Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2026/2027 - od Króla do Luki: czas wielkiej przebudowy

Mich@lik

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, Jendras napisał(a):

Zupełnie nie wiem, skąd wniosek, że Hezonja wyklucza Kumingę w Cleveland. A w ogóle to podawajcie źródła.

15 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

With Hezonja heading to Cleveland, that leaves one suitor for Jonathan Kuminga: The Los Angeles Lakers.

I would expect a sign-and-trade involving Jarred Vanderbilt to be completed there with the Hawks.

Brett Siegel

11 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Brett Siegel

Jendras ma rację, to podpisanie Hezonji za minimum tak samo  ma wpływ dla Cavs na podpisanie Kumingi jak podpisanie wcześniej Thybule dla Lakers.

Kuminga dopóki może próbuje ugrać jak najwięcej i pójdzie tam gdzie mu najwięcej dadzą i jak klucz Hawks w s’n’t  sie dogada. Może się na tym przejechać bo oczekującym może się znudzić i w międzyczasie zrobią jakiś trade po kogoś innego, Hawks mogą też nie chcieć brać tego co ktoś oferuje, mają sami za dużo graczy i nie mają jakiegoś sentymentu do Kumingi żeby mu robić dobrze.

• Mich@lik zmienił(a) tytuł na Los Angeles Lakers 2026/2027 - od Króla do Luki: czas wielkiej przebudowy
2 godziny temu, Geronimo napisał(a):

Ciekawe jest to, że wg Fischera Lakers myślą o Kumindze jako starterze na sf, gdy wydawało się, że on będzie raczej kandydatem na pf, podczas gdy Grimes (Thybulle) zagra jako defensor na obwodzie.

Nie, myślą o nim po prostu jako starterze na F. Tutaj przecież i tak chodzi o gracza, który będzie krył lepszego z F, a drugiego będzie miał Luka. 
Zabawne ile sprzecznych informacji odnośnie Kumingi krąży, jak to Hawks gotowi byli brać Vando, potem nie😂 tak naprawdę jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Nie miałbym problemu z tym żeby Lakers dali mu więcej kasy jeśli myślą, że on jest odpowiedzią na to czego potrzebują.

Tak jak byli widać pewni pozostałych graczy tego lata. Nie pasuje mi tu w tym zespole za bardzo taki gracz na chwilę, na kontrakcie, z którego nie będzie zadowolony będzie myślał bardziej o sobie niż zespole. Jak uważają, że to ich gracz do rotacji na więcej niż sezon to niech rzuca kasa, ale jak są wątpliwości to wydaje mi się, że zapchajdziurę inna lepiej poszukać.

8 godzin temu, Krzemo napisał(a):

Rakija już nastawiona.

Rakija to bardziej z Jokiciem, na Słowenii chyba maja jakies inne śliwowicę ;) co nie zmienia faktu że inicjatywa zajebista. Ogólnie klimat jest taki ze az milo czekać na sezon nowy. Gdy byl tu ten dziad nie dawałem rady Lakers kibicować. Oglądanie go w LA bylo męczarnia podczas.

Teraz powodów jest aż nadto zeby wrocic do kibicowania.  Zajebiscie by bylo gdyby bez notmygoata zrobili leoszy wynik. Ale uprzedzając sprowadzanie mmie na ziemie; tak, wiem ze to druzyna na mniej wiecej 2nd rnd exit ale Luka i AR sa na wolności bez ledziada, więc nawet playin bedzie mnie cieszył:)