jack Opublikowano Piątek o 06:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:29 Jak mógł być spalony skoro Chorwatowi podawał Portugalczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 08:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:05 1 godzinę temu, jack napisał(a): Jak mógł być spalony skoro Chorwatowi podawał Portugalczyk? Czujnik na piłce wyłapał dotknięcie piłki w momencie kiedy przelatywała w okolicy głowy Chorwata. To późniejsze dotknięcie przez Veigę nie miało już znaczenia. Niesmaowita sytuacja, bo bez technologii to jest nie do wyłapania. Na żadnej powtórce nie widać, żeby piłka dotknęła Chorwata albo jakkolwiek zmieniła tor lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 08:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:09 3 minuty temu, fluber napisał(a): Czujnik na piłce wyłapał dotknięcie piłki w momencie kiedy przelatywała w okolicy głowy Chorwata. To późniejsze dotknięcie przez Veigę nie miało już znaczenia. Niesmaowita sytuacja, bo bez technologii to jest nie do wyłapania. Na żadnej powtórce nie widać, żeby piłka dotknęła Chorwata albo jakkolwiek zmieniła tor lotu. Błąd czujnika, albo celowy wałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Piątek o 08:30 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:30 1 godzinę temu, jack napisał(a): Jak mógł być spalony skoro Chorwatowi podawał Portugalczyk? zinterpretowali to jako nieintencjonalne zagranie Veigi? innego wyjaśnienia chyba nie ma. Ja się zgadzam, że było to nieintencjonalne, ewentualne pytanie o słuszność takiego zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano Piątek o 08:52 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:52 Po prostu to zagranie nie miało już jakby znaczenia w momencie, w którym z jakichś przyczyn uznali, że wcześniej została dotknięta piłka przez tego gracza z 13 u Chorwatów, chociaż ni c***a nie widać tego na żadnych powtórkach..ja się generalnie zgadzam ze Zlatanem, który powiedział mniej więcej, że skoro po kilku minutach oglądania powtórek dalej nie widać jasnego błędu to jest to sprzeczne z czuciem gry i Chorwacja została oszukana Ciekawe co by się tu działo jakby taki gol został anulowany przeciwko Argentynie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Piątek o 09:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:18 20 minut temu, Ociep napisał(a): Ciekawe co by się tu działo jakby taki gol został anulowany przeciwko Argentynie;) @Pepis21 co by się działo? 20 minut temu, Ociep napisał(a): ja się generalnie zgadzam ze Zlatanem, który powiedział mniej więcej, że skoro po kilku minutach oglądania powtórek dalej nie widać jasnego błędu to jest to sprzeczne z czuciem gry i Chorwacja została oszukana nie no ale od tego jest ta technologia, żeby to działało, także jeśli czujnik wychwycił dotknięcie to zero kontrowersji w mojej ocenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano Piątek o 09:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:28 4 minuty temu, airmax napisał(a): nie no ale od tego jest ta technologia, żeby to działało, także jeśli czujnik wychwycił dotknięcie to zero kontrowersji w mojej ocenie Czytałem też przed chwilą, że Chorwat faktycznie potwierdził, że poczuł lekkie dotknięcie włosami, więc no generalnie pod względem proceduralnym to faktycznie nie ma kontrowersji, ale nadal jakoś w momencie w którym nie widać tego błędu " gołym okiem", to mam tu jakiś wewnętrzny sprzeciw wobec stosowania takiej nie czytelnej i nie do zweryfikowania z zewnątrz technologii i najzwyczajniej w świecie fc*** mi szkoda tych Chorwatów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Piątek o 10:51 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:51 1 godzinę temu, airmax napisał(a): także jeśli czujnik wychwycił dotknięcie to zero kontrowersji w mojej ocenie Tylko ,ze jeśli prawdą jest ten wykres dzilania czujnika to on pokazał tylko jedno dotknięcie a przecież portugaslki obrońca odbił głową.. Wiec pytanie jest czy czujnik wychwytuje każde dotknięcie co mikrosekunde czy po pierwszym dotknięciu ma sekund na przetworzenie > Jaką mają pewnośc kto dotknał skoro zawodnicy nie mają takich czujników. Jaka jest pewnosć ,że to nie było ramię gracza portgualskiego z nr 13 bodajże? To co pokazali dowodem nie jest . NO i przede wszystkim w jaki sposób dotknięcie piłki włosami by cokolwiek zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano Piątek o 12:38 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:38 Macie może jakiś sposób na oglądanie World Cupa w 4K? Blamaż nieziemski ta pikselioza od TVP, bo to nie wygląda nawet na 1080p (mimo takowych ustawień w apce tvp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Piątek o 12:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:43 1 godzinę temu, ely3 napisał(a): NO i przede wszystkim w jaki sposób dotknięcie piłki włosami by cokolwiek zmieniło? to jest w tej kwestii najmniej istotne. Ja tam jestem za jak największą zero jedynkowością w takich sytuacjach, jak najmniej pola do interpretacji. Skoro było muśnięcie, nawet najmniejsze to spalony i tyle To, że piłka trafia Veige w głowe/plecy - zagrania nieintencjonalne ale jednak to ono wpływa na to, że piłka dociera tam gdzie dociera - tutaj imo jest kwestia do dyskusji jak takie sytuacje interpretować w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Piątek o 13:07 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Piątek o 13:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:36 7 godzin temu, airmax napisał(a): Haha okey Wiadomo, że Fanboy Messiego nie przyzna, iż powinna być tam czerwona. 5 godzin temu, Krzemo napisał(a): Błąd czujnika, albo celowy wałek. Matanović niestety się przyznał, że poczuł jakiś kontakt na włosach. Dla mnie to trochę aptekaratwo tak jak 1cm buta decydujący o spalonym. 4 godziny temu, airmax napisał(a): @Pepis21 co by się działo? Ty byś się cieszył. Kilku innych też by się znalazło co by skakali z radości. Ale łysemu może o to chodzi aby zrobić finał Ronaldo-Messi i zarobić kupę $$$. 55 minut temu, Stratosfear napisał(a): Macie może jakiś sposób na oglądanie World Cupa w 4K? Blamaż nieziemski ta pikselioza od TVP, bo to nie wygląda nawet na 1080p (mimo takowych ustawień w apce tvp). To nie jest wina TVP tylko przesyłu transmisji, w innych krajach jest podobnie z jakością, jedynie w samym USA jest dobry obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Piątek o 13:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:55 Godzinę temu, Stratosfear napisał(a): Macie może jakiś sposób na oglądanie World Cupa w 4K? Blamaż nieziemski ta pikselioza od TVP, bo to nie wygląda nawet na 1080p (mimo takowych ustawień w apce tvp). Strumyka zamknęli. Są jakieś inne stronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Piątek o 13:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:57 13 minut temu, Pepis21 napisał(a): Wiadomo, że Fanboy Messiego nie przyzna, iż powinna być tam czerwona. a fanboy Ronaldo udaje ślepego, i nie widzi, że na tym mundialu było już kilka identycznych sytuacji bez czerwonej kartki 19 minut temu, Pepis21 napisał(a): Ty byś się cieszył ewentualnie pisałbym teorie spiskowe jak na przykład: W dniu 27.06.2026 o 14:43, Pepis21 napisał(a): Porównaj to sobie z drabinką Francji (biorę ich z racji bycia finalistą cztery lata temu) gdzie po przejściu Szwecji potencjalnie mogą mieć Niemcy następnie Holandię a potem Hiszpanię. Jest różnica? well. Potężni Niemcy i Holendrzy poza turniejem. Przeklęty łysy z FIFY ustawia wszystko pod Francuzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 14:14 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:14 @ely3 jakby to głupio nie brzmiało, jest dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Piątek o 14:16 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:16 18 minut temu, airmax napisał(a): a fanboy Ronaldo XDDDD na tym skończę, bo przestrzeliłeś jak Tah karnego z Paragwajem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Piątek o 14:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:18 1 minutę temu, Pepis21 napisał(a): XDDDD na tym skończę, bo przestrzeliłeś jak Tah karnego z Paragwajem xD no najłatwiej dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Piątek o 14:26 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:26 11 minut temu, fluber napisał(a): @ely3 jakby to głupio nie brzmiało, jest dowód Czy wg tych zasad jak piłkę muśnie wlosy na ręce to może być karny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 14:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:27 1 godzinę temu, Stratosfear napisał(a): Macie może jakiś sposób na oglądanie World Cupa w 4K? Blamaż nieziemski ta pikselioza od TVP, bo to nie wygląda nawet na 1080p (mimo takowych ustawień w apce tvp). VPN + BBC i ITV wszystkie mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Piątek o 15:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:22 7 godzin temu, Krzemo napisał(a): Błąd czujnika, albo celowy wałek. xD? rozpierdalaja mnie te teorie konspiracyjne niektorych w ogole ta pilka po dotknieciu glowy czy tam wlosow Chorwata zmienila troche spin jak sie przyjrzec czyli musial dotknac 7 godzin temu, fluber napisał(a): Czujnik na piłce wyłapał dotknięcie piłki w momencie kiedy przelatywała w okolicy głowy Chorwata. To późniejsze dotknięcie przez Veigę nie miało już znaczenia. Niesmaowita sytuacja, bo bez technologii to jest nie do wyłapania. Na żadnej powtórce nie widać, żeby piłka dotknęła Chorwata albo jakkolwiek zmieniła tor lotu. ale rotacje lekko zmienila 5 godzin temu, Ociep napisał(a): Czytałem też przed chwilą, że Chorwat faktycznie potwierdził, że poczuł lekkie dotknięcie włosami, więc no generalnie pod względem proceduralnym to faktycznie nie ma kontrowersji, ale nadal jakoś w momencie w którym nie widać tego błędu " gołym okiem", to mam tu jakiś wewnętrzny sprzeciw wobec stosowania takiej nie czytelnej i nie do zweryfikowania z zewnątrz technologii i najzwyczajniej w świecie fc*** mi szkoda tych Chorwatów.. tak wlasnie bylem ciekaw czy poczul, jak zmienil rotacje pilki to musial lekko poczuc Godzinę temu, fluber napisał(a): @ely3 jakby to głupio nie brzmiało, jest dowód nie masz pewnosc w ktorym momencie zrobiona fotka na powtorkach widac ze pilke ma doslownie przy glowie na minimetry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi