Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW - o 3 MIEJSCE [Gregorius-LeweBiodroSmoka]

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Zasadniczo nic z naszej wymiany nie odebrałem personalnie i przepraszam bo wiem że pewne rzeczy wykraczały poza merytoryczna dyskusje i byly nie potrzebne.  Nasze spojrzenia mocno się różnią w założeniach i zdecydowanie ja bardziej patrzę na konkretny sezon starając się nie patrzyć na całokształt ( wiem ze sam pisałem nie tylko jednym sezonie zeby coś zobrazować). Dla Ciebie, jak mi się wydaję, wazna jest reputacja zawodnika co od samego poczatku mówiłeś. 

W każdym razie dziękuję za pojedynek i za to że zmusił mnie do oglądnięcia paru skrotow meczy XD.

PS czy tylko ja tak mam ze ciężko się ogląda najstarsze mecze?

56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jest półfinał z liczbami, kilka dobrych występów z mocniejszymi markami, gole/xG 8/5.9 no, ale pamiętając słowa z końcówki draftu "zostaw stratega" być może powinienem po prostu to zostawić

Bardziej się cofał i rozgrywał w 23/24 sezonie. Szukałem zawodnika który wykańcza akcje i sezon 24/25 bardziej mi się wpisywał w ten schemat. 

Mój głos też na @LeweBiodroSmoka. Przede wszystkim dużo bardziej przekonuje mnie jego defensywa, w której nie ma ewidentnej luki i złego matchupu, który @Gregorius mógłby bezlitośnie eksploatować. Julio Cesar w prajmie też budzi więcej zaufania niż one year wonder na bardzo ograniczonej próbce.

A z drugiej strony choć LBS nie ma żadnego gracza typu 10 goli w jednej edycji LM to takie liczby nie rozgrywają meczu o trzecie miejsce. W składzie ma pod dostatkiem ludzi umiejących umieścić piłkę w sieci, którzy przy okazji dobrze nadają się do gry z pierwszej piłki na krótkich przestrzeniach i gubienia podstarzałego Silvy z Bastonim.