Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, Cichy napisał(a): no to napisalem na poczatku nawet screeny wrzucilem Napisałeś gdzie się skończył etap. Nie zauważyłam, gdzie wskakujesz ostatnie przebicie. @Cichy masz rację. Ostatnia ważna oferta - LAF ze Spencerem na 14.000.000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): O której wyniki na discord, panie nadkomisarz? wbijam knicks, wiec pewnie z 20 min zajmie mi albo wiecej wbijanie i usuwanie ofert;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 38 minut temu, Pablo81 napisał(a): Musisz napisać na ile i za ile mle*. Nic nie muszę, jest przyjęte że taki zapis oznacza max na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 minut temu, Cichy napisał(a): KONIEC, KONIEC. ostatnie ważny bid to LAF'a a kolejne po nim: eMeS'a, Julka, LAF'a, Ice itd juz nie sa wazne Co ty tam wiesz, @krzemik sobie przypomni ze kogos nie podbil i bedziemy czekac fo jutra 2 minuty temu, LAF napisał(a): a więc @elwariato masz wolne dziś Ja nigdy nie mam wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 minut temu, SzuLcU napisał(a): Nic nie muszę, jest przyjęte że taki zapis oznacza max na rok Odkąd gram nie słyszałem o takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Bidy wklepane jeszcze wyjasniamy to: 33 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Odkąd gram nie słyszałem o takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Cichy napisał(a): Bidy wklepane jeszcze wyjasniamy to: Mle* była zawsze konkretnie rozpisana. Może coś przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu MLE* bylo puszczane jako 1 rok 5.4 mln @Pablo81, komisze potwierdzaja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, Cichy napisał(a): MLE* bylo puszczane jako 1 rok 5.4 mln @Pablo81, komisze potwierdzaja;) To klikajcie już tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jak dobrze Julek że Twoja oferta za Vanvleta była po czasie, muszę Cie pochwalić. Ten kontrakt mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, piotreksuper napisał(a): Jak dobrze Julek że Twoja oferta za Vanvleta była po czasie, muszę Cie pochwalić. Ten kontrakt mi odpowiada yup, idealny pod walkę o 9th seed! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jak coś ostatnie trejdy i cuty wbite do save. Salary poprawione, rostery i fa na stronie również, plik excelowy tez zupdejtowany w folderze csv. @Pablo81 działaj dalej;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Cichy napisał(a): Jak coś ostatnie trejdy i cuty wbite do save. Salary poprawione, rostery i fa na stronie również, plik excelowy tez zupdejtowany w folderze csv. @Pablo81 działaj dalej;D Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu (edytowane) 50 minut temu, Cichy napisał(a): Jak coś ostatnie trejdy i cuty wbite do save. Salary poprawione, rostery i fa na stronie również, plik excelowy tez zupdejtowany w folderze csv. @Pablo81 działaj dalej;D To chyba musisz cofnąć trend bo mam w salary 89mln xD E: dobra na stronie pokazuje że w salary jest o 15mln za dużo Edytowane 21 minut temu przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 minut temu Udostępnij Opublikowano 11 minut temu (edytowane) 13 minut temu, kuba2419 napisał(a): To chyba musisz cofnąć trend bo mam w salary 89mln xD E: dobra na stronie pokazuje że w salary jest o 15mln za dużo A mówiły ze ja mam za duzo no to uwazaj, mozesz zrobic cos z tym bezboleśnie, albo Julek wbije ci na chate i opierdzieli lodówkę Edytowane 10 minut temu przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 minut temu 17 minut temu, kuba2419 napisał(a): To chyba musisz cofnąć trend bo mam w salary 89mln xD E: dobra na stronie pokazuje że w salary jest o 15mln za dużo pewnie dlatego że Oubre trafił do Rockets xD @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi