blackmagic Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @airmax choć kb też ma ciekawy skład (poza bustem Lewandowskim ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bardzo wyrównana para, ciężko przyczepić się do fitu u obu, IMHO lepszy minimalnie @airmaxprzez lepsze D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bardzo wyrównana para, a w tego typu przypadku może zdecydować ofensywna przewaga i ta widzę w osobach Roberta, Mane, Lamparda oraz Sneijdera. Awans @24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bardzo wyrównana para. Awans @airmax . Głównie przez napadziora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 1 minutę temu, Gregorius napisał(a): Głównie przez napadziora. W sensie Ruud > Lewy na wagę awansu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia od początku, jak pisałem wcześniej bardzo podobał mi się skład @24kobe8 ale trzeba przyznać, że trafił na mocnego rywala i to był bardzo wyrównany mecz, doceniam też aktywność ze strony @airmax awans: @24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Teraz, 24kobe8 napisał(a): W sensie Ruud > Lewy na wagę awansu? W sensie Ruud to swego czasu moj ulubiony ( nie mylic najlepszy) napastnik. Wiem malo merytorycznie. Ale bylo bardzo blisko i minimalnie dopasowanie bardziej pasowało wiec skoro grał tam jeszcze Ruud to już przestałem się zastanawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Rozumiem, pozostaje mi uszanować decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia wyjątkowo tu trafiła się mocna para -> ekipy cholernie wyrównane i dość podobne....więc po analizie grajków 1 by 1 wychodzi mi jednak @24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Awans @24kobe8 przede wszystkim za Lewego i Yamala. Obrona może i nieco słabsza niż u rywala jednak takie połączenie w ataku powinno być zabójczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 24K8 vs ARM 5:9 43:39 Asysty 20:33 0:3 CS 25:25 Spora przewaga w kreacji, sporo trofeów, bezpośrednie pojedynki na korzyść jednej drużyny. Awans @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia nieźle, nie spodziewałem się, że kanadyjka + pucharki z aż taką przewagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Najcięższa decyzja. Im dłużej myślę, tym większy mętlik w głowie. Zespół airmaxa rzeczywiście chyba bardziej kreatywny i lepiej spasowany, ale w ofensywie. Boki obrony sporo mocniejsze, ale czy nie będą zbyt odkryte? Na pewno jakaś szansa dla kobego. O ile, imho zdecydowanie Raphinha > Yamal za tamten sezon, tak dokładając Mane z Lewym już chyba ten atak kobego robi mocniejsze wrażenie. Rakitić to fajny grajek, ale ostatecznie nie tak wpływowy raczej, jak każdy z innych pomocników w tym meczu, ale airmaxa na pewno broni fit i pracowity, wybiegany Chorwat odegra tu dużą rolę w defensywie. Z drugiej strony, Lampard to bardziej 8/10, a tu jednak Sneijder jest tą wyraźną "10", co może ciut ograniczyć poczynania Anglika. Oba zespoły grożą strzałem z dystansu. Hmm... Widzę tutaj bardzo ciekawy mecz i bramki z obu stron, ale jednak minimalnie... Awans: @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bardzo wyrównane drużyny. Z jednej strony Kobe troszkę bardziej przekonuje mnie na nominalnie ofensywnych pozycjach, ale boki obrony u Airmaksa zrobią na tyle różnicę, że to @airmax strzeli więcej goli. GK, CB i DM zabezpieczą wystarczająco dużo aby wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi