybieramy z konkretnego sezonu zgodnie zasadami i gracze grają tak jak grali w sezonie. Więc skoro Twoi grali na sf/pf i ich pozycja wpływala na statystyki sezonowe to...nie masz sg.

6 minut temu, january napisał(a):

Przecież nie piszę, że Ty coś źle zrobiłeś, tylko że ja :) 

Wiem wiem, po prostu wrzucam jak było, że sobie tego nie wymyśliłem;)

A tak jeszcze na koniec draftu, dziękuję wszystkim za aktywny udział w drafcie i niezamulanie, ogarnęlismy w tydzień pełne 8 rund, co jest świetnym wynikiem i nikt nie przekroczył 24h na wybór, nawet nie było blisko.

Jako, że poszło tak dobrze to rozważam format 4 grup po 4 drużyny i wychodzą dalej dwie druzyny z każdej do fazy pucharowej.

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

Nom, nie przesadzajmy może.

Czy granie na danej pozycji miało wplyw na gre i statystki? ( nie mówiąc o czesto innej budowie ciaław tych sezonsch). Bo jesli tak to jak mam ocenic zawodnika? Z tego sezonu , z sezonu gdzie naprawdę gral na pozycji gdzie go ktoś ustawi czy dokonywać jakis magicznych korekt.