Skocz do zawartości

Powrót Qcina

ignazz

Powrót Qcina   

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co z nami będzie. Czy jesteś za powrotem czy przeciw

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

któryś z jej członków postawił ultimatum - a ja nieproszony się nigdzie nie pcham

Poszly dzis dwa posty w 30 min o tym, ze obnizales bilanse Magic.

Laczmy kropki!

Co nie zmienia faktu, ze

48 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czyli Rada zrobiła sobie z beGM prywatną zabawkę i teraz będzie sama decydować kogo można przyjąć, choć to nigdy nie leżełało w jej gestii i chyba nnie było sytuacji że ktoś zostałby odpulony?

4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

była szansa i ochota żeby wrócic, ale skoro Rada jest obsrana - jak mniemam któryś z jej członków postawił ultimatum - a ja nieproszony się nigdzie nie pcham :D 

Z chęcią za to pooglądam nowe grafiki odnośnie nowo zwerbowanych botów! 

Spokojnie. Ja myślę że zabrakło tu precyzji i doinformowania. 
Moim zdaniem aplikuj na otwartym jako osoba chętna do powrotu i przeprocesujemy powyższą kwestie. 
Dla 95% społeczności aplikacji nie było więc ja złóż. Potem zobaczysz co będzie. 

Trudno odrzucić coś co nie zostało jeszcze złożone. To nie seria knicks hawks że wydarzy się coś przed samym wydarzeniem. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Moim zdaniem aplikuj na otwartym jako osoba chętna do powrotu i przeprocesujemy powyższą kwestie. 
Dla 95% społeczności aplikacji nie było więc ja złóż. Potem zobaczysz co będzie. 

Ja mysle, ze @Qcin_69 powinien pasc na kolana i prosic o powrot oraz podpisac sie krwia, ze nie bedzie dawal Magic bilansow nizszych, niz jedyna sluszna wersja.

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

chyba z c***a spadłeś myśląc, że ja się będę prosił o powrót do beGM xd 

Jak wspomniałem, byłem kilkukrotnie namawiany, w końcu powiedziałem a c***, mogę te Suns wziąć, w sumie to jedyna okazja by coś tam więcej pooglądać kosza, ale się okazało że Suns zajęte prędzej 76ers, no to dobra jedziemy z koksem :D 

No ale widocznie biedny Alonzo za bardzo się rozpłakał bo ktoś nie docenia przegryw_duo Mitchell-Towns i pozamiatane :D 

Kto gorzej na tym wyjdzie, sami sobie odpowiedzcie!

Ja w żartobliwy sposób spróbowałem po prostu dołączyć do gry Ciebie uznając dywagacje rady za nieistotne względem uczestników gry w tym aspekcie a Ty odbierasz to jako sztorcowanie i obowiązek proszenia się? Wracaj do gry bo wypadasz z formy. Długo nie pociągniesz jeżeli już nie czujesz tak dobrych intencji. Przecież tu nie o proszenie chodzi n

Litości 

Gdzie ten błyskotliwy Q który rozumiał o co chodzi. 

Cytując klasyka nie chcąc prosić chcesz być proszony? Chyba z pizzzdy spadłeś aby nie powielać żartu. 
wracaj i nie pajacuj. 

Zanim będzie impas i każdy bedzie się zastanawiał kto tu komu robi laskę. Nikt nikomu. Bawimy się i tyle. Lepiej z Tobą niż bez Ciebie. 

A wiesz że duet którego nie lubisz gra w ECF? Trochę wychodząc z gry tracisz czutke. Warto? 

Bez tej gry zamiast królem cyganow zostaniesz Januszem spod tężni. Zastanów się. 

To że marzy Ci się być cyganem wśród królów to inna kwestia v

co Ty mnie tu Ignazz za pi****lenie uprawiasz :D 

Ten duet z Wschodu jakby grał na Zachodzie w rl NBA to by przez playiny przecież nie przeszedł :D 

Finał to będzie gładkie 4:0/4:1 dla drużyny z Zachodu. Wschód to konferencja B, a Towns i Mitchell nie są nawet najlepszymi graczami swoich drużyn, ba, nie mam pewności czy są drugimi najlepszymi graczami swoich drużyn 

A nie rozważylibyście na jakiś czas mimo wszystko prowadzić dwa różne zespoły w dwóch różnych konferencjach? Mamy niedosyt GM i luksusem byłoby abyście we dwóch bawili pod jednym adresem. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

jak ludzie tęsknią za Januarym w roli dyktatora, to wiele mówi o aktualnym stanie gry..

Oj. Nie. Tylko nie to. Brat Shevcu już lepszy.