Skocz do zawartości

Eastern Conference Finals : (3) Knicks (53-29) - (4) Cleveland (52-30)

Koelner

Kto?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

• Knicks w 4
      2
    • Knicks w 5
      12
    • Knicks w 6
      12
    • Knicks w 7
      1
    • Cavaliers w 4
      0
    • Cavaliers w 5
      0
    • Cavaliers w 6
      1
    • Cavaliers w 7
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 19.05.2026 o 20:00

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

5 more to go. 

Tez mi się wydaje ,że Thunder lub Spurs zrobią szybkie 4-0 

A poważnie to nie spodziewałem sie ,że Brown tak dobrze poprzestawia Knicks albo ten Wschód jest taki słaby.. I Knicksi jako jedyni mają choć kilka sensownych zagrywek. Cavs kiepsko wyglądają , Nawet trudno powiedzieć co oni mogliby zmienić. Po prostu przegrywają na kazdej płaszcyźnie i mają coraz mniej pomysłów na grę. O ile w tym pierwszym meczu to po prostu Harden w 4 kwarie był atakowany raz za razem co dopowadizło do katastrofy o tyle potem to juz jest bezsilnośc a dziś to juz chyba przegrali wychodząc z szatni

Godzinę temu, ely3 napisał(a):

Tez mi się wydaje ,że Thunder lub Spurs zrobią szybkie 4-0 

A poważnie to nie spodziewałem sie ,że Brown tak dobrze poprzestawia Knicks albo ten Wschód jest taki słaby.. I Knicksi jako jedyni mają choć kilka sensownych zagrywek. Cavs kiepsko wyglądają , Nawet trudno powiedzieć co oni mogliby zmienić. Po prostu przegrywają na kazdej płaszcyźnie i mają coraz mniej pomysłów na grę. O ile w tym pierwszym meczu to po prostu Harden w 4 kwarie był atakowany raz za razem co dopowadizło do katastrofy o tyle potem to juz jest bezsilnośc a dziś to juz chyba przegrali wychodząc z szatni

Rok temu tak samo wszyscy mówili przed seria pacers i OKC, a później się okazało że jednak wschód nie taki słaby. Imo knicks idą na mistrza. Ich s5 jest piekielnie mocne, jak wytrwają w zdrowiu całe finały to jestem pewien że będzie długa i wyrównana seria. 

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Imo knicks idą na mistrza.

no, ale prównaj sobie intensywność grania obu serii

to będzie inna czasporzestrzeń zupełnie

mnie ciekawi czy ktoś jest w stanie powstrzymać Brunsona, Thunder na pewno mają taki zestaw z którym nigdy się jeszcze w PO nie mierzył

najistotniejsze z perspektywy Knicks to szybko to skończyć i liczyć, że Thunder jeszcze się mocno poobijają

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Rok temu tak samo wszyscy mówili przed seria pacers i OKC, a później się okazało że jednak wschód nie taki słaby. Imo knicks idą na mistrza. Ich s5 jest piekielnie mocne, jak wytrwają w zdrowiu całe finały to jestem pewien że będzie długa i wyrównana seria. 

Zostaw, niech śpią dalej.

Na razie jeszcze w tych finałach nie jesteśmy. Meczu akurat nie oglądałem bo dziecko chore więc każda minuta snu na wagę złota 😋.

Chyba się skusze na powtórkę :)

Co do naszego najlepszego kolegi ze Szczecina, Maj to jego miesiąc - Mental health awareness month więc tu apeluje w przypadku awansu do finałów pierwszy raz od 27 lat i ewentualnej wygranej od ponad 50+ o zlewanie tego kogoś ciepłym moczem ponieważ finały już w Czerwcu 💪 a z pewnością nasz wariacik będzie prowokował, stay strong friends ;)

Dlatego zgłaszam obywatelska inicjatywę:

June - ignore LBS month

To powinna być tradycja aby każde finały NBA bardziej smakowały, były automatycznie lepsze :)

Join me on this quest:

Screenshot-20260524-130111-1.png

Edytowane przez agresywnychomik

chciałbym zobaczyć debilu jak Ty to na zlocie powtarzasz

Ciebie nie trzeba prowokować, Ty jesteś jednym wielkim baitem

jak można być taką parówą by coś takiego wymyśleć, a potem uznać, że spoko i to potem wysłać?

z userem do którego piszesz jechałem jego autem do KRK w tamtym roku, Ty k**** idioto

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

2 godziny temu, cwikson napisał(a):

@LeweBiodroSmoka

Screenshot_20260524-115700.thumb.png.99414033d6f6ca39b4077e1ab74582a0.png

Miała być autostrada, a to jest pas startowy 😁

Knicks graja swoj brand of basketball, takie w typie OKC tylko bez trojek ;)

sa w gazie.

z Mitchellem nie da sie nic wygrac w PO. 
Atkinson grajacy trzeci z rzedu mecz z /Wadem w s5 i niemcem jako glownym backupem tez sus.

