LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) W dniu 12.01.2026 o 23:41, Gregorius napisał(a): Mam pewne obawy czy opis ma sens bo mam wrażenie że mimo jasno sprecyzowanych zasad każdy kieruje się dodatkowymi kryteriami jak np. cała kariera i opisy częściej służą do tego żeby chwalić poza wszelkie granice swoich zawodników niż próbie rzetelnej oceny. W dniu 12.01.2026 o 23:41, Gregorius napisał(a): Dla mnie oglądanie piłki zaczęło się od MS 90 nie chciałem już do tego wracać, ale jak się do pierwszego zdania ma nazywanie Ramosa bustem, a w połączeniu ze zdaniem drugim Baresiego za wolnym i "post prime" (tak przynajmniej dałoby się wywnioskować)? i do obu nie podając żadnego uzasadnienia, wymuszając ciągnięcie za język, krytyka Ronaldo przed wyborem Kane'a to już było trochę za dużo, wypada też spojrzeć na siebie czasem i choć zaczęło się nieprzyjemnie, to naprawdę tylko ten nieszczęsny Harry mi w tym składzie nie siedzi, dobrałbyś Morientesa czy przede wszystkim Weah (zakładam, że byli dostępni, generalnie przy HK można tu wpisać dowolne wybrane potem nazwisko) i byłby chyba najbardziej dokokszony przód w zabawie, a tak jak pisałem, Kane nawet w tym ćwierćfinale nie wyróżnił się niczym specjalnym u matka też ten Pippo chyba wybrany zbyt pochopnie tak szybko, raczej ostałby się jeszcze parę rund i można by dopieścić chociażby boki obrony, a tak mamy tu kilka nazwisk, które na rzucają na kolana, choć wybory byłych graczy ManU raczej bez pódła +Schweini, przy tercecie Ronnie, Rooney Di Maria, ten Inzaghi wygląda całkiem spoko, choć nie wiem czy na tyle by strzelić więcej bramek, skoro po skrzydłach u rywala biegają Henry z Salahem jak przy każdej parze zagłosuję w piątek Edytowane 6 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi