BMeF Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @Gregorius w końcu dostanie karę za swoją średnią w skali ATF defensywę, ale jeszcze nie tutaj, brakuje jednego pomocnika w składzie julekstepa: np. Bellingham w Realu grał najwyżej w czwórce pomocników i był fantastyczny np. dublując pozycję napastnika (którego Real wtedy nie miał), a tutaj na grafice wyżej ustawionych jest trzech pomocników. Nie pamiętam kto, ale chyba @Braveheart22zmanipulował go z wzięciem 9-tki, a Mbappe jako fałszywy napastnik i Bellingham jako wysunięty pomocnik funkcjonowaliby fantastycznie. Awans: Gregorius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Wśród grających 4:2 dla mnie. Plus glos Ignazz dla Julka. @BMeF podzielam twoje zdanie że 1 zmiana u Julka o zamiana Jardela na np Casemiro zupelnie zmieniła by balans i mój odbiór jego drużyny. Inna sprawa czy nie zabrakło by sily ognia ale Belinghtam gralby bardzo blisko swojej naturalnej pozycji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Wśród grających 4:2 dla mnie. Plus glos Ignazz dla Julka. 3:2 nie widzę różnicy między chomikiem a ignazzem w kontekście tego atfa chociaż w sumie widzę -> ignazz przynajmniej nie zawracał głowy Edytowane 22 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Blackmagic, Antek, Chomik i BMeF na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): Blackmagic, Antek, Chomik i BMeF na mnie. Dzieki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Po losowaniu bukmacherzy obstawiali luźne 3-0 ekipie G. Po burzliwych i emocjonalnych konferencjach prasowych, na których obaj menedżerowie nie szczędzili sobie kuksańców, J. niczym prime Jose Mourinho wyprowadził z równowagi oponenta, aż Ngolo Kante musiał go uspokajać w szatni. Stety/niestety menedżerowska wirtuozeria to ciut za mało, i to co miało skończyć się 3-0 kończy się skromnym, przepchniętym w bólach 2-1 i awansem @Gregorius chyba najbardziej to mnie boli ten Mbappe wchodzący w robotę Belinghamowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Od pasa w górę lepiej wygląda zespół @Gregorius i to on wygrywa ten pojedynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia raz julek wygrał z lepszym rywalem, drugi raz widownia na te same sztuczki się nie nabrała Ogólnie jestem fanem frontu Gregoriusa i na niego idzie głos, szkoda, że nie było dane nam się zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Awans: @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Aktualizacja wyników 7 do 3(4( dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Awans @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 5 minut temu, Gregorius napisał(a): Aktualizacja wyników 7 do 3(4( dla mnie. z tym głosowaniem też wymyślasz własne zasady? W dniu 17.01.2026 o 15:11, Braveheart22 napisał(a): Zapraszam wszystkich do dyskusji. Również osoby spoza zabawy mogą brać udział w głosowaniu, jeśli czują się na siłach. Jednak proszę w tym przypadku chociaż o krótką argumentację głosu z ich strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Teraz, julekstep napisał(a): 6 minut temu, Gregorius napisał(a): Aktualizacja wyników 7 do 3(4( dla mnie. z tym głosowaniem też wymyślasz własne zasady? Japa tankerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): Japa tankerze! nie możesz tak pisać, nie masz Jaapa w składzie możesz co najwyżej kantować (CO W SUMIE ROBISZ!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Awans @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Julek i jego mocarny jak na warunki ATF skład (xd) niestety został wykastrowany taktycznie poprzez szkolne błędy w doborze graczy i dobraniu im odpowiednich ról awans: @Gregorius Edytowane 22 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Niesamowicie podoba mi się środek pomocy u @Gregoriusa, dzięki któremu w starciu z @julekstep zdominuje posiadanie piłki. Czy przełoży się to na przewagę w golach? Jakkolwiek w ataku nazwiska są mocniejsze niż faktyczna jakość w skali ATF, a najpewniejszy na swojej pozycji Salah ma trudny matchup, to odpowiedź jest twierdząca. Stanie się zadość dziejowym prawidłowościom i kokainowy Mario nie dotrze dalej niż ćwierćfinał. Mój głos idzie na @Gregoriusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dziękuję za wszystkie głosy ( nie tylko ma mnie). Brak czasu i odpisywanie na szybko z komórki trochę wpędził mnie w klopoty. Dobrze ze początek kolejnej rundy wypadnie weekend zebym mógł spokojnie napisać bardziej pilnując pewnych elementów. Żeby tą rundę zakończyć w bardziej pozytywnym duchu to chciałbym @julekstep Ci pogratulować. Jako że nie mogę merytorcznej dyskusji to gratuluję że wreszcie wygrałeś jakiś mecz w piłkarskim ATF. Bo w dwóch poprzednich odpadales w pierwszych meczach a teraz udało Ci się wygrać. Widzę postęp i jak zamiast skupiać sie na przeciwnikach pomyslisz mocniej nad swoim skladem to moze nawet nastepnym razem wygrasz dwa razy. Czego Ci życze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) 38 minut temu, Gregorius napisał(a): Żeby tą rundę zakończyć w bardziej pozytywnym duchu to chciałbym @julekstep Ci pogratulować. Jako że nie mogę merytorcznej dyskusji to gratuluję że wreszcie wygrałeś jakiś mecz w piłkarskim ATF. Bo w dwóch poprzednich odpadales w pierwszych meczach a teraz udało Ci się wygrać. Widzę postęp i jak zamiast skupiać sie na przeciwnikach pomyslisz mocniej nad swoim skladem to moze nawet nastepnym razem wygrasz dwa razy. Czego Ci życze. nawet z tą złośliwością na koniec ci nie wyszło....damn (w mundialowym faktycznie odpadłem w 1szej rundzie, ale w premier leaguowym w drugiej -> do tego w jakimś tam dawno dawno temu ogólnym na pewno wychodziłem z grupy, więc na 4 razy raz odpadłem od razu) 38 minut temu, Gregorius napisał(a): Widzę postęp i jak zamiast skupiać sie na przeciwnikach pomyslisz mocniej nad swoim skladem to moze nawet nastepnym razem wygrasz dwa razy. Czego Ci życze. i tu klasycznie: mocne słowa jak na kogoś kto w tym temacie 90% treści pisał o Bellinghamie xD (pozostało 9% o innych moich graczach i 1% o Effenbergu) podsumowując: W TYM MECZU NIE MA ZWYCIĘZCY PRZEGRAŁ FUTBOL Edytowane 22 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Czyli jednak chciałem być mily a okazuję się że żaden progres. Trudna sprawa. Spróbuję raz jeszcze: gratuluje asertywnosci że tyle osób mówi Ci ze robisz to źle, a Ty dalej uważasz że zrobiłeś to idealnie. Brawo. 8 godzin temu, Kily napisał(a): Niesamowicie podoba mi się środek pomocy Dziękuję. Właśnie ze środka pola jestem bardzo zadowolony. KDB byl na mojej liście 2 ( bez szans na 1), Effenberg 1 ( i mocno obawiałem się czy nie pójdzie wcześniej) Kante (2-3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi