Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, RappaR napisał(a):

Jego peak to 91-95.

Potem kontuzje zniszczyły, ale opatrz na poprzednie drafty. Nikt go nie brał z wcześniejszych lat.

eeee nie?

tu 89-90

tu też 89-90

tu nie podałeś lat, więc nie wiem:

tu znowu 89-90:

dalej nie chce mi się szukać, ale generalnie było albo 89-90. albo brak podanych lat

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

@MarcusCamby jak myślisz?

Ale co tu porównywać? Kenyona Martina z Amare?

Amare to był niszczyciel z poziomu TOP10 ligi na którego prawie nie było obrońcy w lidze. 

Kenyon to roles jakich dziesiątki w tej zabawie. Dziwne, że nie poszedł jego kolega nad którym kiedyś każdy cmokał w ATFach.

17 minut temu, RappaR napisał(a):

No Barkley sezony przed Suns robił poza top10 ofensywy. Co się zmieniło?

no pisałeś że 3 lata z rzędu robił ofensywy poza top10

to nie jest prawda -> robił to 2 lata z rzędu a wcześniejsze 2 sezony (również z meh supportem) kręcił topowe ofensywy

W dniu 15.01.2016 o 21:27, RappaR napisał(a):

To w takim 04 kalibru superstar mieliśmy w lidze na PF Dirka, Duncana, Garnetta, Malone, Kempa, Sheeda, Gasola, Branda, Amare, Bosha i pewnie o kimś zapomniałem...

Mamy trzech 3 superstarów na PG - RW, CP i SC. Minie kilka lat to Paul takowym przestanie być. Lillard ma 25 lat, dużo lepszy nie będzie. Skok w tym sezonie wynika nie z poprawy umiejętności, a zwiększenia roli w zespole. 

Jakby liczyć tak jak ty, to na takim SG mamy w 03 Jordana, Wade, Bryanta, Millera, Allena, T-Maca, Cartera, Iversona, Pierce, Manu. To jest kosmos. 

Wspaniała zabawa :)

21 minut temu, RappaR napisał(a):

I wtedy grał najlepsze serie w PO dunkując nad Hakeemem i robiąc 46 punktów w g7.

jego najlepsza i najbardziej znacząca seria to ta vs Lakers -> i dlatego zazwyczaj brany jest w wersji z tego sezonu

w 94 (Twój wybór) -> zagrał ok serię vs Rockets (żadna wybitna - 26 ppg na 53 TS)

w 95 faktycznie zagrał wybitnie (28 ppg na 66 TS) no ale  nie masz go w tej wersji bo miał słabiutki RS :)

6 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Courtney Lee 17-18

@24kobe8

w kolejnej rundzie Steve Novak? XD

Nie dziwi mnie az tak ze ostał się Baron (bo PG super jest masa, choc jego skillset pod ATF imo cenniejszy od wielu wcześniej branych).

Ale ze Smart to w szoku jestem. Prawie wszyscy modern bezcenni obwodowi defensorzy (Jrue, Anunoby, Caruso, Danny Green, Battier, Artest, White i jeszcze inni) siedzą z pierścieniami. A tu cyk DPOY obwodowy z przyzwoita trójka nie poszedl.

11 godzin temu, julekstep napisał(a):

daj spokój

typ w tym okresie za który został wybrany łamał się już co chwila w jakichś totalnie randomowych sytuacjach

https://archive.seattletimes.com/archive/19930502/1699057/celebration-has-been-a-pain-for-suns-johnson

Serie z Houston Rockets w play-off 1994 i 1995:

Johnson 26,6 ppg 9,7 apg 53 TS%
Stockton 14,4 ppg 9,4 apg 49 TS%

Johnson 27,9 ppg 9,4 apg 66 TS%
Stockton 17,8 ppg 10,2 apg 55 TS%

Skoro Pan Burmistrz był wtedy ,,schorowany'' a i tak zagrał sporo lepiej niż prime Stockton to chyba nienajlepiej to świadczy o tym drugim. :) Zresztą widziałem parę spotkań z tych serii i Johnson był nadal dość szybki i skoczny.

Edytowane przez Życie_to_mem

@julekstepczemu Millsapa mi zabrałeś?

7 minut temu, january napisał(a):

Ale ze Smart to w szoku jestem. Prawie wszyscy modern bezcenni obwodowi defensorzy (Jrue, Anunoby, Caruso, Danny Green, Battier, Artest, White i jeszcze inni) siedzą z pierścieniami. A tu cyk DPOY obwodowy z przyzwoita trójka nie poszedl

Wolałem Douga, też dpoy obwodowy z przyzwoitą trójką + nie jest undersized+ ma wyższe bbal IQ, bo Smart jednak zawsze jakiegoś babolca z dupy odpali w ciągu meczu.

8 minut temu, P_M napisał(a):

@julekstepczemu Millsapa mi zabrałeś?

bo nie miałem PFa a to ideolo filler do zamknięcia s5 :P 

9 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Serie z Houston Rockets w play-off 1994 i 1995:

Johnson 26,6 ppg 9,7 apg 53 TS%
Stockton 14,4 ppg 9,4 apg 49 TS%

Johnson 27,9 ppg 9,4 apg 66 TS%
Stockton 17,8 ppg 10,2 apg 55 TS%

Skoro Pan Burmistrz był wtedy ,,schorowany'' a i tak zagrał sporo lepiej niż prime Stockton to chyba nienajlepiej to świadczy o tym drugim. :) Zresztą widziałem parę spotkań z tych serii i Johnson był nadal dość szybki i skoczny.

Stockton z sezonu w którym go wybrałem vs KJ (zdrowy):

18 ppg 12,5 apg 71 TS%

pozdrawiam!

ogólnie KJ zagrał wtedy swoją chyba najgorszą serię w prime -> i teraz trzeba by dociec czy to Stockton go tak zniszczył, czy jednak połamaniec, pick ur poison

Edytowane przez julekstep

31 minut temu, january napisał(a):

Nie dziwi mnie az tak ze ostał się Baron (bo PG super jest masa, choc jego skillset pod ATF imo cenniejszy od wielu wcześniej branych).

Ale ze Smart to w szoku jestem. Prawie wszyscy modern bezcenni obwodowi defensorzy (Jrue, Anunoby, Caruso, Danny Green, Battier, Artest, White i jeszcze inni) siedzą z pierścieniami. A tu cyk DPOY obwodowy z przyzwoita trójka nie poszedl.

Osobiście byłem przekonany że Smart ma mistrzostwo :) anyway i tak nie mogłem go wybrac.

Baron zgoda fajny, duzy, fizyczny PG który lubi gamblowac w obronie szkoda że Knicks bez kolan.

Na wyjeździe vs Pistons w Londynie (pozdro zNYkajacy) Baron mi podpisał koszulkę z "nowojorskich impresji" xD 

Mega wyluzowany grajek :)

Edytowane przez agresywnychomik

6 minut temu, julekstep napisał(a):

pls zróbmy po prostu power ranking i z tego tabelkę

jak zaczniemy się bawić w matchupy to się znowu rozmyje :P 

Świetny pomysł. +1.

Opisy muszą być ofc :)

Grający i osoby chętne do głosowania ustawiają PR I z tych np 30 głosów wyciąganą jest średnia czy co tam chcecie i voila ;)

Edytowane przez agresywnychomik