Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, january napisał(a): 1.5 roku oszczędzania assetow, aka marnowania 2 sezonów duetu Luka-LJ, by je wypierdzielić za SnT rolesa, którego Jazz by nie wyrównali. Nie wierzę jak fatalny offseason mają Lakers. no negocjowac to Rob nie umie Jazz by tego nie zmatchowali itak, pewnie mozna bylo przezornie dac rocznie z 4-5 mln wiecej zeby sie upewnic ze nie zmatc***a i bez player opcji to samo z Reavesem przeciagnac troche line zrobic to taniej a Lebrona poglaskac przez jakis czas i koniec koncow zostac przynajmniej w rozwazanych opcjach moze Lebron wlasnie dlatego spierdolil bo wiedzial jak co roku sie to konczy z Pelinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ciekawe czy Lakers mogli zrobić coś gorzej w tym offseason. Chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Najgorsze w tym ruchu Lakers to chyba, że do kosza można wyrzucić te wizje upgrade'u rosteru Lakers za rok-dwa w oparciu o Reavesa i picki, bo nic z tych picków na razie nic nie zostało, a to w dalszym ciągu nie jest pierwszotierowy roster. Ale ten roster może być wystarczająco dobry na fejkowe contenderowanie, a pewnie o to chodziło Pelince, tj. spokój na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Zajebiście - ta cena za Kesslera jest kosmiczna. Jeśli on się nie stanie all-starem to kaplica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Ciekawe czy Lakers mogli zrobić coś gorzej w tym offseason. Chyba nie zobaczymy co sie po tym ruchu stanie bo to blokowalo wszystko jesli wezma tego Sandro z Raptors, przedluza Ruiego, przedluza Hayesa, do tego dodadza Grimesa i z 2 ciekawych gosci, majac Carra ---- o wlasnie podpisalismy tego Sandro XD oczywiscie player option 13 mln na sezon te wakacje to juz oficjalnie player option wakacje personalnie ruchy fajne, cena i warunki do pizdy personalnie ruchy by byly 5 razy fajniejsze jakby Lebron na samym koncu wrocil 2x wiecej niz Smart i Kennard i 2x wiecej lat Edytowane 1 Lipca przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Sandro Mamukelashvili $52M/4 w LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ile XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Edytowane 1 Lipca przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca W sumie już mi to wisi. Niech się Pelinka bawi jak chce. Jak dobrze liczę już się kasa skończyła o ile z UTAH nie odejdą jacyś zawodnicy. I Quentin Grimes za 60/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Zawsze mówiłem, że to jest turbodzban, ale to jest gorszy offseason niż 2016 z Dengiem i Mozgovem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ja pierdolę jednak lepiej jak nic nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Wiedziałem, że będzie marudzenie w tym temacie niezależnie od tego co się zadzieje czy podoba mi się cena każdego z tych ruchów ? Nie. Podoba mi się, że w końcu, w końcu weszli w odfseason z jakimś planem długoterminowym. Możliwe, że wybuchnie to wszystko i zmiecie Pelinka, ale w końcu nie było kolejnych rocznych kontraktów, trzymania za wszelką cenę pucków i grania po kosztach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kndz_ Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ciekawi mnie ile Rui wołał za rok ,że wolał iść w to co poszedł xd Przeciez smart/rui/kennard jest jakies 10 razy lepsze niż to co podpisał teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Teraz, Van napisał(a): Podoba mi się, że w końcu, w końcu weszli w odfseason z jakimś planem długoterminowym. A rozwiniesz jakim? Bo ja mam odwrotne uczucia. Z sources to spanikowali podczas negocjacji z Reavesem (dawali mu 30 baniek, a nagle z dnia na dzień podskoczyli na maxa). Odpuścili wszystkich fajnych graczy. Wywalili na Kesslera cenę (za SnT, grajka, którego Jazz nie chciało przedłużyć!), za którą poszedł Kawhi. Mając duet Luka-Reaves obudowali go poza Kesslerem 3 słabiutkimi/fatalnymi obrońcami - Sextonem, Grimesem, Mamu. Na długich, przepłaconych umowach. Jeśli długoterminowym planem jest odejście Doncicia na FA'28 to dobra robota. To jest koncertowo spier*olony offseason. A Lakers mieli wszystkie karty na start FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Czyżby Nico dostał fuchę w Lakers w ramach podziękowań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Przepłacenie Kesslera można jeszcze jakoś 'zrozumieć', ale Lakers faktycznie słabo wykorzystali te ~35 milionów na rolesów, tj. Grimes był średni w Sixers, Sexton to ot co filler na ławkę, Mamukelaszwili jest w sumie b. spoko, ale jeśli ma być starterem to będzie brakować atletyzmu. Kennard, Smart i Hachimura byliby lepsi i chyba tańsi z tego co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, january napisał(a): A rozwiniesz jakim? Bo ja mam odwrotne uczucia. Z sources to spanikowali podczas negocjacji z Reavesem (dawali mu 30 baniek, a nagle z dnia na dzień podskoczyli na maxa). Odpuścili wszystkich fajnych graczy. Wywalili na Kesslera cenę (za SnT, grajka, którego Jazz nie chciało przedłużyć!), za którą poszedł Kawhi. Mając duet Luka-Reaves obudowali go poza Kesslerem 3 słabiutkimi/fatalnymi obrońcami - Sextonem, Grimesem, Mamu. Na długich, przepłaconych umowach. Jeśli długoterminowym planem jest odejście Doncicia na FA'28 to dobra robota. To jest koncertowo spier*olony offseason. A Lakers mieli wszystkie karty na start FA. Nie napisałem, że ten plan jest na pewno dobry, ale ewidentnie był tu plan opierający się na podpisaniu w pierwszej kolejności Kesslera. Mami, Sexton i Grimes to ewidentnie też już były ruchy zaplanowane, nie na rok. Grimes to dobry obrońca reszta meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Czekam aż mi ktoś wypomni jak propsowalem Grimesa podczas serii z Bostonem xd Lubię go i chciałem go ale 60mln? Mi się personalnie tak jak pisałem te ruchy podobają Cena i assety nie Wszystko by się podobało gdyby na koniec Lebron wrócił, mielibyśmy lepszy sklad z zeszłego roku i to dużo Jest jeszcze miejsce na powrót Ruiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Szczerze mówiąc, jestem przerażony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi