Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW - 1/8 [P_M-julekstep]

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, P_M napisał(a):

Widzę było wziąć Dwighta Yorka z 16 G+A pi*****ić bardziej przekonujących zawodników na skrzydła, dołożyć obojętnie jakiego pomocnika i byłby easy win, a tak zero miłości dla turniejowego teamu:(

Poprawiłem ;)

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Myślę ze  bardziej ofensywny prawy skrzydłowy (z liczbami) by wystarczył. 

W tym matchupie raczej tak, zwłaszcza że były lepsze opcje dostępne nawet po drafcie.

Ale w perspektywie całego turnieju @P_Ma dopadło to, że zamiast brać wysoko w drafcie na skrzydła prawdziwych kozaków wzmacniających potencjał bramkowy rzucił się po Neuera, którego jego rywal bardzo solidnie wypunktował. A szkoda, bo miał bardzo solidny trzon.

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Myślę ze  bardziej ofensywny prawy skrzydłowy (z liczbami) by wystarczył. 

Ale to strasznie krótkowzroczne, że cyferkami tu patrzycie, a nie realnym impactem zawodnika i to jak pasuje do zespołu 

3 minuty temu, Kily napisał(a):

Poprawiłem ;)

Slaba poprawka

11 minut temu, Kily napisał(a):

tym matchupie raczej tak, zwłaszcza że były lepsze opcje dostępne nawet po drafcie.

Ja piszę tylko o konkretnych m.atchupach

11 minut temu, P_M napisał(a):

Ale to strasznie krótkowzroczne, że cyferkami tu patrzycie, a nie realnym impactem zawodnika

No ale my nie patrzymy na cyfrki tylko na większy potencjał ofensywny. Inna sprawa że potencjal ofensywny często widoczny jest w cyferkach. 

Nie chcem ale muszem. Przechodzi dalej zespol z Samim Hyypia i Martio Jardelem ze wzgledu na star power. Neuer jakim by nie byl bramkarzem w pierwszej zabralo duzy sily z przodu. Inna sprawa, ze Neuer nie jest najlepszym bramkarzem zabawy.

Najwiekszy plus tej pary i nagroda miss publiczności za medialność, klikalnosc i rekordowe szesc stron rzetelnej analizy pilkarskich ekspertów. 

awans @julekstep

JST vs P_M

🏆              7:5

⚽           30:17

Asysty.    25:18

⚔️             1:1

CS           28:25

Przewaga w bezpośrednich meczach to za mało, szczególnie przy dużej dysproporcji bramkowej 

Awans @julekstep

Edytowane przez DRK

37 minut temu, julekstep napisał(a):

gdzie tam jest 1:2 ?

ja widzę tylko Liverpool vs Chelsea 04/05 dla mnie i Milan vs ManU 06/07 dla P_M (a u mnie jest dodatkowo dwóch graczy z winnera!)

Wasza dyskusja z poprzedniej strony zamieszała mi we łbie. Już poprawiam

Nastawienie tych ekip to może chyba być takie zabijanie meczu. Strzeleckiej uczty i otwartej gry to tu nie będzie. P_M będzie liczył na błysk geniuszu Iniesty. Julek na groźne dośrodkowania czy strzał z dystansu Gerrarda. Kompletnie nietrafiony pick Julka z Mbappe. Fit w zespole też kuleje, ale w tym matchupie nie ma dramatu. Mięcho na Drogbę jest i brakuje mi zdecydowanie szybkości na skrzydłach P_M'a i większego instynktu strzeleckiego, co mogło przechylić szalę na jego korzyść (Luis Garcia/Giuly zamiast Parka?). A tak chyba mogą zdecydować sfg, przy których potencjał Julka akurat duży.

Chyba zawsze znajdzie się team, który tak przepycha mecze. 

Awans: @julekstep

ps. Podziękowania za świetny temat!

1 godzinę temu, DRK napisał(a):

JST vs P_M

🏆              7:5

⚽           30:17

Asysty.    25:18

⚔️             1:1

CS           28:25

Przewaga w bezpośrednich meczach to za mało, szczególnie przy dużej dysproporcji bramkowej 

Awans @julekstep

Dorzuc dwa tytuły Deschampsa xD