Jendras Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca To jest level odpuszczenia Lopeza i Caruso. Smart i Kennard - dwóch gości, który odegrali absolutnie fundamentalną rolę w przejściu pierwszej rundy. Za 6 baniek rocznie każdy. No brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): On był chyba team Lebron po prostu, no i uznał że bez niego to rockets będą mieli lepsze szanse coś osiągnąć. Niby Smart jest z Teksasu i grał życiówkę pod Udoką, ale jednak myślę, że Lakers intencjonalnie odpuścili graczy z ostatniego roku, bo chcą młodszych gości. Ale było wiadomo, że jeśli Lakers pójdą w pełny rebuilding to najprawdopodobniej zbudują słabszy roster niż w ostatnim sezonie, bo o ile brakowało dalej obrońców, to w playoffach LeBron, Smart, Rui, Kennard byli bardzo dobrzy, a chyba oni wszyscy odejdą, zaś opcje na rynku są minimalne. No i chyba poszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Smart, Goodwin, Carruso... a później jakieś wzdychanie do Keonów Ellisów na kiju bo POA defendera nie ma Pelinka numer 2 za Bartomeu na mojej hate liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Szukając jakichś plusów, to kiedy już Pelinka się wypierdoli na Kesslerze i Durenie, a że się wypierdoli jest więcej niż pewne, to może ktoś tam w końcu przejrzy na oczy. Jeżeli nie Jeanie, to Walter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Na razie solidne 2 minus w skali 1-10 dla Pelinki za FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca O i Collins odpadł. Myślałem też o nim. Zostali w ogóle jacyś starterzy poza RFA? Hej, Lebron. Tu Rob. Słuchaj, głupia sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) 9 minut temu, BMeF napisał(a): Niby Smart jest z Teksasu i grał życiówkę pod Udoką, ale jednak myślę, że Lakers intencjonalnie odpuścili graczy z ostatniego roku, bo chcą młodszych gości. Ale było wiadomo, że jeśli Lakers pójdą w pełny rebuilding to najprawdopodobniej zbudują słabszy roster niż w ostatnim sezonie, bo o ile brakowało dalej obrońców, to w playoffach LeBron, Smart, Rui, Kennard byli bardzo dobrzy, a chyba oni wszyscy odejdą, zaś opcje na rynku są minimalne. No i chyba poszli. Rozumiem chęć zbudowania młodszego składu, ale cytując Jendrasa 18 minut temu, Jendras napisał(a): To jest level odpuszczenia Lopeza i Caruso. Smart i Kennard - dwóch gości, który odegrali absolutnie fundamentalną rolę w przejściu pierwszej rundy. Za 6 baniek rocznie każdy. No brak słów. No ku*wa mać za 6 milionów zarówno Smart jak i Kennard mogliby być świetnymi trade assetami, chłopy mają 32 i 30 lat. Jakby się tak zastanowić, to nie wiem czy nie wolałbym duetu Smart + Kennard a odpuscic Reavesa... i mieć kilkadziesiat baniek w kieszeni. Edytowane 1 Lipca przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Możemy zrobić jakiś S&T , z chęcią weźmiemy Rui bo brakuje nam PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ciekawe czy jakby obchodzić się z Lebronem jak z jajkiem i łechtać jego ego (na co of kors już za późno) to czy by został za te 15mln. Wtedy Lebron-Smart-Kennard-Ayton byliby w sumie za ~35mln na przyszły sezon(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, LAF napisał(a): Możemy zrobić jakiś S&T , z chęcią weźmiemy Rui bo brakuje nam PF I możemy Wam dać Milesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca To jest dramat ogólnie co się dzieje wstępnie. Nie miałem siły się rozpisywać przed startem offseason, ale dla mnie ogólnie wyjątkowo najlepszy plan to było zagranie tego samego + zrzutka komuś jakoś Vanderbilta i za rok posiadanie 60+ mln w znacznie lepszym FA. Niemniej odejście Smarta to jest sabotaż. Ciekawostkę wrzucę: Reaves+Doncić on, Smart off: +0,53/100 w 616 minut Reaves+Doncić+Smart on: +20,64/100 w 476 minut Trafił się Pelince konieczny PoA defensor fartem jak z nieba i kuźwa już go nie ma. Jprdl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca No ale Smart to raczej nie jest Smart > Marcus Smart and the Houston Rockets have agreed to a two-year, $13 million contract. Smart had declined his $5.4 million player option with the Los Angeles Lakers to become an unrestricted free agent. Serio przenosiny za 2 miliony? Jakby to dobrze rozegrał to tyle samo by dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 9 minut temu, airmax napisał(a): Smart-Kennard-Ayton byliby w sumie za ~35mln na przyszły sezon(?) Sama ta trójka za 20 milionów to promocja, nawet jeżeli każdy z nich miałby wchodzić z ławki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 8 minut temu, P_M napisał(a): No ku*wa mać za 6 milionów zarówno Smart jak i Kennard mogliby być świetnymi trade assetami, chłopy mają 32 i 30 lat. Jakby się tak zastanowić, to nie wiem czy nie wolałbym duetu Smart + Kennard a odpuscic Reavesa... i mieć kilkadziesiat baniek w kieszeni. No tak, tzn. Lakers dalej b. brakowało obrońców w playoffach, ale to był najlepszy roster jaki zbudowali od paru lat. Dlatego ja np. myślałem, że po playoffach spróbują jeszcze raz z podobnym składem + poszukają wymiany, potem w czerwcu było stopniowo coraz bardziej wiadomo, że zmierza to w odwrotnym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Nie panikujcie, jedyna organizacja która zawsze spada na 4 łapy to Lakers, będzie jak zawsze czyli dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kndz_ Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 10 minut temu, Mich@lik napisał(a): No ale Smart to raczej nie jest Smart > Marcus Smart and the Houston Rockets have agreed to a two-year, $13 million contract. Smart had declined his $5.4 million player option with the Los Angeles Lakers to become an unrestricted free agent. Serio przenosiny za 2 miliony? Jakby to dobrze rozegrał to tyle samo by dostał. To jest więcej niz 2 miliony bo podatek jest dużo mniejszy w texasie niż w californi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie panikujcie, jedyna organizacja która zawsze spada na 4 łapy to Lakers, będzie jak zawsze czyli dobrze. Mam wrażenie, że to jest tak samo aktualne jak to, że zawsze wygrywają Niemcy. W ostatnich 16 sezonach, Lakers raz awansowali do finału NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 18 minut temu, fluber napisał(a): Mam wrażenie, że to jest tak samo aktualne jak to, że zawsze wygrywają Niemcy. W ostatnich 16 sezonach, Lakers raz awansowali do finału NBA. Może chcą skończyć na: rzucają maxa Durenowi - Duren robi cyrki i nie chce wrócić do Detroit - dają picki za jego s'n't dla Pistons, którzy nie chcą przepłaconego Durena robiącego cyrki, to byłoby nawet trochę lakersowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Może nadal polują na Giannisa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca No nie tego nawet ja nie jestem w stanie wybronić jak się pojawiły plotki o Rockets pomyślałem, że może wiedzą coś więcej zdrowotnie i jak Rockets znowu chcą rzucić kontrakt naszemu graczowi na kilka lat to lepiej odpuścić, ale 2 lata za 13 mln??? Nie wiem czy jest ruch jakim można by zmazać tą plamę… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi