Skocz do zawartości

[2050] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, julekstep napisał(a):

1. Magic

2-29. Jakieś lamusy

Nie drużynowy. 
To akurat wie nawet moja córka tylko jest na etapie jeszcze słowa leszcz. Lamus jest jej nie znane. Chyba. Finałów NBA jeszcze nie oglądała to raczej nie zna. 

Dej indywidualny 

Na 10 próbnych simek przy ustalonych składach (wiadomo będzie trochę kosmetyki od każdego GMa, ale mniej więcej najmocniejsze ustawienia i bez kontuzji)

Mistrzostwa:

Bucks - 1

Warriors - 3

Kings - 4

Blazers - 1

I za dziesiątym razem...

image.png.1b0b741d6e9b341b5302d74843a506b1.png

HORNETS - 1 👑❤️

Hornets w Playoffs 8/10 - gdzie dwa razy przy braku awansu był 9 seed i bilans 42-40

Wschód słabszy pod względem topowych zespołów w tym roku od Zachodu. Najmocniejsze zespoły to Bucks i Nets, widać lekki kryzys. 

Faworyci na ten moment - Warriors i Kings. Bardziej kompletni wydają się być Golden State Warriors i są moim faworytem (chyba trzeci sezon z rzędu :P ), ale to Kings mają wielkiego LaMelo Balla.

Jako rozczarowania Bulls (obrońcy tytułu rzadko robią Playoffs), Grizzlies (jak na tak młody trzon i wielkiego Wemby w ogóle nie widać progresu, a raczej mocniejszy Zachód spowoduje że raczej nie zagrają w fazie postseason). Nie mam też zupełnie zaufania do Dallas Mavericks, mimo pozyskania Giannisa. Moim zdaniem jeden stary Barnes w ataku to będzie przepis na porażkę. 

6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie mam też zupełnie zaufania do Dallas Mavericks, mimo pozyskania Giannisa. Moim zdaniem jeden stary Barnes w ataku to będzie przepis na porażkę. 

Wyjdzie pewnie w praniu, ale Giannis kręci się w próbnych simkach w okolicach 24/13/6/3/3, więc wsparcie dla Barnesa powinno być ;) No i w próbnych simkach zawsze są okolice seedu 3-6, chociaż patrząc na rozrzut próbnych simek traktuję to z rezerwą.

Tak ogólnie u mnie to taki trochę sezon na przeczekanie - wyczyszczenie salary, zebranie trochu talentu na niskich kontraktach, pozostawienie picku na wszelki wypadek, chociaż w tank zamiaru wchodzić nie mam. Będzie awans do PO, to powalczymy, nie będzie, to jest pick, jest czyste salary.