julekstep Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia no i w końcu coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia " w tym smutnym jak pizda mieście " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia W dniu 13.01.2026 o 21:03, DRK napisał(a): Mógłbyś jakoś docenić GK u mnie. Przy okazji reklama dotyczyłaby i Twojego golkipera Tu sie nie ma co zastanawiać. Nie pisałem bo to oczywiste ze Navas jest topka tej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, DRK napisał(a): Aaa, teraz widzę, że to sprawa z jakiegoś innego wątku. a z którego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a z którego? 1/8 Gregorius vs Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia @agresywnychomik na złośliwości Roya Keane'a trzeba odpowiedzieć w stylu Effenberga, a nie jak Vinicius po nie dostaniu złotej piłki. Nie ma miękkiej gry Wrzuć ten opis z powrotem. Miał wartość merytoryczną, a już wystarczająco fajnych treści piłkarskich zniknęło z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Matek chyba dość trafnie ocenił ten matchup, głos na @DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @agresywnychomik wrzuc opis bo tutaj jest wyrownany pojedynek (jak w wiekszosci par) i troche szkoda, byloby oddawac cos za free, szczegolnie ze rozumiem ze opis byl, ale z powodów okolo sportowych wyparował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia O co chodzi z tymi Chomikiem, to jakiś rage quit z usunięciem opisu? xd Bo nie przeczytałem tego opisu, bo na telefonie się nie dało, a tak DRK będzie musiał awansować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia No ja czekam czy przywróci bo mial Chomik szansę awansować. Bylo blisko a tak to para bez historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 5 minut temu, BMeF napisał(a): O co chodzi z tymi Chomikiem, to jakiś rage quit z usunięciem opisu? xd Bo nie przeczytałem tego opisu, bo na telefonie się nie dało, a tak DRK będzie musiał awansować. yup i to chyba striggerowany przez kogoś z zupełnie innej pary podobno na telefonie było SUPER czytelne @agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Teraz, julekstep napisał(a): yup i to chyba striggerowany przez kogoś z zupełnie innej pary podobno na telefonie było SUPER czytelne @agresywnychomik Nie wiem jakie macie ustawienia przeglądarki xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 45 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wiem jakie macie ustawienia przeglądarki xD. Ja też nie wiem jakie mam, ale finalnie opisu na tych ustawieniach nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Można jeszcze raz ten opis czy jak? W sumie to nie tylko opis wyleciał w powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) zestawienie niewykorzystanych okazji, które wrzucił @Braveheart22 ostatecznie przekonało mnie do składu @agresywnychomik i Firmino, jak też pisałem, szkoda trochę tego Dembele na 9, przy tylu koniach w obronie na tym poziomie powinien tam biegać jednak CR9, niemniej następna bardzo wyrównana para, mocny poziom tego ATF for sure zmiana głosu awans: @DRK Edytowane 16 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 46 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): , szkoda trochę tego Dembele na 9, Starać się ustawić zawodnika na pozycji odpowiadającej prawdzie i być za to piętnowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Walkower dla @DRK a komisja UEFA powinna rozważyć jakieś konsekwencje dyscyplinarne wobec managera jego rywali Edytowane 16 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2 minuty temu, DRK napisał(a): Starać się ustawić zawodnika na pozycji odpowiadającej prawdzie i być za to piętnowanym no przecież pisałem o tym wcześniej, to teraz dopiero się wkurzyłeś? widziałem, że on grał wtedy na tej pozycji, ale jak mniemam bardziej z konieczności, a na warunki ATF Dembele na szpicy mi nie siedzi, no co Ci poradzę jak nic z tym nie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Skoro nie ma opisu to walkower dla @DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież pisałem o tym wcześniej, to teraz dopiero się wkurzyłeś? Pisałeś o tym wcześniej, ja dołożyłem wtedy grafikę kolidującą z wysuniętym przez Ciebie poglądem. Nie widziałem, abyś odniósł się do niej, a przed chwilą powtórzyłeś swoje stwierdzenie co do spozycjonowania Dembele na murawie. Odniosłem wrażenie, że umknęła Ci tamta grafika i tabelka więc zamieściłem ją ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi