Skocz do zawartości

ASG 2026

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to i tak nadal jest bez sensu takie głosowanie skoro mamy format USA v USA v Świat (choć wg mnie zamiast drugiego USA powinna być Europa), bo tak naprawdę teraz wiemy, że nic nie wiemy. Po osiem zawodników ma być w każdej drużynie, tutaj widzę szóstka starterów jest z Reszty świata czyli rozumiem każdy z nich ma miejsce w tej drużynie. Avdija jest siódmy w głosowaniu zachodu, więc rozumiem, że on już nie wchodzi do drużyny Reszty Świata? To samo w drugą mańkę, tylko czterech starterów z USA, więc oni rozumiem będą rozdzieleni na dwie drużyny? Co z pozostałymi? Tego NBA oczywiście nie podała.

Jeśli ten Carter Bryant to jest hybryda Vinca i Kobego to typ już ma wygraną w kieszeni. A tak na poważnie, to mam nadzieję, że pajace z Teamflightbrothers nie będą się pucować przy konkursie, jak to nie wiadomo jak oni trenują tych zawodników a jedynie co to każdy wsad z położeniem piłki na szyi innego typa, mocny pushoff i przeskoczenie kogoś co dla laika wydaje się mega paką, a tak naprawdę to nie jest. Lavine z partyzanta może wygrać ten konkurs, pewnie 50 letni Vince jakby potrenował to też by go wygrał 

JA rozumiem ,ze NBA to produkt mrketingowy ale w jakim uniwersum LE Bron zasłużył na ALL Star i jak ktoś mógł uznać ,że on ma lepszy sezon od KAwhi.

KAwhi nie wiem czy nie gra najlepiej w swojej karierze jest świetny po obu stronach parkietu . Ba trudno powiedzieć by JAmes był lepszy od MArkannena.. Ale to ,ze zabraknie Kawhi w ASG a będzie sporo słabszy na ten moment JAmes to trochę kpina. A podobno ASG miało przestać być objazdowym cyrkiem a tu nic się nie zmienia. A konkurs wsadów pewnie znowu będzie kuriozalny

żaden OG tylko powinien być Embiid, ma 11 spotkań więcej od Lebrona

30/9/5 w styczniu, ezy top5 gracz konferencji

do czego to doszło abym musiał Hansem agitować, no ale okradziono chlopa ewidentnie 

Godzinę temu, LAF napisał(a):

Na Zachodzie bez zaskoczeń co by nie mówić 

Kawhi powinien być na 1000% over wszyscy rezerwowi, to jest najlepszy gracz ligi od blisko 20 spotkań

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

żaden OG tylko powinien być Embiid, ma 11 spotkań więcej od Lebrona

30/9/5 w styczniu, ezy top5 gracz konferencji

do czego to doszło abym musiał Hansem agitować, no ale okradziono chlopa ewidentnie 

Kawhi powinien być na 1000% over wszyscy rezerwowi, to jest najlepszy gracz ligi od blisko 20 spotkań

gdzie Embiid ma 11 spotkań więcej od Lebrona ?