Noech przedluza ta serie przynajmniej coby Knicks popracowali nad zamykaniem serii hehe

Haha Autostrada do finałów to było dobre 

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chciałbym zobaczyć debilu jak Ty to na zlocie powtarzasz

Ciebie nie trzeba prowokować, Ty jesteś jednym wielkim baitem

jak można być taką parówą by coś takiego wymyśleć, a potem uznać, że spoko i to potem wysłać?

z userem do którego piszesz jechałem jego autem do KRK w tamtym roku, Ty k**** idioto

Roland w realu jest na prawdę dużo milszy niż tutaj na forum. 

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

ch s5 jest piekielnie mocne

Cały myk polega na tym ,że Knicks nagle z 10 obrony czy 15 w ostatnim miesiącu przed PO mają najlepszą obronę. To mniej więcej pokazuje z jakimi potężnymi atakami przyszło im sie mierzyć a obrony rywali to jeszcze gorzje. Oni nie mieli pojedunku z nikim kto byłby w TOP10 obron tych PO 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Roland w realu jest na prawdę dużo milszy niż tutaj na forum. 

zawsze jestem miły dla każdego

no ale na pewne rzeczy sobie pozwolić nie mogę

całe PO ich chwalę, praktycznie cicho siedzę i to ja kogoś prowokuje?

jak nie dostrzegają tej hipokryzji sprzed roku i myślą, że teraz są górą, to tylko świadczy o nich, nie jest to miłe, ale jutro zapomnę i pójdę dalej, a ci tutaj to nie wiem, ciężko to w ogóle wyjaśnić, nie mówiąc o tym czy da się to leczyć

13 minut temu, ely3 napisał(a):

Cały myk polega na tym ,że Knicks nagle z 10 obrony czy 15 w ostatnim miesiącu przed PO mają najlepszą obronę. To mniej więcej pokazuje z jakimi potężnymi atakami przyszło im sie mierzyć a obrony rywali to jeszcze gorzje. Oni nie mieli pojedunku z nikim kto byłby w TOP10 obron tych PO 

Przecież Knics byli top10 def w RS plus to są ci sami gracze 2 sezon z rzęduz tam już była bardzo dobra gra w końcówce regulara

Ogólnie obrona była na fali wznoszącej cały RS, bo faktycznie zaczęli bardzo słabo i problemem była obrona "3" co się poprawiło w trakcie sezonu. 

P.s. Jak mieli mieć maczup na poziomie top 10 obron w PO jak ich atak jest mega wydajny i mieli np takich Hawks którzy byli top10 obron RS.

Edytowane przez agresywnychomik

Harden łączy dwie pasje po prostu 

granie w koszykówkę oraz oglądanie koszykówki. 
gracz i kibic równocześnie. 

Najlepszy gracz wśród kibiców i najlepszy kibic wśród graczy. 

IMG-0380.png

Mikal Bridges over his last 8 games:

19.1 PPG

4.1 RPG

2.9 APG

48% 3P

79% TS

1.3 STL

34.6 MPG  Worth every pick.

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Harden łączy dwie pasje po prostu 

granie w koszykówkę oraz oglądanie koszykówki. 
gracz i kibic równocześnie. 

Najlepszy gracz wśród kibiców i najlepszy kibic wśród graczy. 

IMG-0380.png

Mikal Bridges over his last 8 games:

19.1 PPG

4.1 RPG

2.9 APG

48% 3P

79% TS

1.3 STL

34.6 MPG  Worth every pick.

Gra naprawde sprytnie szczegolnie pod koszem. Ale to sa cyferki krecone na nas, Cavs 2026 w PO. 
nie ma pary i brakuje poprostu lidera ktory ciagnie ten zespol dlugimi fragmentami i potrafi prowadzic gre. Mitchell to patentowany gosciu co ci zrobi circus shot/logo3 a pozniej spaceruje w obronie/ataku odda lowiq TO. Granie z takim Mitchellem czy Hardenem palacym w piecu posiadaniami (5/22 3pt) jest demoralizujace dla reszty.