24kobe8 Opublikowano wczoraj o 12:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:37 Awansuje @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano wczoraj o 13:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:11 Ja pierdolę nie potrafię ocenić, świetne opisy, dobre argumenty z obu stron. Na teraz remis, później napiszę co wyszło w karnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 13:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:21 (edytowane) Jak karne, to Donnaruma ma pewne argumenty https://www.fifa.com/en/tournaments/mens/club-world-cup/usa-2025/articles/donnarumma-penalty-record-psg-liverpool Edytowane wczoraj o 13:22 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, airmax napisał(a): a łatwiej jest strzelić 12 goli w 680 minut, czy 6 goli w 760? zależy komu, bo jak się wcześniej - może w pewnym sensie słusznie - przyczepiłeś do tego komu strzelał Litmanen, to w przypadku Ruuda mamy łącznie 5g/2a Holendra drużynom jak Haifa, Basel czy Depor, gdzie ta ostatnia nawet z całą moją miłością do Makaaya, to jednakk ich stoperzy w osobach Romero i Rickygo Cesara Martina, raczej sutów nie miażdzą, dla obu był to raczej peak ich średnich karier, Martin po tym jak Deportivo wydało na niego 7M euro potem już do końca kariery wszędzie odchodził na zasadzie wolnego transferu, nie będąc już nigdy wyceniany wyżej niż 1.7M euro, także znów używasz tych z pozoru sprytnych zabiegów na cyfrach, które można jednak łatwo odbić 3 godziny temu, airmax napisał(a): Przecież Mourinho testował wariant z Pepe w środku pola już w ligowym klasyk, dwa tygodnie przed półfinałami, imo to działało dobrze pod to, co chciał osiągnąć Mou -> maksymalnie przeszkadzać w środku pola i ograniczać opcje do małej barcelońskiej gry, a Pepe był do tego dobrym narzędziem, szybki, silny, mobilny, ciężki do przedryblowania. Kto śledził wówczas te potyczki, to pewnie pamięta no ja wtedy jeszcze na pewno dość uważnie LM śledziłem, ale takich detali nie pamiętam, w jakich meczach, to trenował, jakbyś mógł przybliżyć, bo 2 tygodnie na taki manewr przeciw jednej z najlepszych drużyn alltime wydaje się dość krótkim okresem czasu 3 godziny temu, airmax napisał(a): może i heros, w sumie sam pisałeś o nim: i znowu - ja piszę w kontekście Twojej opowiastki o batelii z trzema krwiożerczymi śpd, po której podobno nawet Igor Kozioł by zdał fartucha, a Ty mi przypominasz co pisałem o Xavim, jak ja w żadnym momencie jego klasy nie podważałem... ostatecznie jednak najbardziej krwiożerczy okazał się Twój gracz 3 godziny temu, airmax napisał(a): hehe. Liderzy w LM, a biorąc pod uwagę całe kariery Ramos 2 all time pod względem ilości czerwonych kartek, Davids 5 all time to co z tym robimy teraz, mam przeprosić za tego Pepe, bo nie rozumiem 3 godziny temu, airmax napisał(a): myślę, że Walter to dobry pick. Nie mam problemu, żeby przyznać, że masz najlepszego stopera - Ramosa (Baresiego nie potrafię ocenić bo nie widziałem go live na tyle, żeby oceniać, nie mówiąc o tym, żeby jakoś przewidywać jakby się odnalazł w innej piłce niż 80s/90s). Natomiast mam parę stoperów, bez większych wad, która imo fajnie neutralizuje atakujących rywala. pewnie, że dobry, imo lepszy niż kilku wybranych sporo wcześniej, problemem jest pominięcie przez Ciebie Lucio, zwłaszcza, że sugerujesz, że świetny bilans clean sheetów Julka C. to jego zasługa, a ja to przecież nawet sam napisałem, tylko imo w bardziej sprawiedliwym tonie, że obaj sobie sporo zawdzięczają, tak jak zresztą pochwaliłem Pepe, zresztą na statach wszystko widać, tak samo widać, że jednak Walter od nich dość wyraźnie odstaje, od Lucio zresztą też 3 godziny temu, airmax napisał(a): pierwszą rundę zacząłem od 0:2, drugą od 0:1 także to żaden wyznacznik, zwłaszcza że mamy tu jeszcze z 14 głosów do zgarnięcia. to prawda, ja nawet sobie już za wczasu wolałem wpisać 0:4 na start, ale jednak pierwszy głosujący docenił chyba moje starania za co dziękuję, to bardzo fajne uczucie na tym etapie Edytowane 22 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Depor e tam, patrząc na tabelę w sezonach 01/02 (vice mistrzostwo), 02/03 (3 miejsce), 03/04 (3 miejsce) to wciąż mocna ekipa La Ligi + coś tam w tej Europie pokopali wtedy https://en.wikipedia.org/wiki/Deportivo_de_La_Coruña_in_European_football 34 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przyczepiłeś do tego komu strzelał Litmanen przyczepiłem się też do Robbena nie zapominajmy 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no ja wtedy jeszcze na pewno dość uważnie LM śledziłem, ale takich detali nie pamiętam, w jakich meczach, to trenował, jakbyś mógł przybliżyć, bo 2 tygodnie na taki manewr przeciw jednej z najlepszych drużyn alltime wydaje się dość krótkim okresem czasu a jeszcze zapomniałem o finale Pucharu Króla, który Real wygrał, tam również Pepe grał w środku pola - wygrana po ikonicznym rajdzie Bale'a, który obiegł Bartre. Więc też imo nie można powiedzieć, że to rozwiązanie z Pepe w środku pola to było coś grane pierwszy raz/coś co nie przynosiło Mourinho sukcesu. Btw, to chyyyyba wtedy Ramos zaliczył pamiętne wrzucenie pucharu pod autobus to tak na marginesie 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zwłaszcza, że sugerujesz, że świetny bilans clean sheetów Julka C. to jego zasługa izi, to był napisane pół żartem pół serio 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zresztą na statach wszystko widać, tak samo widać, że jednak Walter od nich dość wyraźnie odstaje, od Lucio zresztą też Nie bardzo rozumiem tą próbę zdyskredytowania Waltera, który w tym samym sezonie dostał nagrodę obrońcy sezonu Serie A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, airmax napisał(a): tam, patrząc na tabelę w sezonach 01/02 (vice mistrzostwo), 02/03 (3 miejsce), 03/04 (3 miejsce) to wciąż mocna ekipa La Ligi + coś tam w tej Europie pokopali wtedy nawet więcej niż coś tam w tej Europie kopali, zresztą Makaay miał właśnie w 02/03 sezon z 29 bramkami w LaLiga, tu nawet nie chodzi i o to, że byli słabi tylko, że grali bez swojego podstawowego stoprera, Marokańczyka Naybeta, który opuścił w tej edycji oba mecze z ManU między innymi https://www.transfermarkt.pl/noureddine-naybet/leistungsdatendetails/spieler/7493/plus/0?saison=2002&verein=897&liga=&wettbewerb=CL&pos=&trainer_id= 28 minut temu, airmax napisał(a): przyczepiłem się też do Robbena nie zapominajmy nie zapomnimy, co by to było jakby nie można się było do czegoś przyczepić, jednak mam wrażenie, że lepszą taktyką na tym etapie jest eksponowanie własnych zalet niż nieustanne szukania luk u rywala, ale to taka moja robocza teoria, bo jeszcze nigdy tak daleko nie zaszedłem 28 minut temu, airmax napisał(a): Nie bardzo rozumiem tą próbę zdyskredytowania Waltera, który w tym samym sezonie dostał nagrodę obrońcy sezonu Serie A. nie no stary, Ty możesz otworzyć post stwierdzając dominacje genetyczną na bazie podejrzanych kryteriów, a ja nie mogę wyciągnąć wniosków na bazie konkretnych statystyk? no i wiesz, też bym może mógł się pochwalić przykładowo Ronaldo w jedenastce sezonu LaLiga, 23 bramki i mistrzostwo przecież, ale akurat wtedy jeszcze w Hiszpanii żadnej takiej nie robili Edytowane 21 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mam wrażenie, że lepszą taktyką na tym etapie jest eksponowanie własnych zalet niż nieustanne szukania luk u rywala myślę, że zagraliśmy tu równego mixa chwalenia swojego i narzekania na rywala chyyyyba z mojej strony wszystko, żeby nie spamować już głosującym nowymi postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Yes, Sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Fajna walka. @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu @airmax na tle przeciwnika nie ma dziur w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 9 minut temu, blackmagic napisał(a): na tle przeciwnika nie ma dziur w składzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Fajne składy. Więcej kontroli będzie po stronie airmaxa ze względu na Xaviego, ale finalnie chyba ciut za bardzo otwarty zespół, za to u LBS'a bardziej wyważony. Przyjebię się może jeszcze raz o tego Robbena, bo gdyby był z tego sezonu wcześniej, to bym się chyba nawet nie zastanawiał, a tak traci. Ale jednak minimalnie... awans: @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Awans: @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 42 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ? Poza Ramosem ciężko mi wskazać na której pozycji masz przewagę. Obrońcy boczni lepsi u konkurenta, trójka pomocników też bardziej tamta do mnie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 25 minut temu, blackmagic napisał(a): Poza Ramosem ciężko mi wskazać na której pozycji masz przewagę. Obrońcy boczni lepsi u konkurenta, trójka pomocników też bardziej tamta do mnie przemawia. mogłem nie pytać, ale doceniam szczerość Edytowane 15 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Stawiam na @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu @LeweBiodroSmoka o włos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Na początku wydawalo się ze Airmax ale potem oglądałem parę filmow o Baresim i mimo ze nie do końca wyobrażam sobie go w tym ustawieniu to zbyt duża klasa żeby karać go za czasy kiedy gral. I kiedy miałem Was blisko to dla mnie znowu nie potrzebnie zaczęła się dyskusja o Ronaldo. Dlatego ze wzgledu na duża różnice w wybranych sezonach w LM 9 mój glos idzie na @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Awans @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Awans @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi