Skocz do zawarto艣ci

Spotkanie forumowiczow 2005 - plany...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Ju偶 jest marzec wi臋c trzeba si臋 bra膰 za organizacj臋 spotkania, kt贸e jak ustalili艣my w grudniu, powinno by膰 latem. Proponuj臋 zapomnie膰 o tamtym temacie i tutaj na powa偶nie sie tym zaj膮膰. Na razie moim zdaniem nie mamy co gada膰 o noclegach, boisku do gry, o tym co bedziemy robi膰, dojazdach itp. Ka偶dy wie o co chodzi, najpierw trzeba ustali膰 termin, miejsce i ilo艣膰 chetnych. Potem pomy艣li si臋 o boisku gdzie moglibysmy pogra膰, czy noclegach, to ju偶 zale偶y od wybranego miasta i tego, kto w nim mieszka. A co do nocleg贸w to mo偶na na samym koncu obgada膰, to samo dojazdy jak kilka os贸b jedzie z podobnego kierunku i moga razem. To ju偶 mo偶na nawet prywanie ustali膰 na GG, zreszt膮 jak bedziecie chcieli.

Teraz proponuje ustalenie najwazniejszych rzeczy:

1. W kt贸rym miesiacu si臋 spotykamy (we藕cie pod uwag臋 kiedy bedziecie mieli kas臋, kiedy jedziecie na wakacje, kto ma jakie艣 sesje, prac臋, urlop...). Proponuje weekendy, bo tym co maja wakacje nie robi to r贸偶nicy, a tym co pracuj膮 b臋dzie 艂atwiej. Moim zdaniem najlepszy jest pocz膮tek maja, bo ju偶 raczej bedzie cieplo, przed sesj膮 i nikt wtedy na wakacje nie jedzie.

2. W jakim mie艣cie. Proponuje najwi臋ksze w Polsce, bez jaki艣 Waszych Kozichg艂贸w i innych wiosek ;) do kt贸rych i tak nikt nie przyjedzie. To moze pom贸c, rozklad jazdy PKP http://rozklad.pkpik.pl/bin/query.exe/p? jak kto艣 nie wie gdzie moze dojecha膰 pociagiem.

3. Na ile dni sie spotykamy, podajcie ile chcecie nocleg贸wi.

Proponuje wymienia膰 po 3 propozycje, pierwsza dostaje 4 punkty, druga 2 punkty i trzecia 1 punkt. P贸藕niej je艣li b臋d膮 wyr贸wnane wyniki to mo偶na jeszcze raz g艂osowa膰 po艣r贸d 2 najpopularniejszych propozycji. Za to w nawiasach po swoich typach napiszcie na tej samej zasadzie, co

Wam najbardziej nie pasuje.

Odpowiadaja tylko Ci, co s膮 pewni wyjazdu, lub prawie pewni. Przy czym proponuje nie bra膰 pod uwag臋 forumowicz贸w, kt贸rzy s膮 z nami kr贸tki czas, kilka tygodni.

Oto przyklad jak nale偶y glosowa膰, zaznaczam 呕E TO NIE M脫J TYP. Jak temat sie przyjmie to zag艂souje. Aha jak komus miasto lub termin nie robi r贸偶nicy to niech pominie ten punkt.

1. Pozna艅, Wroc艂aw, Warszawa (艁贸d藕, Gda艅sk, Krak贸w)

2. Maj, Sierpie艅, Kwiecie艅 (Lipiec, Wrzesie艅, Czerwiec)

3. 1 nocleg (czyli 2 dni)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

wlasnie maj bylby Git,mam zamiar wyemigrowac do roboty na wakacje wiec w wakacje bym mnie tu nie bylo

1 Gdansk,Gdansk, wszytko jedno

2kwiecien,Maj. pazdziernik, listopad-chociaz to juz kosta moze byc

3wszytko jedno aby tanio wyszlo 8)

Odno艣nik do komentarza

wlasnie maj bylby Git,mam zamiar wyemigrowac do roboty na wakacje wiec w wakacje bym mnie tu nie bylo

Jak jedziesz znowu do tej ca艂ej Kanady czy jak jeje tam, to wiesz co masz mi kupi膰 8)

Po pierwsze to za wcze艣nei jeszcze na takie rzeczy, ale jak trzeba to trzeba.

1. Wawa, 艁贸d藕, Wrocek (w zasadzie niema)

2. Okres wakacji (lipiec-wrzesie艅), albo jako艣 w maju :roll:

3. Czym wi臋cej tym lepiej :lol: Opr贸cz gry mo偶na, ba nawet trzeba co艣 wypi膰 przecie偶 (oczywi艣cie to by艂o tylko do pe艂noletnich 8) ). Czyli nie wa偶ne ile, zgodze si臋 na ka偶d膮 ilo艣膰, ale najlepiej by艂oby pojecha膰 na kilka dni (ok 3-4) ni偶 na jeden-dwa

Odno艣nik do komentarza

Dobrze Gumbas ( :twisted: ) 偶e si臋 za to wzi膮艂e艣. Postaraj si臋 tu jako taki 艂ad utrzyma膰 i b臋dzie git :)

1. WWA - na pewno, co do reszty nie wiem, wi臋c p贸ki co nie pisz臋 (Wroc艂aw na pewno nie)

2. sierpie艅, lipiec, wrzesie艅 (od bidy maj, ale to ten d艂ugi 艂ikend chyba tylko, ew jaki艣 inny 艂ikend)

3. 2-3 dni, w zale偶no艣ci jaki si臋 nocleg uda za艂atwi膰. Ja mog臋 na d艂u偶ej jakbyco.

PS. Ty J nie masz ju偶 16 lat 偶eby tak chla膰 :!: wi臋c troch臋 wychamuj :twisted: i nie demoralizuj m艂odszych :)

Odno艣nik do komentarza

Qpa moze jeszcze jakie艣 miasta by艣 doda艂... Jak na razie widze przewa偶a czerwiec/maj. Moim zdaniem na temat nie jest za wcze艣nie, bo ju偶 jest marzec, 2 miechy do maja zostaly czylki do ewentualnego 1 terminu, a w grudniu wzi臋li艣my sie za to za p贸藕no i dlatego nic nie wysz艂o.

Moje typy:

1. Wroc艂aw (bo najbli偶ej Poznania), Gda艅sk (nad morzem, fajnie), Warszawa (bo nigdy nie by艂em na wsi ;) ) -negatywnych brak

2. Maj, Czerwiec, Wrzesie艅 (Lipiec, Siepie艅)

3. 1 nocka czyli 2 dni (pewnie prawie od rana do wieczora) starcz膮, 偶ebym Pietrasowi spu艣ci艂 艂omot ;)

Odno艣nik do komentarza

Ja jestem niby od paru tygodni dopiero... no ale skumplowalem sie z co poniektorymi z was i mam nadzieje zagoszcze tutaj dluzej wiec tez zaglosuje (jesli ktos ma jakies obiekcje wobec mnie, niech mowi)

1. Wawa, Wawa, Wroclaw - ostatecznie

2. Wrzesien,Maj, Czerwiec, Sierpien i Lipiec - ostatecznie

3. obojetnie, na ile wystarczy hajsu i zdrowia 8) w kosza nie gralem juz jakis rok wiec moze tylko bedziemy walic gaz :P bo wstyd ;P

Odno艣nik do komentarza

1. Gliwice :wink: Warszawa, Wroc艂aw - (w sumie jestem ugodowy) i tak pewnie si臋 z Mich@likiem zabiore :)

2. Maj, Lipiec, Sierpie艅 - (kwiecie艅, czerwiec, wrzesie艅)

3. dwa, trzy dni - 偶eby pogra膰, a nie tylko pogada膰 i popi膰 (to of corse ale wieczorkiem :wink: )

trzeba te偶 spojrze膰 na pogod臋, bo mo偶na pogra膰 na dworze bez wynajmowania hali i koszty b臋d膮 mniejsze, wi臋c jaki艣 ciep艂y miesi膮c najlepiej wybra膰 (wakacyjny)

Odno艣nik do komentarza

Ja proponuje gdzie艣 w centrum polski zeby bylo sprawiedziliwie co wy na to??

1 Toru艅 Bydgoszcz lub Wawa moge jeszcze w Gdyni lub w Zgorzelcu bo mam tam rodzinke w Gda艅sku chyba ciotke mam :P

2 W wakacje tylko ze jeszcze nie wiem czy wogole sie wpisze na to spotkanie

3 hmmm nie wiem to zalerzy od tego na ile starsi mi kasy dadza :P

No i mysle ze w baskecik jak co to gra膰 na sali jakiej艣 bo na sali jest 5 razy lepiej.A wieczorkem jaka艣 biba koszykarska 8) :P

Odno艣nik do komentarza

Ja proponuje gdzie艣 w centrum polski zeby bylo sprawiedziliwie co wy na to??

IMHO z艂y pomys艂 bo ka偶dy i tak bedzie musia艂dojecha膰, a np. w Warszawie czy we wroc艂awiu juz troche os贸b mieszka. A skoro ja bed臋 musial dojecha膰 i wybuli膰 za bilet to co mi z tego, ze wszysscy inni tez b臋dzie musia艂o,a nie tylko np. cz臋艣膰 z nichh. Poza tym w centrum Polski nic nie ma ;)

No i mysle ze w baskecik jak co to gra膰 na sali jakiej艣 bo na sali jest 5 razy lepiej.A wieczorkem jaka艣 biba koszykarska 8) :P

Ja my艣l臋 ze na dworze, bo na dworze jest 15 razy lepiej, fajniej i 1000 0000 00 0 0 0 0 0 0 0 razy taniej ;) Poza tym nie wiadomo ile os贸b przyjedzie, jak sporo to zawsze na dworze mozna zrobic jakis turniej grajac np. na 2 nboiskach.

Odno艣nik do komentarza

1. Gliwice :wink: Warszawa, Wroc艂aw - (w sumie jestem ugodowy) i tak pewnie si臋 z Mich@likiem zabiore :)

:D Gliwice nie s膮 z艂e :D Nawet tam prawko zda艂em.. wie膰 mam mile wspomnienia no i ten pomnik Pilsudzkiego - mo偶na pozwiedza膰 :wink:

1. G贸rny 艢l膮sk (czyt.Katowice), Dolny 艢l膮sk (Czyt.Wroc艂aw) no i ew.Wwa + 4 osoby (co postawi膮 benzyne:D)

2. Lipiec, Sierpie艅 (Kwiecie艅, Maj odpadaj膮 w 100%)

3. 1 nocleg (czyli 2 dni), a jak na 艣l膮sku to nawet tydzie艅 :D

Zdrasze wam tak偶e tajemnice, podobno wr贸bel w tych Gliwicach ma swoj膮 2 pi臋trow膮 wille tylko dla siebie z op艂aconym canalem+, wi臋c nawet by艂o by gdzie meczyki oglad膮膰 (w lecie to oczywi艣cie WNBA:D) :wink:

Pozdrawiam

Odno艣nik do komentarza

A te Gliwice gdzie sa bo sie nie orientuje ??

Geografia si臋 k艂ania.. Je偶eli nie wiesz gdzie s膮 Gliwice no to troche szkoda.. Nie 艣wiadczy to dobrze.. ale podpowiem Ci ze nie daleko Katowic :) (A Ruda 艢laska - tam gdzie ja mieszkam, jak bys nie wiedzia艂 to le偶y prawie, 偶e r贸wno po 艣rodku obydwu tych 艣l膮skich miast) :twisted:

Odno艣nik do komentarza

Kamil-KG napisa艂:

A te Gliwice gdzie sa bo sie nie orientuje ??

Geografia si臋 k艂ania.. Je偶eli nie wiesz gdzie s膮 Gliwice no to troche szkoda.. Nie 艣wiadczy to dobrze.. ale podpowiem Ci ze nie daleko Katowic (A Ruda 艢laska - tam gdzie ja mieszkam, jak bys nie wiedzia艂 to le偶y prawie, 偶e r贸wno po 艣rodku obydwu tych 艣l膮skich miast)

Sorki a te Gliwice mam z gery 3 :D .AAAAAAA Ruda 艢l膮ska wiem gdzie jest 8) :D .HM wiecie ale z tym wyjazdem to ja jesszeecze nie wiem jak to bedzie zemn膮 ale jak bym mia艂 jecha膰 to bym sie musia艂 z kim艣 zabra膰 chyba :?
Odno艣nik do komentarza

PS. Glosy takie jak "gdziekolwiek" albo "G贸rny 艣l膮sk" mozemy liczy膰 jako Pozna艅 :twisted: :wink:

No nie wiem , nie wiem, do poznania to mam taki kawa艂ek drogi ze wole spodka膰 si臋 nad Ba艂tykiem :wink: Pogra膰 w koszyk贸wke pla偶ow膮, nie ma jak to wrocek A4 i dawaj :wink:

Odno艣nik do komentarza

Ja powiem tak, miasto w zasadzie mnie wali gdyz gdize by nie bylo i tak bede mial daleko, bo w Katowicach raczej nie da rady (25min busem :) ).

A wiec sadze, ze Zasrana Wawa (zartuje nie obrazac sie Warszawianie :) )

Choc jak juz isc na calosc to cos nad morzem tez by mi sie widzialo. Termin tj tak. Niby maj pasuje, ale ja mam urlop w maju, pierwsze 2 tyg maja. Stad tez nie wiem gdzie pojade, na dzien dzisiejszy ma to byc polskie morze, choc Kanary tez wchodza w rachube :) . Moglbym wracajac wpasc na 2 dni do Wawy, albo podjechac jak spotkanie bedzie nad morzem, tylko wtedy bede musial byc z kobieta :( Po za tym terminem to w zasadzie podchodzi mi tylko i wylacznie wekend, o ktorym musze wiedziec z miesiecznym wyprzedzeniam by dac znac co do graiku w pracy i muysi tobyc taki weekend kiedy nie mam uczelni (raz na 2 tyg).

Podoba mi sie pomysl Josepha z ta popijawa. Chetnie bym sie sponiewieral w gronie fanow NBA :)Szak, nasz forumowiczowy abstynent i przeciwnik browaru bedzie mial z kogo polewac :)

Mysle, ze gdy juz bedziecie wiedziec cos konkretnego to albo bede sie mogl dostosowac albo nie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.