Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 17 godzin temu, ignazz napisał(a): Wujek Denis poda im wtedy wnuka. Podać to ja im mogę c***a do mordy, tzn. Ballmerowi i Autyście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 17 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Podać to ja im mogę c***a do mordy, tzn. Ballmerowi i Autyście Obawiam się, że srogo by cię za takie pieszczoty policzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września W dniu 9.08.2026 o 18:51, Van napisał(a): Kara będzie, nie może sobie liga pozwolić niezależnie od wszystkiego żeby to tak zostało, ale pewnie coś zbliżone do tego co pisałem po rocznym banie i kilka pickow zabranych, a nie jakieś „dożywocia” No cóż Clippers dostali mocniej niż się spodziewałem, za to Kawhi wcale… najważniejsze, że liga jednak nie przeszła nad tym do porządku dziennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Troche pojebane posluchalem sobie Pablo Torresa i Kawhi przytulil za nic jakies 100 baniek okolo, nie robiac kompletnie nic i dostaje 800k kary? do tego w swoim oswiadczeniu odcina sie od Clippers i mowi sobie przenosze talenty do Toronto to juz temat zamkniety niesamowite zapamietac z tego najbardziej mozna clippers i z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Ciekawe jak się teraz w LAC czują z puszczeniem Mathutina za nic :). Nie przewidzieli chyba ze się nagle z assetów wyczyszczą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Ballmer spokorniał w ostatnim oświadczeniu, wydaje mi się, że koniec końców ze 2 picki im Silver zwróci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września (edytowane) Cytat NBA writer Tomer Azarly reports that the Clippers found a partially torn Achilles in Brandon Ingram’s foot following heel surgery, and he will not be ready for the start of the 2026-27 season. Gruby news i chcialoby sie napisac "klatwa Clippers", ale to moze dlatego Raptors oddali tyle pickow za Kawhiego i brali go nawet z potencjalnym zawieszeniem... ? Edytowane 28 Września przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Środa o 12:07 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 12:07 W dniu 28.09.2026 o 22:12, wiLQ napisał(a): ale to moze dlatego Raptors oddali tyle pickow za Kawhiego Czasem takie inforamcje zaskakują. PRzecież każda wymiana jest oficjalna jeśli sztaby medyczne obu zespołów je zatwierdzą. Ba to wręcz obowiązek by wysłać caly raport medyczny przed wymianą i jeśli się okazę ,że klub coś ukrył to transakcja może być anulowa albo jest prośba o dopłatę. Np Jazz wiedziało ,że JJJ wymaga operacji kolana. Sprawdzili cąłą dokumentacje mdyczną . Ocenili ,ze operacja leczy problem całkowicie i na początek sezonu będzie gotowy. Ale to kontuzja Ingrama wygląda kiepsko i co ciekawe dowiadujemy się o niej prawie 2 miesiące po tym jak ustalono warunki wymiany. Wygląda na to ,że Clippers nie robili badań medycznych przed zatwierdzeniem wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano wczoraj o 08:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:41 20 godzin temu, ely3 napisał(a): Wygląda na to ,że Clippers nie robili badań medycznych przed zatwierdzeniem wymiany albo robili, wiedzieli i dlatego Toronto dorzucało picki do wymiany po Kawhiego któremu się zdarzyło rozegrać pierwszy zdrowy sezon od 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 7.10.2026 o 14:07, ely3 napisał(a): Czasem takie inforamcje zaskakują. PRzecież każda wymiana jest oficjalna jeśli sztaby medyczne obu zespołów je zatwierdzą. Ba to wręcz obowiązek by wysłać caly raport medyczny przed wymianą i jeśli się okazę ,że klub coś ukrył to transakcja może być anulowa albo jest prośba o dopłatę. Ale z tego wynika, ze albo Raptors nie wiedzieli o Achillesie, wiec nie przekazali w tej sprawie albo Clippers nie zrobili tych badan przy trade deadline tylko w offseason, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi