Skocz do zawartości

BeGM - opisy 3T sezonu 2025/26

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

San Antonio Spurs

IMG-9907.jpg

W trakcie sezonu odszedł Stewart osłabiając strefę podkoszową jednakże dalszy rozwój Jalena Durena pozwala otrzeć łzy.

w T3 grał niesamowicie i w końcu spurs otrzymali regularnego łowcę punktów! i to na skuteczności 68% z gry.

Uwidacznia się niestety główna bolączka spurs... młodzi gracze nie robią postępów, czy to Sochan czy Bilal czy o zgrozo Zachire Resacher tracą minuty w rotacji w dalszym ciągu.

Po rozczarowującym T1&2 w dalszym ciągu iskrą zespołu jest jedynie młody Jalen Duren. 

Szeroka rotacja odrobinę cieszy. Niestety brak postępu młodych wysokich numerów draftów oraz absencje przede wszystkim lidera Bennedicta Mathurina osłabiają wynik. Co gorsze druga linia zawodzi bo do Sochana dołaczym bezproduktywny Zachire, Tre Mann i przeciętny Okoro. Poniżej wymagań GM zagrał Mathurin Sexton.

Ponad oczekkiwania Duren Keldon i Achiuva.

minuty

PG: Sexton 36 (9 opuszczone)

SG: Tre 30 (8)

SF: Mathurin 36 (4 opuszczone) 

PF/C  Duren 36 (1)

C Achiuva 20 (4)

ławka

PG: Mann 8 (10)

SG/SF Keldon 18 (wszystkie spotkania)

SF Zachire 12 (8)

PF/C Okoro 20 (8)

statystyki 

S5:

PG: Collin Sexton 17,4/2,6 asysty

SG: Tre Johnson 10,8/3 na 30,1% za trzy 

SF: Benedict Mathurin PPG16,9 RPG 5,5 niestety za 3 : 19,7%

PF: Jalen Duren PPG 22,5 RPG 10,6 68,3FG% wreszcie!!!!!!

C Precious Achiuva  PPG 15,3 RPG 19,1 

SUMA S5

rezerwowy skład dużo bardziej skuteczny

PG:  Tre Mann nieprzydatny 2,5/1 

SG: Keldon Johnson 12,8/4,4 na 34% za trzy

SF: Zachire Risacher tylko 7,8/4,4 spore rozczarowanie

PF: Isaac Okoro 10/3 33% za trzy

głębokie rezerwy: Sochan  plus Bilal 

oraz pozyskany Jordan Hawkins

Mocne strony spurs:

* szeroka atletyczna i młoda ławka 

* strefa podkoszowa i wysokie procenty z gry 

Minusy:

* fatalne rozegranie i brak gracza nawet na te 3 asysty bo Sexton zanotował 2,8 asysty

* w dalszym ciągu wygląda mi tak pobieżnie na najgorszy % FT w całej lidze 

* brak volume scorera z dystansu ( Mathurin 17 PPG   Keldon Johnson  PPG 12,2)

bilans

jestem lepszy od 4 najgorszych ekip więc z nimi powinienem wygrać mecze bezpośrednie 

8:19 taka średnia sezonu  

z całego serca gratuluję Durenowi sezonu i widzimy się przy kasie  do zobaczenia  

Edytowane przez ignazz

W dniu 18.04.2026 o 16:44, 24kobe8 napisał(a):

ATLANTA HAWKS T3

Z racji długiego urlopu, na którym pozostaję do zamknięcia okienka opisowego, braku laptopa i przede wszystkim wolnego czasu, opis oparty na teście oka bez wchodzenia w szczegóły z braku możliwości.

Po T2 rl Jazz operują JJJa, raczej wiadomo z jakich powodów. Chcąc walczyć na wschodzie, przed trade deadline Hawks dokonuje wzmocnienia, pozyskujac będącego Hot Saddiqa Beya, oddając kontuzjowanych graczy i pick.

Warto odnotować również powrót w połowie trymestru Strusa, który wszedł z buta w debiucie.

Bey wskakuje do S5 w miejsce JJJ i prezentuje się to następująco:

Murray/ Pritchard / Nembhard 

Bailey/ Alexander-Walker 

Bey/ Coward/ Strus

Camara/ Fleming

Wembanyama/ Niederhauser/ Bryant

Nie będę opisywał wszystkich graczy, tylko tych mniej oczywistych, bo takich zawodników jak VW, JM, NAW wszyscy wiedzą w jakim są gazie.

Pritchard- powrót na ławkę w rl Celtics ewidentnie mu posłużył, dalej grał solidne minuty z lawki i dawał dobre liczby

Bailey- rozkręcił sie w ostatnim T3, dostal wolna rękę i pokazał, że jest tam potencjał ofensywny ogromny. Potrafił tez zablokować w kontrze czy z pomocy. Wiadomo, ze w ATL nie taka rola, bo pewnie cos kolo 15-18 min

Fleming- z racji kontuzji, podobnie jak w rl Suns i u mnie wskakuje na fajne minuty z ławki na PF/ ew. Smallballowy C. 12-15 min, energizer z trójką, obroną i atletyzmem. Bardzo, bardzo jestem ciekaw jego rozwoju, bo pokazywał momentami się świetnie w Suns.

Niederhauser- przeconweetownay 2way na reg contract i cyk kontuzja wysokiego, kolejna w ATL. Szkoda bo zagrał w kilku meczach w T3 i jeb.

Tu jak w przypadku Fleminga spoglądam ciepło w przyszłość YKN14

Thomas Fckn Bryant - Backup C pod nieobecność innych C. W rl Cavs grał regularnie, w Atl na 10-12 min również.

Strus- wybitny powrót, później lepsze mecze przeplatał strzelnicą, ale poszerza rotację wiec total in plus.

Nembhard- pograł jakies minutybpod drobne nieobecności Pritcharda. 23 asysty na zakończenie sezonu to wisienka na torcie i sygnał że tam drzemie mały generał.

Coward- sadzany przez Grizz, nie rozwinął się jakby wszyscy tego oczekiwali. Nie pomagał trener fiński, oglądałem sporo Memphis ale co chłop miał rotacje i co nie wykorzystywał Cowarda to tylko on wie chyba dlaczego. Szkoda słów.

Oczywiście kontuzja Niederhausera in minus, usadzenie JJJ. 

Na plus

- Zdrowie pozostałych graczy, wszyscy najważniejsi byli dostępni.

- Forma najważniejszyh graczy.

- obrona

- spaceing przy Wembym

Podsumowując T3 powinien byc niemniej udany co T2.

Forma graczy sprzyjała, co niektórzy jeszcze podnieśli poziom względem T2.

W kwestii bilansu, uwazam, ze Atl to wraz z Knicks najlepszy zespół konferencji wschodniej za T3.

22 zwycięstwa mogą byc w zasięgu drużyny z Georgii.

Proszę o wyrozumiałość za taki opis ale jak wspomniałem nie ma szansy na nic wiecej do końca nast. tygodnia.

Postaram sie zaglądać, jak sa pytania to zapraszam ale jak mówię krucho z czasem.

Pozdrawiam

🍑

Absencje ATL T3:

Wemby 4 (23 rozegrane z 27)

Jamal Murray 2 (25 rozegrane z 27)

Bailey 3 ( 24 rozegrane z 27)

Bey 3 (24 rozegrane z 27)

Camara 0 (27 rozegrane z 27)

Pritchard 2 (25 rozegrane z 27)

Alexander-Walker 2 (25 rozegrane z 27)

Coward 13 (14 rozegrane z 27)

Strus 15 (12 rozegrane z 27)

Fleming 2 (25 rozegrane z 27)

Bryant Thomas 6 (21 rozegrane z 27)

Średnie T3

Wembanyama 29,7 min/ 26,4 pts / 12,3 reb / 3,7 as / 3,7 blk / eFG 58,4% / 3pts 33% na 6,3 próby 

Murray 34,8 min/ 24,8 pts / 4,4 reb / 6,2 as / 0,7 stl / eFG 58,3% / 3pts 45,5% na 7,6 próby 

Bailey Ace 30,5 min/ 18,1 pts / 5 reb / 2,1 as / 1,1 blk / 0,9 stl / eFG 51,8 / 3pts 34,6 na 7,8 próby 

Bey 32,8 min/ 19,8 pts / 5,1 zb / 2,7 as / 1 stl / eFG 53,9% / 3pts 40,3% na 6,4 próby 

Camara 32,9 min/ 14,1 pts / 4,8 reb / 2,2 as / 1,4 stl / eFG 56,7% / 3pts 37,7% na 7,6 próby 

Pritchard 31,7 min / 16,2 pts / 3,4 reb / 4,7 as / 0,6 stl / eFG 56,8 % / 3pts 41,4% na 6,8 próby 

Alexander-Walker 33,8 min/ 22 pts / 3,0 reb / 3,6 as / 1,6 stl / eFG 63,1% / 3pts 44,9% na 7,8 próby 

Coward 24 min/ 14,6 pts / 4,6 zb / 2,2 as / 0,9 stl / eFG 55,3% / 3pts 33,3% na 4,7 próby 

Strus 24 min/ 11,2 pts / 5,4 reb / 2 as / eFG 59,9% / 3pts 40,2% na 6,8 próby 

Fleming 18,6 min / 6,4 pts / 3,4 reb / 0,4 as / 0,6 stl / 0,6 blk / eFG 56,4% / 3pts 40,5% na 3,4 próby 

Bryant Thomas 15,4 min/ 7,9 pts / 4,4 reb / 0,4 as / 0,5 blk / 0,4 stl / eFG 58,5% / 3pts 37,5% na 2,7 próby 

Po absencjach i cyferkach nie zmieniam swojego bilansu. Okolice 22 win.

Wszyscy gracze dostepni caly trymestr, pojedyncze nieobecności a czesto to load managmen w rl.

Świetna dyspozycja Atlanty za 3pt:

6 graczy zalicza co najmniej 40% a Jamal i NAW po 45% !!!

Celtics    17    10
Nets    13    14
Knicks    20    7
Sixers    6    21
Raptors    10    17
Bulls    12    15
Cavaliers    15    12
Pistons    6    21
Pacers    16    11
Bucks    14    13
Hawks    21    6
Hornets    8    19
Heat    17    10
Magic    17    10
Wizards    13    14
Mavericks    6    21
Rockets    14    13
Grizzlies    13    14
Pelicans    16    11
Spurs    10    17
Nuggets    21    6
Wolves    18    9
Blazers    18    9
Jazz    13    14
Thunder    13    14
Warriors    15   12
Lakers    19    8
Clippers    15    12
Suns    5    22
Kings    4    23
SUMA KONTROLNA    405    405

Edytowane przez january

MINNESOTA TIMBERWOLVES

DEPTH CHART (GDY WSZYSCY ZDROWI)

PG BOOKER  33 / VINCENT 15

SG KENNARD 23 / SHAMET 20 / MYKHAILIUK 5

SF TATUM 33 / HAUSER 10 / EDWARDS 5

PF SMITH JR. 30 / BARLOW 5 / HAUSER 13

C ADEBAYO 35 / HAYES 13

STATYSTYKI

image.thumb.png.25eb5470d78fe8ac6693de72af33f011.png

Najważniejsza zmiana w porównaniu do poprzednich trymestrów to powrót lidera Wilków Tatuma. Początkowe spotkania wyglądały średnio, jednak z meczu na mecz Jayson wyglądał co raz lepiej.
W końcu jest w pełni zdrowe BIG 3, które razem mocno poprawi bilans w końcówce sezonu.
Dużym wsparciem jest regularnie grająca ławka jak i młody Jabari Smith Jr. Mykhailiuk zagrał tylko 6 spotkań, ale ze względu na dobrą formę i grę w Jazz można śmiało ująć go w rotacji i potraktować te absencje jako shutdown pod tankowanie Jazz.

Proponowany bilans: 19 - 8

Edytowane przez ozzy110

Wstęp

Co się zmieniło podczas trade deadline ? W zamian za nieprzydatnego kompletnie w tym sezonie Caleba Houstana (i 2nd rounder) udało się pozyskać rezerwowego guarda do rotacji w postaci Bonesa Hylanda. Okażę się w tym ostatnim trymestrze, że to był strzał w dziesiątkę i cenne wzmocnienie ofensywy w rezerwowym lineupie. Oprócz tego bardzo pozytywnie zaskoczył mój rookie, czyli Will Riley. Czyli wszystko wskazuje na to, że co jak co ale Pacers uzbierali mega szeroki skład. Prujemy do przodu po szósty spot na wschodzie i bezposrednie playoffs. 

Absencje: 
s5:

Tre Jones  0
Brandin Podziemski 0 

DeMar DeRozan 5* (1!)

Pascal Siakam 20* (0!)

DeAndre Ayton 2 
ławka: 

Collin Gillespie 1 (0!)

Bones Hyland 2 (0!)

Aaron Nesmith 14 (0? XD)
DayRon Sharpe 18
Will Riley 0

Kyle Anderson 0

Isaiah Jackson 12

Chyba najzdrowsza drużyna w begm w tym trymestrze, jeśli liczyć Nesmitha i Siakama jako zdrowych graczy. 

Rotacje 

Jak zawsze staram się uwzględnić wszelkie nieobecności w składzie i pokazać co robię gdy ktoś wypada. W tym trymestrze do s5 wraca Tre Jones, który wrócił po urazie w świetnej formie i wywalczył sobie spowrotem miejsce w pierwszej piątce, które miał w pierwszym trymestrze i utracił w drugim. Pacers cały czas szukają jeszcze optymalnego line-up na playoffs i wydaje się że być może już go znaleźli w trzecim trymestrze. 

Sharpe grał w poprzednim trymestrze sporo, ale w tym się uszkodził na 2/3 okresu. Uznajcie że w pierwszych dziewięciu meczach to on gra zamiast Jacksona. A tak poza tym to rotacja wyglądała następująco : 

PG - Tre Jones 26 / Gillespie 20 / Hyland 2

SG - Podziemski 31 / Hyland 10 / Nesmith5
SF - DeRozan 31 / Nesmith 14 / Riley 3

PF - Siakam 31 / Riley 11 / Anderson 6

C - Ayton 29 / Jackson 19 

Statystyki 

S5: 

PG - Tre Jones - 27,1min 16,4pts 3,4reb 4,7as 1stl 1,5to 55,6%fg 0,7 x 30,3% za trzy 83,1%ft 

Proszę proszę, 16pts w 27min, skuteczność 55% fg. @ignazz chyba się nie spodziewał, że miał takiego scorera pod nosem w spurs,  bo nawet ja się nie spodziewałem, że tak się rozwinie w ataku Tre w tym sezonie. Nie wiem czy to nie jest jego najlepszy trymestr w karierze tak szczerze mówiąc. 

SG/PG - Brandin Podziemski - 31,6min 17,5pts 6,2reb 4,1as 1,0stl 1,8to 46,5%fg 2,3 x 37,3% za trzy 83,3%ft 

Hoho, z kolei tutaj z całą pewnością mogę już powiedzieć że indywidualnie to jego najlepszy trymestr w karierze. 17/6/4/1 na lepszych niż w karierze skutecznościach. Poprawił zwłaszcza dostawanie się na linie i skuteczność na niej. Gra z coraz większą pewnością siebie i w mojej ocenie był to najlepszy gracz Warriors w realu, a bez niego zrobiliby z 5-22 w tym trymestrze, tak bardzo Warriors bez Curry byli beznadziejni. Więc nie mogło łatwo mu się grać w takim zespole, a pomimo tego był dosyć efektywny. 

SF/PF - DeMar DeRozan - 28,1min 17,8pts 2,4reb 4,8as 0,7stl 0,4blk 1,5to 49,5%fg 0,3 x 23,3% za trzy 88,3ft 

Po nie opuszczeniu praktycznie żadnego meczu w całym sezonie opuścił 4 z ostatnich 5. W tajemniczych okolicznościach. Także biorę pod uwagę go jako kompletnie zdrowego w tym trymestrze. Generalnie średni okres w jego karierze ale to nie jego wina, że trafił do upośledzonej organizacji w realu. Miał kilka super spotkań, gdzie pokazał że indywidualni nadal jest w gazie i ma paliwo w baku, by bić się w PO u nas. wrzucałem highlightsy w tym trymestrze parę razy, polecam sobie sprawdzić jak tego nie widzieliście, Derozan is ready for playoffs. 

PF/C - Pascal Siakam - 30,4min 23,9pts 6,3reb 3,3as 1,1stl 0,3blk 2,5to 48,1%fg 1,3 x 32,1%fg 80%ft 

Oczywiscie nie pograł za dużo w realu i powiedzmy że opuścił tr mecze w tajemniczych okolicznościach ale nie mam wątpliwości ze u mnie powinien grać. Przede wszystkim Siakam to w ostatnich latach ironman i watpie by odpuszczał jakies mecze w przypadku walki o awans do PO. Po drugie chyba każdy kto się interesuje NBA widział jak to w Pacers wyglądało, po prostu codzienne losowanie kto gra a kto nie. Nie chce mi się marnować więcej czasu na tłumaczenie oczywistych rzeczy. Oczywiście: jeśli są jakieś drobne urazy to jakiś mecz z tankerem może sobie odpuścić, lub zagrać mniej minut. Generalnie staram się i tak nie przeciążać żadnego ze swoich graczy jakimiś wielkimi minutami i dbam o nich przez cały sezon bardzo głęboką rotacją. 

C - DeAndre Ayton - 25,3min 11,0pts 7,2reb 0,7as 0,5stl 1,0blk 0,8to 67%fg 62,5%ft 

Nowy clint capela. Tylko 7,2FGA i 2,2FTA w realu. U mnie będzie troszkę więcej ale podoba mi się w sumie tej roli. Blok na mecz i 2,6oreb w 25min to chyba spoko rezultat. Udany trymestr jak najbardziej, skoro mam prawie cały team z tankerów w realu to tu pochwalę się że chociaż on zrobił w realu 17-8 w tym trymestrze. 

PG/SG - Collin Gillespie - 28,9min 11,3pts 3,9reb 4,5as 0,9stl 1,4to 38,3%fg 2,7 x 35,4% za trzy 95,5%ft 

Niestety ale zespoły NBA zareagowały już na jego fenomenalny talent do rzutów za trzy i bardzo mocno go odcinają od takich rzutów, przez co spadła mu skuteczność w tym ostatnim trymestrze. Dlatego u mnie wraca sobie na ławkę aby miał nieco łatwiejsza robotę przeciwko rezerwowym. Licze że będzie regularnie wrzucał te 12pts z ławki i da z ławki drużynie większego kopa energii jak to mial w zwyczaju chociażby w zeszłym sezonie. Opuścił tylko ostatni mecz sezonu. W tajemniczych okolicznościach. 

SG/PG - Bones Hyland - 19,7min 10,6pts 2,0reb 2,7as 0,7stl 1,2to 43,6%fg 2,2 x 39,1% za trzy 86,5%ft 

W realu w kilku meczach dostał ogromną szansę zastąpienia Edwardsa w s5 i chyba z niej świetnie skorzystał. Świetnie się odbudował w tym sezonie ten chłopak a ja chyba pozyskałem bardzo tanio fajnego gościa do rotacji. Opuścił jedynie dwa ostatnie spotkania sezonu, w tajemniczych okolicznościach. Czyli kiedy Wolves już o nic nie walczyli. 

SF/SG - Aaron Nesmith - 27,5min 14,4pts 2,7reb 1,4as 0,4stl 0,4blk 1,3to 47,9%fg 2,2 x 40,3% za trzy 88%fg 

Średni miał ten sezon i zmagał się w nim z urazami rzeczywiście, ale ten trymestr to widać było akurat ze łapał po mału formę. Oczywiscie połowę spotkań opuścił w tajemniczych okolicznościach. Ja i tak obniżyłem mu minuty do 19 na mecz, aby spokojnie się przygotował na playoffs. Także proponuję aby grał u mnie w każdym meczu te 18-20min i powinien w zdrowiu dobrnąć do końca sezonu. 

SF/PF - Will Riley - 32,2min 16,0pts 4,1pts 3,0as 1,0stl 2,0to 45,4%fg 1,6 x 30,9% za trzy 82,5%ft 

Wykazał w kiepsciutkich Wizards w realu ogromny potencjał w ataku, w przyszłości to może być naturalny następca DeRozana w mojej drużynie. Jaram się nim ogromnie, bo i potrafi podać, i dostawać się na linie no i w obronie też co nieco potrafi. U mnie wiadomo, raczej nie pogra tyle co w realu, ale niech chłopak gra regularnie te 14 min i się uczy jak punktować rywali od DeRozana i Siakama. 

C/PF - DayRon Sharpe - 18,8min 10,0pts 6,2reb 2,7as 1,0stl 0,4blk 2,4to 57,4%fg 71,4%ft 

Bardzo dobrze wszedł w ostatni trymestr ale niestety po dziewięciu meczach się uszkodził. Tym razem chyba na poważnie i tu nie było w tym tankowania. 

C - Isaiah Jackson - 17,3min 8,1pts 5,2reb 1,4as 0,6stl 1,3blk 1,0to 63,7%fg 64,8%ft 

Defensor z ławki, wiadomo. Odbudował się mocno w ostatniej części sezonu po fatalnym Sezonie. 1,3blk w 17min. 

SF/PF - Kyle Anderson - 18,9min 4,6pts 3,7reb 3,3as 0,8stl 0,6blk 0,8to 47,3%fg 77,3%ft 

Odbudował się również w tym trymestrze. Udowodnił że może dalej być przydatnym graczem w poważnym zespole. 

Hunter Tyson, Keshad Johnson, RayJ Dennis to spece od garbage time u mnie i daruje sobie wklejanie ich statsów 

Terminarz: 

Wady :

*Mam Siakama i Nesmitha oraz DeRozana z okrutnego tankera w tym sezonie, oraz Tre Jonesa z takiego se tankera w tym sezonie w realu. Stąd może powstać u niektórych wrażenie, że mój team jest słaby. 

*Słaby spacing w s5 po powrocie Tre Jonesa. 

Zalety : 

*mocarna głębia 

Sorki Heat, sorki Nets ale w RS liczy się głębia. Pacers powinni mieć w tym trymestrze w każdym meczu dostępnych 11 solidnych graczy. Zresztą, ja gram konsekwentnie 11 osobową rotacją praktycznie cały sezon. Nikt w tym trymestrze nie gra więcej niż 31 min na mecz. 

Dziesięciu moich graczy przekroczyło w tym trymestrze średnio 10pkt na mecz. W tym aż sześciu z nich rzucało więcej niż 14,4pts na mecz. 

*scoring - jak wyżej, miałem super trymestr pod względem scoringu
* wielu kreatorów. Dodatkowo są to kreatorzy powiedziałbym różnego typu. U mnie każdy serio potrafi podać, no może oprócz Aytona i Jacksona. Sharpe i Siakam jak na wysokich bardzo dobry zmysł i timing, uruchamiają ścinających niskich perfekcyjnie. Tre wiadomo - świetnie kontroluje tempo gry, DeRozan potrafi skupić na siebie wielką uwagę obrońców, po to by gdzieś odrzucić do rogu itd itp.  Ten zespół powinien być baardzo mocny w kreowaniu oraz egzekucji wielu otwartych pozycji

*bardzo mało strat 
*super skuteczność na linii ft 
* po prostu dobra forma ? 

Jackson, Kyle Anderson, Podziemski, Tre Jones oraz Bones Hyland i Will riley - cała szóstka zaliczyła zdecydowanie najlepszy trymestr w tym sezonie. A co niektórzy z nich najlepszy trymestr w swojej karierze. 

podsumowanie 

Według mnie należy docenić głębię, to jak sumiennie zbudowałem ten skład aby nie mieć dziury na żadnej pozycji. Na żadnej pozycji, nie mam moim zdaniem ani jednego słabego punktu w tym trymestrze. 

Biorac pod uwagę chyba najlepszy okres w życiu Podziemskiego, czy Tre Jonesa, odbudowanie się SloMo czy Jacksona na ławce, dodanie do składu Bonesa Hylanda który od razu w podziękowaniu mi eksplodował z formą. Dołóżmy do tego totalne zaskoczenie w postaci Rileya. Dla

pacers był to zdecydowanie najlepszy okres sezonu.

Proponuję bilans 18-9 w tym ostatnim okresie sezonu. Zwłaszcza że na tym etapie niektóre teamy nie będą już zmotywowane aby wygrywać, można pokusić się o super bilans przy takiej zwyżce formy. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Toronto Raptors:

Ciężko mi skleić S5 ponieważ nie mam rozgrywającego, na SG po fatalnej kontuzji wypadł Moody więc backckourt wygląda mega słabo.

PG: N.Smith / A.Martin 

SG: Vassell / Moody / Houstan 

SF: Bridges / Battle 

PF: Williamson / Reid 

C. Okongwu / Garza 

Screenshot_2026-04-24-11-09-50-603_com.google.android_apps_docs.editors.sheets-edit.thumb.jpg.41a7bfdd73d5b6fb3c33a40154d3e8aa.jpg

Plusy:

- Vassell po ASG zaczął grać na dobrym poziomie - 44% 3P

- Kolejny zdrowy trymestr Ziona 

- Garza zaliczył kilka świetnych występów 

Minusy:

- Zion grał ale nie było to nic szczególnego, ledwo 20ppg.

- Moody fajnie się zapowiadal w tym sezonie, lecz kontuzja której doznał może przekreślić jego karierę.

- rotacja na PG chyba najgorsza w lidze.

Podsumowanie:

Dość słaby trymestr, niestety dla nas - kilka zespołów było jeszcze gorszych, więc samą słabością rywali uda się wygrać kilka spotkań.

Proponowany bilans: 10-17 i ósmy seed przed loterią. 

Edytowane przez LONGER01

Celtics    17    10
Nets    13    14
Knicks    22    5
Sixers    6    21
Raptors    10    17
Bulls    12    15
Cavaliers    15    12
Pistons    6    21
Pacers    15    12
Bucks    14    13
Hawks    21    6
Hornets    8    19
Heat    17    10
Magic    17    10
Wizards    12    15
Mavericks    6    21
Rockets    13    14
Grizzlies    13    14
Pelicans    16    11
Spurs    10    17
Nuggets    21    6
Wolves    18    9
Blazers    18    9
Jazz    13    14
Thunder    13    14
Warriors    16    11
Lakers    18    9
Clippers    15    12
Suns    5    22
Kings    4    23

W L

Celtics 17 10

Nets 13 14

Knicks 21 6

Sixers 8 19

Raptors 11 16

Bulls 12 15

Cavaliers 14 13

Pistons 8 19

Pacers 16 11

Bucks 14 13

Hawks 22 5

Hornets 7 20

Heat 17 10

Magic 17 10

Wizards 12 15

Mavericks 6 21

Rockets 14 13

Grizzlies 12 15

Pelicans 16 11

Spurs 8 19

Nuggets 21 6

Wolves 18 9

Blazers 16 11

Jazz 14 13

Thunder 13 14

Warriors 16 11

Lakers 19 8

Clippers 14 13

Suns 5 22

Kings 4 23

405 405

Edytowane przez 24kobe8

Celtics    17    10
Nets    14    13
Knicks    21    6
Sixers    7    20
Raptors    10    17
Bulls    12    15
Cavaliers    15    12
Pistons    6    21
Pacers    17    10
Bucks    14    13
Hawks    21    6
Hornets    7    20
Heat    17    10
Magic    16    11
Wizards    11    16
Mavericks    6    21
Rockets    14    13
Grizzlies    13    14
Pelicans    17    10
Spurs    9    18
Nuggets    19    8
Wolves    19    10
Blazers    18    9
Jazz    14    13
Thunder    13    14
Warriors    16    11
Lakers    18    9
Clippers    15    12
Suns    5    22
Kings    5    22

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Celtics    17    10 
Nets    14    13 
Knicks    19    8
Sixers    8    19 
Raptors    10    17 
Bulls    12    15 
Cavaliers    15    12
Pistons    5    22 
Pacers    15    12 
Bucks    15    12 
Hawks    21    6 
Hornets    7    20 
Heat    17    10 
Magic    18    9 
Wizards    13    14 
Mavericks    6    21
Rockets    14    13 
Grizzlies    13    14 
Pelicans    16    11 
Spurs    10    17 
Nuggets    19    8 
Wolves    18    9 
Blazers    18    9 
Jazz    14    13 
Thunder    13    14 
Warriors    16    11 
Lakers    18    9 
Clippers    14    13 
Suns    6    21 
Kings    4    23 

Celtics 17 10

Nets 13 14

Knicks 20 7

Sixers 11 16

Raptors 11 16

Bulls 11 16

Cavaliers 14 13

Pistons 11 16 

Pacers 16 11

Bucks 13 14

Hawks 22 5

Hornets 3 24

Heat 19 8

Magic 17 10

Wizards 12 15

Mavericks 4 23 

Rockets 14 13

Grizzlies 13 14

Pelicans 16 11

Spurs 8 19

Nuggets 22 5 

Wolves 18 9 

Blazers 16 11

Jazz 13 14

Thunder 15 12

Warriors 16 11

Lakers 19 8

Clippers 15 12

Suns 3 24

Kings 3 24

Poprawiłem Grizzles a dodałem porażki hornets z którymi nie chce rywalizować kto więcej przegra bo mam lepszy team. 

Edytowane przez ignazz