Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW - 1/8 [DRK-agresywnychomik]

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no właśnie paradoksalnie trzeba było głosować pod bardziej lubianych (oczywiście z przymrużeniem oka) userów, widzę, że byłoby o wiele mniej dymów, nie warto być człowiekiem :D

Albo głosować zgodnie z zasadami w zgodzie z sobą uznając ze dymy są nieodłączną częścią zabawy i to nic personalnego. 

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

po prostu nie widzę żebyś gdziekolwiek brał opisy pod uwagę, sama koncepcja jest w zamyśle spoko, bo dzięki niej się dowiedziałem, że mój skład wcale tak gorzej nie kreuje od rywala, ale na koniec dnia, co znaczą opisy w Twoich kryteriach, jaki mają wpływ na Twój głos?

Obiecuję od następnej rundy dołożyć parę kategorii,  w tym dotyczącą opisów. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Albo głosować zgodnie z zasadami w zgodzie z sobą uznając ze dymy są nieodłączną częścią zabawy i to nic personalnego. 

to tak fajnie wygląda z boku, niektórzy jednak nie takie pierdoły odbierali personalnie

ciekawostka jest taka, że w mojej parze czekam już tylko na głos Pablo, a mamy wynik 5:5, stąd też od półtorej godziny nucę "Szczęśliwej drogi już czas..." XD 

1 minutę temu, DRK napisał(a):

Obiecuję od następnej rundy dołożyć parę kategorii,  w tym dotyczącą opisów. 

to jest bardzo dobra koncepcja, pomyśl jeszcze nad jedną by rozszerzyć wariancje typu taktyka lub punkty za dyskusję na argumenty

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

o tak fajnie wygląda z boku, niektórzy jednak nie takie pierdoły odbierali personalnie

No niestety. Ja się nie obrazam ale mówię co myślę niezależnie jak to w zabawie bedzie odebrane.

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ciekawostka jest taka, że w mojej parze czekam już tylko na głos Pablo, a mamy wynik 5:5, stąd też od półtorej godziny nucę "Szczęśliwej drogi już czas..."

Którykolwiek z Was awansuje to będzie brakowało drugiego bo oba składy koniec końców są ok i decydowaly pierdoly.

Choć może też w moim przypadku zdecydowalo ze z Ramosem dałem sie przekonać juz dawno ze to wybitny obrońca, a nienawidzę go do spółki z Pepe. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Choć może też w moim przypadku zdecydowalo ze z Ramosem dałem sie przekonać juz dawno ze to wybitny obrońca, a nienawidzę go do spółki z Pepe. 

czyli poniekąd przyznałeś się do tego co mi zarzucano z Dembele, no to przynajmmniej może mnie zrozumiesz ;]

18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a faktoza, faktoza przecież jeszcze Sylwek i... ktoś jeszcze, bo Chomik skipnął turę

a nie przecież @Kily głosował z publiczności, zapomniałem o tym kompletnie, @Qcin_69 @MarcusCamby też chyba chcieli głosować, ktoś jeszcze @Braveheart22?

18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czyli poniekąd przyznałeś się do tego co mi zarzucano z Dembele, no to przynajmmniej może mnie zrozumiesz ;]

a nie przecież @Kily głosował z publiczności, zapomniałem o tym kompletnie, @Qcin_69 @MarcusCamby też chyba chcieli głosować, ktoś jeszcze @Braveheart22?

Zagłosuję jeszcze za chwilę w parze kobe-airmax i ogarnę, gdzie czyich głosów brakuje. 

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

punkty za dyskusję na argumenty

Tę kategorię wstępnie nazwę,,nota za styl" :)

Z przykrością muszę dodać, że w tym przypadku moja ocena może nie być w pełni obiektywna albowiem będzie bazować na moich subiektywnych odczuciach. Nie łatwo jest ocenić zderzenie dwóch przeciwstawnych racji.

4 minuty temu, DRK napisał(a):

Tę kategorię wstępnie nazwę,,nota za styl" :)

Z przykrością muszę dodać, że w tym przypadku moja ocena może nie być w pełni obiektywna albowiem będzie bazować na moich subiektywnych odczuciach. Nie łatwo jest ocenić zderzenie dwóch przeciwstawnych racji.

ale tu się nie da w 100% obiektywnym, niektórzy z nas nie widzieli na oczy drużyn z lat 90 albo tak jak ja nie oglądam praktycznie w ogóle LM od lat, poza jakimiś szlagierami i Finałami, nie  tylko LM, ale żadnej ligi zagranicznej

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale tu się nie da w 100% obiektywnym, niektórzy z nas nie widzieli na oczy drużyn z lat 90 albo tak jak ja nie oglądam praktycznie w ogóle LM od lat, poza jakimiś szlagierami i Finałami, nie  tylko LM, ale żadnej ligi zagranicznej

Nic dodać, nic ująć