julekstep Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Parada Wspomnień (+ PIszczek) vs Ekipa typowo pod formułę...wyszło podejrzanie blisko, ale jednak @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Mimo, że tak wielu graczy Realu to jednak awans @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bardzo wyrównane zespoły, jednak widzę zwycięstwo po 3 dogrywkch i buzzerbeaterze zza połowy @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Było blisko. Temat chyba też na niezłym poziomie. Powodzenia @LeweBiodroSmoka w kolejnej rundzie. Na pewno masz zespół, który stać na fajny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia dzięki piękne @Braveheart22 tbh nie spodziewałem się takiego startu głosowania, tym bardziej po pierwszym feedbacku dla R9, jednak warto czasem powalczyć o swoje, bardzo fajny pojedynek i w ogóle chyba najfajniejszy ATF jak do tej pory, może poza tym ESA, ale to wiadomo, docenią tylko desperaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dzięki piękne @Braveheart22 tbh nie spodziewałem się takiego startu głosowania, tym bardziej po pierwszym feedbacku dla R9, jednak warto czasem powalczyć o swoje, bardzo fajny pojedynek i w ogóle chyba najfajniejszy ATF jak do tej pory, może poza tym ESA, ale to wiadomo, docenią tylko desperaci Wspólnymi siłami podpompowaliśmy Firmino, a Chomik zdezerterował Z ekstraklasą to co jakiś czas się pojawiają głosy z nadzieją na dokończenie. Ale chyba brak sensownej liczby osób do głosowania, nie do przeskoczenia. Mnie ciekawi, gdzie byli @antek i @blackmagic jak to graliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia na to co nie skończone to ciężko już złapać zajawkę, a szkoda, bo to być może była moja jedyna szansa na wygraną miło wspominam tamtą pakietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Wspólnymi siłami podpompowaliśmy Firmino, a Chomik zdezerterował Z ekstraklasą to co jakiś czas się pojawiają głosy z nadzieją na dokończenie. Ale chyba brak sensownej liczby osób do głosowania, nie do przeskoczenia. Mnie ciekawi, gdzie byli @antek i @blackmagic jak to graliśmy Ja w Niecieczy, a kolega w Lubinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Wspólnymi siłami podpompowaliśmy Firmino, a Chomik zdezerterował Z ekstraklasą to co jakiś czas się pojawiają głosy z nadzieją na dokończenie. Ale chyba brak sensownej liczby osób do głosowania, nie do przeskoczenia. Mnie ciekawi, gdzie byli @antek i @blackmagic jak to graliśmy Jak jest atf piłkarski to razem z @antek możemy grać ale za to kopanie się po czołach to ja podziękuję - nie oglądam od 25 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi