Skocz do zawartości

Powrót Qcina

ignazz

Powrót Qcina   

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co z nami będzie. Czy jesteś za powrotem czy przeciw

Rekomendowane odpowiedzi

Ja napisałem na forum kilkadziesiąt zaproszeń na PM w ciągu ostatnich lat. Efekty są no...

Im więcej GMow tym lepszą grą, ideał to 30 aktywnych, wątpię by do tego doszło.

Natomiast no nie stać beGM na olewanie GMow co nie są widmami, a chcą się bawić.

A piszę to, choć wszyscy wiedzą, że Qcin lubi mnie poatakowac i mógłbym mieć zastrzeżenia:)

Ale przede wszystkim chcemy by grą przetrwała.

Niemniej usunięcie po 1 skrajnym głosie brzy bilansach będzie ok:)

Edytowane przez january

1 minutę temu, january napisał(a):

A piszę to, choć wszyscy wiedzą, że Qcin lubi mnie poatakowac i mógłbym mieć zastrzeżenia:)

póki nie wyszło z Ciebie buractwo przy wymianie Winslowa, to bardzo ceniłem nasze wojenki na poziomie! 

Później niestety, jak się okazało, że dwóch członków Rady- tej którzy mieli czuwać nad uczciwością- witało nowych GMow informacjami o niewskazaniu dealowania z Minnesota i celowo upierdalalo mi deale, to cóż, nie ja doprowadziłem to do tego że zostało 10(?) aktywnych uczestnikow, 10 neutralnych i 10 botów 

Teraz, ignazz napisał(a):

Można wręcz z tej zasady zrobić korektę i można wskazać który głos GM chce likwidować. Jeżeli ktoś się uprze aby usunąć głos którym zyskuje się ale nick nie pasuje nie widzę przeciwwskazań. Grunt to zadowolenie uczestników gry. ;))

lepiej po prostu uznajcie że tylko bilanse Alonzo są wlasciwe i pozbędziecie się problemu z głosowaniami

6 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

póki nie wyszło z Ciebie buractwo przy wymianie Winslowa, to bardzo ceniłem nasze wojenki na poziomie! 

Później niestety, jak się okazało, że dwóch członków Rady- tej którzy mieli czuwać nad uczciwością- witało nowych GMow informacjami o niewskazaniu dealowania z Minnesota i celowo upierdalalo mi deale, to cóż, nie ja doprowadziłem to do tego że zostało 10(?) aktywnych uczestnikow, 10 neutralnych i 10 botów 

to jest o tyle zabawne, że @january jest pierwszym do dealiowania z debiutantami i robi sobie na tym spore sukcesy

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

to jest o tyle zabawne, że @january jest pierwszym do dealiowania z debiutantami i robi sobie na tym spore sukcesy

January? to ten który zbudował Lakers na :

1) bracie Shevca i zejścia z 25% salary cap na 2 lata za 2 rundę? 

2) śmiertelnej chorobie DAngelo Russella? 

3) dyrektorze liceum w LA, który przekonał Lebrona do dołączenia do Lakers? 

30 minut temu, ignazz napisał(a):

A nie rozważylibyście na jakiś czas mimo wszystko prowadzić dwa różne zespoły w dwóch różnych konferencjach? Mamy niedosyt GM i luksusem byłoby abyście we dwóch bawili pod jednym adresem. 

taki macie niedosyt, ze oczekujecie zebysmy sie prosili

38 minut temu, mac napisał(a):

to moze pora zmiany nazwy z beGM na beAlonzo ?

A ile osob z rady sie wypowiedzialo oficjalnie w tej sprawie ?

Nie ma c***a, beClown które wymyśliłeś dawno temu zawsze było najlepsze i z roku na rok coraz bardziej przekonuje się że nie bez powodu to wymyśliłeś. 

6 minut temu, mac napisał(a):

taki macie niedosyt, ze oczekujecie zebysmy sie prosili

Powtórzę. To że poprosiłem abyście napisali na czym stoimy wynikało z braku komunikacji a nie to że ktoś chce Was temperować. Qcin w swoim stylu chciał z buta wjechać ale zabrakło przejrzystej informacji. I wyszło dziwnie. A nie o to chodzi. Zrobiło się zamieszanie które jest paliwem dla tej osoby która możliwe że ma Czarna listę. Tylko że to nie ma znaczenia. Ja nie widzę powodu abyście nie wracali a wrócili najlepiej w dwóch różnych ekipach bo łączyć 2 osoby w 1 przy takich brakach to rozpusta 

Edytowane przez ignazz

1 minutę temu, mac napisał(a):

Jaki jest status aplikacji ?

projekt manager się obraził i udaje że tematu nie ma :D W kuluarach mówi się, że od tego czy Orlando zdobędzie tytuł czy odpadnie zależeć będą jego losy w grze. Czy i tym razem wszyscy potulnie będą wspierać w kampanii swojego bohatera Alonzo? Czy zagłosują wbrew jego oczekiwaniom i narażą się na złość Obiektywnego? NIE WIEM, ALE SIE DOMYŚLAM 

34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

projekt manager się obraził i udaje że tematu nie ma :D W kuluarach mówi się, że od tego czy Orlando zdobędzie tytuł czy odpadnie zależeć będą jego losy w grze. Czy i tym razem wszyscy potulnie będą wspierać w kampanii swojego bohatera Alonzo? Czy zagłosują wbrew jego oczekiwaniom i narażą się na złość Obiektywnego? NIE WIEM, ALE SIE DOMYŚLAM 

Czekam na te gimnastyki logiczne gdy jedynym dobrym zawodnikiem w ostatnim czasie jest towns 

Znamienne że gdyby nie głosy Alonzo w drugiej rundzie spotkaliby się knicks i magic 🤷‍♂️

5 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Czekam na te gimnastyki logiczne gdy jedynym dobrym zawodnikiem w ostatnim czasie jest towns 

Znamienne że gdyby nie głosy Alonzo w drugiej rundzie spotkaliby się knicks i magic 🤷‍♂️

Mitchell był kryty przez Thompsona, a Brunson to c***owy fit dla Townsa, Quickley wyzdrowieje, Jaquez to xfactor i clutch player,  Gordon też wyzdrowieje, a o jakości Draymonda w PO chyba nie trzeba wspominać. 

Zagramy w bingo?

nom, jako swoisty teaser może wrzucę wyczyny Mitchella w czwartych kwartach 2 rundy, żeby miał Alonzo czasu na wymyślenie kolejnej pięknej baśni z kraina tysiąca i jednej pizdy bo takich szpagatów to nawet Red Panda może nie potrafić, a tu będzie potrzebny jeden za drugim

https://www.nba.com/stats/player/1628378/advanced?LastNGames=7&GameSegment=&Period=4

3 minuty temu, antek napisał(a):

Panowie, sorry za głupie pytanie, ale gdzie ja jestem ? 

Ktoś zrobił hasło nieprawidlowe

Witaj Przybyszu

to beGM w swojej najlepszej a zarazem najgorszej formie, gdzie robimy 300% normy całego formy bez słowa o koszykówce!

Edytowane przez LeweBiodroSmoka