LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 16 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Całości tak wygląda: Minnesota traded Rob Dillingham, Leonard Miller and four second-round picks to Chicago for Dosunmu and Julian Phillips, nie spodziewałem się, że może Dillingham polecieć, z drugiej strony albo grasz w grę, albo toniesz w sentymentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu nie sprawdzałem jak to wygląda finansowo, ale sportowo świetny ruch Minny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, airmax napisał(a): takiego, to znaczy jakiego? ostatnie 2 mecze Davisa, takiego goscia nie rozmieniasz za nic gwiazdka czy bedzie zdrowy kazdy wie ze jest Cytat ja też jak chyba każdy kibic Lakers mam sentyment do AD i po ludzku mi go szkoda (na tyle na ile może być szkoda gościa, który za te niedogodności i tak dostaje 60mln za sezon czy gra czy nie) jednak z punktu widzenia Mavs będzie już zawsze kojarzony z tą wymiana w jakiej stracili Doncica. Kolejki chętnych na ten kontrakt przy poziomie ryzyka raczej też nie bylo więc jak ktoś chciał go wziąć i rzucił jakieś picki i krótsze kontrakty to słusznie zrobili, że na to poszli. no mam sentyment @Van, ale bardziej wiem jaka jest jego jakosc po OBU stronach parkietu ktora malo ktory wysoki daje szkoda jest mi juz troche mniej po tych wszystkich reportach jak nie potrafil o siebie zadbac w offseason wydaje mi sie ze wymienili go w najgorszym momencie biorac najmniej, w offseason mogliby znalezc spokojnie lepszy deal za niego, albo na poczatku nastepnego sezonu a tankowac itak by mogli w tym bo by nie gral bo jest kontuzjowany wymienili go za nic. nic. Edytowane 7 godzin temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Hawks ma dziwne dni .Po co im Vincent... Ok oddali Kennarda ale nadal nie kumam ich ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, ely3 napisał(a): Hawks ma dziwne dni .Po co im Vincent... Ok oddali Kennarda ale nadal nie kumam ich ruchów NBA jest pelna ruchow gdzie "10c/25c" zmienia kieszenie :] Edytowane 7 godzin temu przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, memento1984 napisał(a): NBA jest pelna ruchow gdzie 25c zmienia kieszenie :] No tylko ,że Hawks będące kiepskie w rzutach za 3 oddało swoich dwóch nejlpeszych strzelcow biorąc w drugą stronę nic. Jaki to ma sens dla nich. Oni poza braniem Landale nie wykonali choć jednego ruchu który by niwelował ich słabości czy był dobrym ruchem na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 9 minut temu, ely3 napisał(a): Hawks ma dziwne dni .Po co im Vincent... Ok oddali Kennarda ale nadal nie kumam ich ruchów Vincenta nikt nie rozważa raczej do grania gość jest tragiczny Kennard fajny tylko undersized on coś broni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 29 minut temu, Kubbas napisał(a): ostatnie 2 mecze Davisa, takiego goscia nie rozmieniasz za nic z kronikarskiego obowiązku dodam, że zawieruszył Ci się 7/23 FG vs Kings jak już mówimy o ostatnich 2 meczach żeby już zamknąć temat Davisa, bo ewidentnie mamy inne podejście do niego jako zawodnika, to jest loteria, czy byłby na chodzie w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mich@lik napisał(a): Ładnie się czyścimy. Więc ten sezon odpuszczamy. W sumie spoko, dopóki jest tu LBJ nie ma sensu się siłować. czy czyscimy? nam dalej brak shootingu to raczej 2w1 ruch na teraz i na oczyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 18 minut temu, Kubbas napisał(a): Vincenta nikt nie rozważa raczej do grania gość jest tragiczny Kennard fajny tylko undersized on coś broni? Też nie wiem, ale gdyby bronił to przy blisko 50% za trzy zarabiałby 25 a nie 11 mln za sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) No cóż, litwinowi po zaoraniu wszystkiego i ośmieszeniu jeszcze większym niż dotychczas, jeszcze pewnie dzwoni po ludziach z pytaniem komu zrobić dobrze. Za chwile pewnie zwolnią Simonsa... Edytowane 6 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 33 minuty temu, ely3 napisał(a): No tylko ,że Hawks będące kiepskie w rzutach za 3 oddało swoich dwóch nejlpeszych strzelcow biorąc w drugą stronę nic. Jaki to ma sens dla nich. Oni poza braniem Landale nie wykonali choć jednego ruchu który by niwelował ich słabości czy był dobrym ruchem na przyszłość Przecież Hawks wyjęli Buddy Hielda, który akurat trójkę ma bardzo mocną. Inna sprawa, że jak jest w slumpie to we wszystkich innym jest beznadziejny. I z tym Kumingą to taki gambling, bo w sumie z Porzignisa i tak wiele korzystać nie mogli, a tu właściwie wpadł im zawodnik z potencjałem za darmo, może uda się go jakoś wpasować i coś wyciągnąć z tego talentu. tych strzelców trochę w Hawks jest, oprócz Kennarda tutaj wspomnianego, niedawno dołączył Kispert z Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież Hawks wyjęli Buddy Hielda, który akurat trójkę ma bardzo mocną. Trochę Golden oglądałem więc aż musiałem sprawdzić bo cos mi nie pasowało no i on ma trójkę w tym roku na 34%.. Hield w tym roku nie jest dobrym strzelcem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu i tak gruba świnia może sobie mówić coś takiego publicznie bez żadnej refleksji a Ty sobie dalej myśl, idioto jeden z drugim, że w tej lidze jeszcze kiedyś będzie normalnie 38 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież Hawks wyjęli Buddy Hielda, który akurat trójkę ma bardzo mocną Buddy ma najgorsze wskaźniki w karierze i to o prawie 2% (34.4%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) The Milwaukee Bucks have agreed to trade Cole Anthony and Amir Coffey to the Phoenix Suns for Nick Richards and Nigel Hayes-Davis, sources tell ESPN https://x.com/i/status/2019456755567071624 Jose Alvarado w Knicks. https://x.com/i/status/2019456755567071624 Chris Boucher w Jazz. https://x.com/i/status/2019460505425817923 Edytowane 5 godzin temu przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Just in: The New Orleans Pelicans are trading Jose Alvarado to the New York Knicks, sources tell ESPN. Homecoming for the Pelicans guard. The Knicks are sending Dalen Terry, two second-round picks and cash to the Pelicans for Alvarado Edytowane 5 godzin temu przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 9 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Just in: The New Orleans Pelicans are trading Jose Alvarado to the New York Knicks, sources tell ESPN. Homecoming for the Pelicans guard. The Knicks are sending Dalen Terry, two second-round picks and cash to the Pelicans for Alvarado Chcieli go od dość dawna szczerze nie mam pojęcia dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu To jest gość z NY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Chcieli go od dość dawna szczerze nie mam pojęcia dlaczego Bo to jest gracz z wielkim charakterem. Do tego raczej lubiany tylko przez kibiców jego drużyny, bo raczej dla większości innych fanów jest jednym z najmniej lubianych w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi